Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
aynıymış günümüz benımde 23 aralık aynı sekılde banada 5hafta görünüyor dedi. Ama umudunu kaybetme senı okadar iyi anlıyorum ki. Ama pozitif dusunmek zorundayız. Cunku bos gebelık tarzı bıse olsaydı doktor hemen söylüyo onu öyle uzmeyim söylemeyim demiyo yani emin ol. Kese dagılıyo rahım kötü görünüyo falan. Kese düzgünse kanaman yoksa sabırla beklicez canım. en son ne zaman gittin doktora kese büyüyormu yani?
Kese düzgün dedi doktor kanama gözükmüyor bugün gittim yarın başka bir özel doktora da gidicem bakalım iyi olur umarım sonuç her ikimiz içinde

Yani cuma günü tekrardan kan vericem umarım artış olur bir de 7 buçuk aylık bebeğim var ilk test yaptığımda çok korkmuştum sabah ama değerin düşük çıkması da canımı sıkmadı değil
çok iyi anlıyorum ben de reglden 5 gün önce beta verdim 28 le öğrendim sonucu artcak mı ne olcak var mı yok mu diye kendimi bitirdim ama rakamın önemi yokmuş 2 kat şeklinde artması lazımmış dua et bekle canım benim korkma

çok iyi anlıyorum ben de reglden 5 gün önce beta verdim 28 le öğrendim sonucu artcak mı ne olcak var mı yok mu diye kendimi bitirdim ama rakamın önemi yokmuş 2 kat şeklinde artması lazımmış dua et bekle canım benim korkma
Hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰

Yok ne yazıkki duyamadık kese var bebek kalp stışı yok

aynıymış günümüz benımde 23 aralık aynı sekılde banada 5hafta görünüyor dedi. Ama umudunu kaybetme senı okadar iyi anlıyorum ki. Ama pozitif dusunmek zorundayız. Cunku bos gebelık tarzı bıse olsaydı doktor hemen söylüyo onu öyle uzmeyim söylemeyim demiyo yani emin ol. Kese dagılıyo rahım kötü görünüyo falan. Kese düzgünse kanaman yoksa sabırla beklicez canım. en son ne zaman gittin doktora kese büyüyormu yani?
Bana da bebek belli olmadan günü tam belli olmaz geç döllenme olabilir dedi şimdilik haftasına takılmayın bence kesenin günde 1- 1,1 mm büyümesi gerekiyormuş bana direk az büyümüş dedi doktor o konuda evet direk söylüyorlar yani size öyle bir şey demedi ise sağlıklıdır umarım
memnunum aslında ama biraz fazla sessiz gibi geldi. Sen sormazsan bişey muayene cok kısa sürüyor. o an bazen aklına gelmiyo soracakların cunku. pek konusmuyor kısaca
Anladım, o da önemli ya insanın heyecandan hiç aklına gelmiyor sonra 1 2 hafta bekle bakalım öyle mi böylemi çok zor süreçler

Cok sevindim❤️ hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah❤️
Yaaaaaa hayırlı uğurlu olsun canım beniiiiim maşallah nasıl mutlusunuzdur şimdi 🥹🥹🥹🥹💖 darısı hepimize inşallah ya biz de duyalım en kısa sürede 🥹🥹🥰
Tesekkur ederim kizlarr 💓💓 @masal11dun beni çok motive etmiştin içimi rahatlatmistin belirtiler konusunda Allah razı olsun senden 🥺💓
L luckykus valla nasıl sevindim bi bilsen 2 dusukten sonra havalara uctuk darısı size inşallah güzel haberler ile gel 💓

Kızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor
6+4 te gittim ben de görünmedi. Dr da kötü konuşmadı. İyi de konuşmadı gerçi beklicez dedi. Oğluma baktım o da görülmemiş o haftalarda. Bekleyelim olabiliyor bazen. Sağlıkla devam etsinler inşallah.

Tesekkur ederim kizlarr 💓💓 @masal11dun beni çok motive etmiştin içimi rahatlatmistin belirtiler konusunda Allah razı olsun senden 🥺💓
L luckykus valla nasıl sevindim bi bilsen 2 dusukten sonra havalara uctuk darısı size inşallah güzel haberler ile gel 💓
Uçmaz mısınııııız dünyalar sizin olur maşallah diyelim nazar değmesin inşallah allah daim etsin mutluluğunuzu 🥹🥹💖 amin amin canım inşallah pozitif enerjiyle ben de bekliyorum minnoşumu görmeyi duymayı

Ne demek kuzum ya bu yuzden burdayiz ya❤️ cok sevindim sakın bundan sonra moralini bozmak yok bebişler annelerinin mutsuz olduğunu hiseder❤️ kendine dikkat et canim benim Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznile🤲❤️

Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 beta hcgniz kaçıncı günde kaç çıktı acaba? Benim 3+6 da 492 çıktı yarın doktora gideceğim merak içindeyim böyle mi olmalı diye

6+4 te gittim ben de görünmedi. Dr da kötü konuşmadı. İyi de konuşmadı gerçi beklicez dedi. Oğluma baktım o da görülmemiş o haftalarda. Bekleyelim olabiliyor bazen. Sağlıkla devam etsinler inşallah.
Evet benim doktorum da öyle kötü konuşmadı sadece bundan sonraki gelişimi önemli dedi bir de kanama alanı olunca iyi de konuşmadı hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla duyarız inşallah 🙏🏻

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama neler okuyorsunuz bu süreçte? Ben "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" isimli bir kitaba başladım. Ay ay takip edilebilecek çok sayıda soruya yanıt veren bir kitap bu açıdan tavsiye ederim. Ama bir oturuşta okunacak bir kitap değil ay ay ya da aklınıza takılan oldukça okunuyor. Tam bir başucu kitabı.

Bu süreçte yararlı bulduğunuz kitapları paylaşırsanız çok güzel olur 🍀📖📚

Back