Zenginlik nedir?

Çok doğru,benimde çok sevdiğim bir söz vardır. Insanoğlunun gözünü ancak toprak doyurur diye. Ama insan hayatının her döneminde sıkıntı yaşayınca, bir yerden sonra isyan edesi geliyor böyle.

Evet çalışamamın tek iyi yanı çocuğuma kendim bakabildim.

Kaç yasindasiniz

Allah kimseye muhtaç etmesin.

Çok doğru,benimde çok sevdiğim bir söz vardır. Insanoğlunun gözünü ancak toprak doyurur diye. Ama insan hayatının her döneminde sıkıntı yaşayınca, bir yerden sonra isyan edesi geliyor böyle.
İsyan etmeyelim,şükredelim.
Şükür ve sadaka rızkın bereketini arttırır.
Yok dedikçe,yetmiyor dedikçe,bereket kaçıyor.
Allah evlerimize huzur ve bereket versin inşallah.

Amin çok sağolun,hepimizin ins. Mutlaka hepimiz bir şeylerin sınavını veriyoruz. Bugüne kadar şikayet etmemiştim,hep şükrettim. Umuyorum ki en kısa zamanda bu hislerden kurtulurum.

demın yorumumu yazdıktan sonra emın olmak ıcın tekrar dusundum zengınlık nedır dıye
bekarken babamlarla yasarken bız buyuk bır ıflas yasadık fabrıkası var babamın o donem yasadıgımız cografı bolgenın en zengınlerındendık sayılı aıle zaten
oyle bır varlıktan dusus yasadık

esımle evlendıgımde de 4 yıllık evlılıgımın 1 yılı resmen ac gectı :)

yanı 32 yıllık omrumde 2 kere standartların baya ustundeyken en dibi gordum

kesın konusuyorum bakın bılerek yasayarak

saglık en onemlısı bırde beşerı ılıskıler

ıflas ettıgımızde bızı en cok zorlayan cevremızdekı en yakınımız dostumuz sandıgımız ınsanlar akrabalar oldu mesela :) bızı en cok yıpratan o oldu ve aıle ılıskımız saglam olmasaydı ustesınden gelemezdık babam hıc bırsey yapamasa ıntıhar ederdı oyle zorluk yasadık... ınsan ılıskılerı de en az saglık kadar onemlı cevremız bızı kanser edebılır gercekten :)

sımdı babamın yıne fabrıkası var :)

sabrın sonu selamettır dıyorum ve saglık saglık saglık...

Sevgili derin sularda sizin yorumunuz benim için onemli.tabii ki çok şükür halimize. belki bir gün ben de kendi konumu açarım ama ayni olmasa da benzer süreçlerden ben de gectim.kpss çalışamadan işe girmek zorunda olmak 8 yıl stresli çalışma hayati ,sonra evlilik,sonra evlat sahibi olabilmek için işten cikmak...hamdolsun şimdi oğlum var.ekonomik sıkıntım yok ama issizim.mutsuzum.sanki bu yaşadığım hayat benim değil.

Çok şükür,çok şeyle sinandim bugüne kadar ama sağlık dediğiniz gibi en önemlisi. Allah zorda olan herkesin yardımcısı olsun. Siz yazınca bende bir kere daha utandım kendimden,ins bu hislerim bir an önce düzelir:)

Ne ara yazdım diye bakıyordum yorumunuza:) ne kadar benzermis yaşadıklarımız

Ne kadar benzer şeyler yaşamışız. Bir an sanki ben yazıyorum dedim . Vallahi Çırağanda da yemek yedim yeri geldi gidip bir tavuk ekmekçide de.
Şimdi konuşması kolay diyecekler ama inanın bana yanınızda ki insanın samimiyeti ve huzurlu olmanız çok önemli. Benim babamın maddi durumu çok iyi olmasına rağmen ben çalışıyorum.
İnsan bir şeyleri istiyorsa bence çalışmalı , azmetmeli.

kesinlikle :)

Ortalama üstü bir ailenin kızıydım ortalamanın çok üstü bir aileye gelin geldim hesap kitap markette ucuz olanı seçmek gibi bir derdim olmadı..sonra herşey sırayla kayboldu korkunç bir yorgunluğa düştüm önce kabul etmedim hatta insanlardan sakladım ama nereye kadar..ilk yıllardaki gibi değil ama durumu kabul etmeden geçici tesellisini kendime vererek yaşamaya çalışıyorum..ha bunları neden mi anlatım varlıktan sonra yokluk dehşet bir duygu bunları yazarken boğazım düğümleniyor düşün..Allah gördüğü günden kimseyi koymasın sözü bunu yaşayan biri bulmuş olmalı.

kendinizi kotu hissetmeyin bu da nefis iste. yemek icmek giyinip kusanmak istiyor ara sira. bence kendinize kucuk kacamaklar yapin, size normalde lüks gelen bir seyi ismarlayin arada.
Kesinlikle nefis. Yoksa eskiden çok daha kötüyken bile daha mutluydum şu anki ruh halimden. Bir keresinde öyle kaçamak yapayım dedim,eve geldim ki kendime bir tişört almışım,geri kalan hep oğluma:)

Amin ,Allah yardımcınız olsun,feraha ulaşırsınız en kısa zamanda ins

Bunların hepsine hakkınız var
Ama herkesin imtihanı farklı.

Mesela benim için zenginlik annecimin birgün olsun bugün iyiyim yemekte yiyebildim diyebilmesi.

Diyeceğim o ki herkesin hayatında mahrum kaldığı bişeyler var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…