• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
akilli olsan askere bile gitmemis isi olmayan adamla evlenir evlenmez cocuk yapmazdin.
bunca zaman cevreni dinlemissin bunca yanlis karar almissin bundan sonra cevreni dinleme.
kocaya da yapabileceğin bir sey yok. olgunlasmamis cocuk iste. cocuk biraz büyüyünce bir ise gir, o donem gitsin seninki askere. belki o adam olur. sen de az kafani dinlersin onsuz
hepinizi rahatlatacaksa dünyanın en aptal insanıyım yani bu mu görmek istediğiniz cümle takıldığınız nokta bu mu yanlış anlamayın ama duygusal olarak zaten bir çöküşteyim elim kolum bağlı son çare buraya yazdım burda da sürekli akıllı olsaydınla başlayan cümle görmek istemiyorum farzedin ki dünyanın en cahil insanıyım şimdi de kafamı taşlara vuruyorum bununla ilgili bir öneriniz varsa buyrun yoksa kendi mucizevi aklınızı kendinize saklayın

Kuşum benim insanlar niye nefret dolu biliyor musun? Artık o kadar çok senin gibi konu okuduk ki inanamazsın. Elin gavuru uzaya çıkarken biz hala kendi kızlarımıza düzgün erkek seçimini, işini gücünü oturtup evlenmeyi, gezeceği yaşta gezmeyi, tanımadığı heriften çocuk yapmamayı öğretemedik deyip kahroluyoruz da o yüzden. 21 yaşında kız kardeşim var senin gibi çıkıp 22 yaşında işsiz güçsüz beş para etmez adamla daha gezip tozacağı yaşta evleneceğini söyleseydi suratına daha sert laflar çarpardım. Kadının başına bir iş geldiğinde yine hakkını kadın arar unutma. Senin bu halde olman bizi mutlu mu etti sanıyorsun ? İnsan 'ya sen bunu kendine nasıl reva gördün hiç mi acımadın kendine?' diyerek sinirleniyor. Hiç mi uyaranın yoktu, hiçkimse dönüpte sana bak bu çocuğun yaşı küçük daha büyüyecek, işi gücü yok bir vasfı yok, sen daha küçüksün vs vs demedi ??????
öncelikle teşekkür ederim sizi anlıyorum ama ben kendimi kimseye anlatamam o dönemde çok kötü şeyler yaşadım burda uzun uzunca anlatamayacağım şeyler bu yüzden saçma kararlar verdim bir şekilde evet çok büyük hata ama elden ne gelir yaptım bir kere ablalarım karşı çıktı ama cahillik işte aşk ağır bastı çok kötü bir ilişkiden çıkıp iyi sandığım bir ilişkiye attım kendimi

hepmizi rahatlatacaksa dünyanın en aptal insanıyım yani bu mu görmek istediğiniz cünle takıldığınıx nokta bu mu yanlış anlamayın ama duygusal olarak zaten bir çöküşteyim elim kolum bağlı son çare buraya yazfım burda da sürekli akıllı olsaydınla başlayan cümlr görmek istemiyorum farzedin ki dğnyanın en cagil insanıyım şimdi de kafamı taşlara vuruyorum bununla ilgili bir çneriniz varda buyrun yoksa kemdi mucizevi aklınızı kendinize saklayın
e care bu iste- mesajin devaminda yazmisim.
cocugun birazcık büyüyünce gündüz annene ver bakımı icin, sen işe git. para kazanmaya baslayinca da koca askere gitsin belki adam olur. sen de sabah ise gidersin aksam cocugunu alir kendi duzeninde yasarsin, haftasonlari cocugunla gezersin, keyfine bakarsin. biraz esin olmadan ölçüp tartmis olursun onsuz hayatin nasil diye.
ama esin askere gitsin. ergen gibi her gun agalariyla okeye gitmesi falan normal degil, belki gider biraz sorumluluk kazanir

Benim kardeşim mühendis ofisi var istanbulda iki evi lüks arabası var askerliğni yapmış eli ayağı düzgün birisi ve buna rağmen evlendiremiyoruz. Oda arıyor bir türlü bulamadı, bu yazıyı okuyunca askerliğini yapmayan işsiz güçsüz insanlar nasıl evleniyorlar bunun sırrını öğrenmek istiyorum gerçekten.

cocugun birazcık büyüyünce gündüz annene ver bakımı icin, sen işe git. para kazanmaya baslayinca da koca askere gitsin belki adam olur. sen de sabah ise gidersin aksam cocugunu alir kendi duzeninde yasarsin, haftasonlari cocugunla gezersin, keyfine bakarsin. biraz esin olmadan ölçüp tartmis olursun onsuz hayatin nasil diye.
ama esin askere gitsin. ergen gibi her gun agalariyla okeye gitmesi falan normal degil, belki gider biraz sorumluluk kazanir
ben sizi anlıyorum ama sabrım kalmadı eşim şuan iş konusunda elinden geleni yapıyor aslında herkes çalışmıyor olarak anladı ama öyle değil kendi mesleği olmadığı için bir işte uzun soluklu tutunamıyor ama eve bakabilmek için elinden geleni de yapıyor şuan iki işte tatil yapmadan çalışıyor aylık gelirimiz 50 60 bin civarında olacak ilk kez ama bu işte geçici bir iş kalıcı değil ailesi hala bedelli oarasına destek olacağını söylüyor benim inancım yok sadece onlara güvenmiyorum benim çalışma konuma gelirsek en az 2 3 sene çalışamam çocuğumun geri kalmasını istemiyorum ondan sonra zaten bende evde oturma taraftarı değilim

