• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef hata yapmışsın ama bundan sonra ne yapılabilir ona bakalım. Öncelikle evde çalışanileceğin bir işe başlamalısın, ailelerle iletişime geçip eşinle arandaki sorunları ciddi bir şekilde konuşmalısın ve eşine ayrılabilirim sinyalini vermelisin. Korunup tekrar çocuk yapmamalısın. Odağını kendine çevirip kendini geliştirebilirsin. Çocukla ayrılmak çok zor tabiki ama elinden gelen her şeyi denemelisin ve daha planlı adım atmalısın. . Benim söyleyebileceğim bunlar umarım daha iyi olursun.
çok teşekkür ederim home office iş arayışındayım deneyimim de var zaten evde olabileceğim bir iş bulsam bir dakika durmam, korunma konusuna gelirsek bu kez spiral taktırdım yeniden bir çıkmaza girmemek için

çok teşekkür ederim home office iş arayışındayım deneyimim de var zaten evde olabileceğim bir iş bulsam bir dakika durmam, korunma konusuna gelirsek bu kez spiral taktırdım yeniden bir çıkmaza girmemek için
Çok iyi yapmışsın instagramda da sayfa açabilirsin ekstra çağrı merkezleri var ya da çocuk bakıcılığı da olabilir. Umutsuz olmayın inşalah her şey çözülür.

hayır yanlış anladınız ben yapılan yorumlara değil sürekli akılsızsın tarzı yorumlara tepkiliyim yoksa zaten ona hayır buna hayır diyecek olsan buraya yazmam daha önce dediklerinizi çok yaptım annemde kaldım boşanacağım dedim belki on kez yaptım bunu hepsinde pişman bir şekilde geldi ve aldı beni bir hafta düzeldi ve hata yapmaya devam etti
Bebegin kac aylik bilmiyorum ilgilenme isteğini de anliyorum. Icin biraz daha rahatlayana kadar kendin ilgilen ama genel bir problem yoksa cogu insan 3 aylıkken bırakıp ise dönüyor maalesef senin de ise dönmen gerekir. Kendi annen bakar sen de ise girersin. Bu arada da esin düzeliyor mu düzelmiyor mu gözlemlersin. Baktin düzelmiyor mutsuz bir ailede cocuk buyutmektense ayrılırsın. Ha disarda ise girene kadar da evden biseyler yapabilirsin belki. Elin lezzetli ve büyük bir yerde yaşıyorsan yemek işi çok tutuyor bilgin olsun. Çalışan kadınlar sarmaydı,börekti,pastaydi bunlara çok rağbet gösteriyor. Sana da mesgale olmuş olur hem

Bebegin kac aylik bilmiyorum ilgilenme isteğini de anliyorum. Icin biraz daha rahatlayana kadar kendin ilgilen ama genel bir problem yoksa cogu insan 3 aylıkken bırakıp ise dönüyor maalesef senin de ise dönmen gerekir. Kendi annen bakar sen de ise girersin. Bu arada da esin düzeliyor mu düzelmiyor mu gözlemlersin. Baktin düzelmiyor mutsuz bir ailede cocuk buyutmektense ayrılırsın. Ha disarda ise girene kadar da evden biseyler yapabilirsin belki. Elin lezzetli ve büyük bir yerde yaşıyorsan yemek işi çok tutuyor bilgin olsun. Çalışan kadınlar sarmaydı,börekti,pastaydi bunlara çok rağbet gösteriyor. Sana da mesgale olmuş olur hem
teşekkür ederim, tavsiyelerinizi dikkate alacağım 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X