• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Günaydın kızlar B birhemsiree listeye ekler misiniz.transfet günüm bugün çift embrio 5.gun test günüm 24 Şubat
Merhaba hayırlı olsun. Bende 5 gün çift embriyo yaptırdım. 6.gun bitti bugün silik çizgi gördüm idrarda. Kan için çok çok erkendi ama 17 çıktı şimdilik 🥰 inşallah güzel olacak herşey sizinde

Yaa içim ferahladi bir nebze olsa. Benim 5.günde 17 çıkınca kaygilandim inşallah sizin gibi olur🥰
kaugılanacak birşey yok her değer bir değildir kiminde değer düşük bebk sağlıklı olur kiminde değr yüksek olur başka birşey olur içini ferah tut

Merhaba ben rapor aldım evde dinlenerek geçiriyorum ara ara kadıklarda hafif bi ağrı oluyo onun dışında iyiyim. Hissiyat olarak bir ley hissedemiyorum hissetmemeye de çalışıyorum birkaç kez test yapsam mı dedim vazgeçtim test gününü bekleyeceğim sanırım. Hepimizin yüzünü güldürsün mevlam inşallah🌺
Mrb canım bende bunu yapsam mı diye düşünüyorum 7.gunum bugün transfer hariç bı turlu cesaretimi toplayım test alamadım 😊

Merhaba hayırlı olsun. Bende 5 gün çift embriyo yaptırdım. 6.gun bitti bugün silik çizgi gördüm idrarda. Kan için çok çok erkendi ama 17 çıktı şimdilik 🥰 inşallah güzel olacak herşey sizinde
yarın tekrar kan vericekmisin canım artışı görürsün

Transfer sonrası 9. gündeyim ama bende belirti yok benle aynı olan var mı 8. gün gün ortasında idrar testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı bu durumu yaşayan var mı?

Back