Ya aslında benim de hiç aklımda yoktu. Ama kontrollerime gittiğim hastanede bulantıdan dolayı yatmıştım kadın doğum servisinde orda şahit oldum bazı şeylere. Dedim ulen insanlar neler yapıyor. İşte efendime söyliyim organizasyoncu gelecekmiş çekimler falan oda süslemelerini saymıyorum bile. Ben kendimi çok ruhsuz hissettim açıkçası dedim acaba yapılabilir mi???
Biz 3 kızız diğerleri benden çok önce evlendi 6 tane yeğenim var ama hiç kardeşlerimin hamilelik süreçlerini hatırlayamıyorum. Keza arkadaşlarımınkini de öyle. Velhasıl hamilelikleri filmlerde gördüğüm gibi zannediyordum
hiç öyle değilmiş. Doğum da sanırım benim tahminimden çok farklı olacak. O yüzden doğumu ve sonrasını öngöremiyorum. Yapan varsa böyle bir şey tecrübelerini dinlemek isterim tabi.