Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Cok zor olur benim için. Allah bilir elbet ama acıkcası pek istemem. Hem hamilelik zorlar hem kızım biraz nazlı zor bi çocuk düsünemiyorum 😁 10gün sora göreceğiz bakalım 😉
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinde 😇🤲💛

Son adet tarihim 23 aralık normalde 7 +2 olması lazım ama doktor 5 hafta kadar dedi keseye göre

Kızlar mesajları okuyorum , herkes ne kadar zor süreçlerden geçiyor . Beta artışı , kese , kalp atışı vs. Bu aşamaların hepsi dışarıdan basitmiş gibi görünse de oysa ne kadar stresli.. gün gün yaşıyoruz her şeyi … Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci yaşatır ve bebeğine kavuşturur.

Son adet tarihim 23 aralık normalde 7 +2 olması lazım ama doktor 5 hafta kadar dedi keseye göre
aynıymış günümüz benımde 23 aralık aynı sekılde banada 5hafta görünüyor dedi. Ama umudunu kaybetme senı okadar iyi anlıyorum ki. Ama pozitif dusunmek zorundayız. Cunku bos gebelık tarzı bıse olsaydı doktor hemen söylüyo onu öyle uzmeyim söylemeyim demiyo yani emin ol. Kese dagılıyo rahım kötü görünüyo falan. Kese düzgünse kanaman yoksa sabırla beklicez canım. en son ne zaman gittin doktora kese büyüyormu yani?

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 12 Ocak bu ay adet tarihim 9 Şubat gösteriyor ancak hastalanmadım. Bugün test yaptım silik çıktı gidip kan verdim ve 78 çıktı bana biraz düşük geldi bugün gecikmemin 4. Günü 78 çıkması normal mi sizce

Yok ne yazıkki duyamadık kese var bebek kalp stışı yok
Anladım. İnşallah kalp atışını duyup buraya yazman nasip olur 🤲 hepimizinde 💛
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 12 Ocak bu ay adet tarihim 9 Şubat gösteriyor ancak hastalanmadım. Bugün test yaptım silik çıktı gidip kan verdim ve 78 çıktı bana biraz düşük geldi bugün gecikmemin 4. Günü 78 çıkması normal mi sizce
Aramızda bir gün var. Kaç çıktığı değilde ne kadar arttığı önemlidir. Yarından sonra yine kan verin :)

Artışa bakman lazım canım ben de rakam önemli değilmiş önemli olan 2 kat artması 48 saatte bir

Kızlar mesajları okuyorum , herkes ne kadar zor süreçlerden geçiyor . Beta artışı , kese , kalp atışı vs. Bu aşamaların hepsi dışarıdan basitmiş gibi görünse de oysa ne kadar stresli.. gün gün yaşıyoruz her şeyi … Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci yaşatır ve bebeğine kavuşturur.
gerçekten oyle. Okadar stresliki baska hıcbırsey dusunemıyorum :( İlk gebeligimden nasıl 9hafta durabilmişim inanamıyorum kendime suan

Anladım. İnşallah kalp atışını duyup buraya yazman nasip olur 🤲 hepimizinde 💛

Aramızda bir gün var. Kaç çıktığı değilde ne kadar arttığı önemlidir. Yarından sonra yine kan verin :)
Peki sizin baktırdınız mı kaçıncı gün kaç çıktı bana biraz düşük geldi

Artışa bakman lazım canım ben de rakam önemli değilmiş önemli olan 2 kat artması 48 saatte bir
Yani cuma günü tekrardan kan vericem umarım artış olur bir de 7 buçuk aylık bebeğim var ilk test yaptığımda çok korkmuştum sabah ama değerin düşük çıkması da canımı sıkmadı değil

Back