- 8 Şubat 2025
- 93
- 151
- 8
- 29
Cok sevindimKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindimKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içindeCok zor olur benim için. Allah bilir elbet ama acıkcası pek istemem. Hem hamilelik zorlar hem kızım biraz nazlı zor bi çocuk düsünemiyorum10gün sora göreceğiz bakalım
![]()
kac haftalık peki bata göreKese 9 mm sadece kese var o da küçük işte
Nasıl peki memnun musuneryaman hastanesi gerçekten kötü ama. zahide kücük 2600nakit 2900kart canım
Benimde 8 şubatta ultrasonda 8 9 arası dedi kaç hafta sizinKese 9 mm sadece kese var o da küçük işte
Bazen geriden gelme olabiliyor. Kalp atışı duydunuz mu peki7+2 haftalık
Yok ne yazıkki duyamadık kese var bebek kalp stışı yokBazen geriden gelme olabiliyor. Kalp atışı duydunuz mu peki
aynıymış günümüz benımde 23 aralık aynı sekılde banada 5hafta görünüyor dedi. Ama umudunu kaybetme senı okadar iyi anlıyorum ki. Ama pozitif dusunmek zorundayız. Cunku bos gebelık tarzı bıse olsaydı doktor hemen söylüyo onu öyle uzmeyim söylemeyim demiyo yani emin ol. Kese dagılıyo rahım kötü görünüyo falan. Kese düzgünse kanaman yoksa sabırla beklicez canım. en son ne zaman gittin doktora kese büyüyormu yani?Son adet tarihim 23 aralık normalde 7 +2 olması lazım ama doktor 5 hafta kadar dedi keseye göre
memnunum aslında ama biraz fazla sessiz gibi geldi. Sen sormazsan bişey muayene cok kısa sürüyor. o an bazen aklına gelmiyo soracakların cunku. pek konusmuyor kısacaNasıl peki memnun musun
Benimde 8 şubatta ultrasonda 8 9 arası dedi kaç hafta sizin
Yaaaaaa hayırlı uğurlu olsun canım beniiiiim maşallah nasıl mutlusunuzdur şimdiKızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür![]()
Anladım. İnşallah kalp atışını duyup buraya yazman nasip olurYok ne yazıkki duyamadık kese var bebek kalp stışı yok
Aramızda bir gün var. Kaç çıktığı değilde ne kadar arttığı önemlidir. Yarından sonra yine kan verin :)Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 12 Ocak bu ay adet tarihim 9 Şubat gösteriyor ancak hastalanmadım. Bugün test yaptım silik çıktı gidip kan verdim ve 78 çıktı bana biraz düşük geldi bugün gecikmemin 4. Günü 78 çıkması normal mi sizce
Artışa bakman lazım canım ben de rakam önemli değilmiş önemli olan 2 kat artması 48 saatte birMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 12 Ocak bu ay adet tarihim 9 Şubat gösteriyor ancak hastalanmadım. Bugün test yaptım silik çıktı gidip kan verdim ve 78 çıktı bana biraz düşük geldi bugün gecikmemin 4. Günü 78 çıkması normal mi sizce
gerçekten oyle. Okadar stresliki baska hıcbırsey dusunemıyorumKızlar mesajları okuyorum , herkes ne kadar zor süreçlerden geçiyor . Beta artışı , kese , kalp atışı vs. Bu aşamaların hepsi dışarıdan basitmiş gibi görünse de oysa ne kadar stresli.. gün gün yaşıyoruz her şeyi … Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci yaşatır ve bebeğine kavuşturur.
Peki sizin baktırdınız mı kaçıncı gün kaç çıktı bana biraz düşük geldiAnladım. İnşallah kalp atışını duyup buraya yazman nasip olurhepimizinde
Aramızda bir gün var. Kaç çıktığı değilde ne kadar arttığı önemlidir. Yarından sonra yine kan verin :)
Yani cuma günü tekrardan kan vericem umarım artış olur bir de 7 buçuk aylık bebeğim var ilk test yaptığımda çok korkmuştum sabah ama değerin düşük çıkması da canımı sıkmadı değilArtışa bakman lazım canım ben de rakam önemli değilmiş önemli olan 2 kat artması 48 saatte bir