Babaanne yakınsa çocuğu ona birakip çalışacaksınız.calismadiginiz zamanlardada cocuklada iki katı ilgilenip açığı kapatmaya bakacaksiniz once maddi durumu düzeltin.Kimseye güvenerek bosanamazsiniz yarı yolda kalırsınız.Maddiyatti düzelince bslki bazı şeyler düzeli.Duzelmezsede o zaman çaresine bakarsiniz
kayınvalidem çalışıyor çalışmasa da ona bırakamam çünkü benim kafa yapımla onlarınki çok farklı çok fazla cahiller çocukları resmen döverek seviyorlar ve çocuklara karşı iyi bir üslupları da yok

Benim kardeşim mühendis ofisi var istanbulda iki evi lüks arabası var askerliğni yapmış eli ayağı düzgün birisi ve buna rağmen evlendiremiyoruz. Oda arıyor bir türlü bulamadı, bu yazıyı okuyunca askerliğini yapmayan işsiz güçsüz insanlar nasıl evleniyorlar bunun sırrını öğrenmek istiyorum gerçekten.
ne Mutlu kardeşinize geç evlenmesi emin olun evlenmiş olmak için evlenmesinden iyidir:(

çok pişmanım inanın ki yaşadıklarımın altında eziliyorum ve her bir yorum beni daha da üzüyor yaşamadan bilinmiyor toz pembe gördüm belki babam hayatta olsa asla müsade etmezdi keşke hayatta olup engel olsaydı ama keşkelerle devam edilmiyor kimseden sihirli değnek beklemiyordum zaten ama lütfen yorum yapmadan önce insan olduğumuzu ve hatalarımızın olabileceğini göz önünde bulundurun ben hatslatımın farkındayım ve çözüm arıyorum bahsettiğiniz kadar akılsız olsaydım yaşadığım hayat beni Mutlu ederdi emin olun

Evet çocuk olgun düşünüyor sevebileceği insan arıyor yoksa görüştükleri oldu sırf evlenmek için evlenmeyi düşünmüyor. Yaş 35 olunca annemi sters bastı yoksa başka sıkıntı yok:)
umarım beklediğine değecek güzel bir evliliği olur

Sen bir yorum bekliyorsun ama yani yapılanların da önünü kapadıktan sonra ne yazılmasıni bekliyorsun anlamadim. Yeterince dogru elestiriler yapılmış. Boşanmaya olumlu bakmıyorsun, ise girip calismaya olumlu bakmıyorsun. Yani biz eşini nasil hangi fikirle düzeltelim. Kavga çıkar o zaman , sert tavır takın, boyle devam edersen bosanacagim senden blofunu at ortaya. Gerekirse birkaç gün git annende kal. Ne bileyim dedigin gibi seviyorsa seni kaybetmek istemez belki tavirlarini düzeltir.

çok pişmanım inanın ki yaşadıklarımın altında eziliyorum ve her bir yorum beni daha da üzüyor yaşamadan bilinmiyor toz pembe gördüm belki babam hayatta olsa asla müsade etmezdi keşke hayatta olup engel olsaydı ama keşkelerle devam edilmiyor kimseden sihirli değnek beklemiyordum zaten ama lütfen yorum yapmadan önce insan olduğumuzu ve hatalarımızın olabileceğini göz önünde bulundurun ben hatslatımın farkındayım ve çözüm arıyorum bahsettiğiniz kadar akılsız olsaydım yaşadığım hayat beni Mutlu ederdi emin olun
Bu yorumu dinle. En mantıklı çözüm bu ve maalesef çok bir seçeneğin yok canım. Şu an önemli olan senin mutlu olman. Eşin geçici olarak 50 60 kazanacaksa bir süre rahatlayacaksınız, bu kazandığı parayı düzenli hale getirmeye çalışacak başka yol yok. Ne işte çalışıyor? Valla çok anladığım için demiyorum ama madem meslek falan yok, en büyük paralar sanayide derler oralarda şu an aldığı asgari ile işe girip öğrense ilerleyen süreçte daha güzel kazanma umudu olur. Para konusunda şu an için başka bir şey gelmiyor benim aklıma ama yengençin dediği gibi ilerde iş konusunu çözüp kocayı askere yolla kafa dinle, boşanmak isteyip istemediğini anla. Yaşın genç daha çok yol çizersin hayatında.

ek( ne zaman kendimi ifade etmeye kalksam kırıldığımı üzüldüğümü belli etsem kafanda kuruyorsun ben sana naptım ya hadi işine bak tarzında beni daha da kışkırtacak şeyler söylüyor) tek istediğim haftanın bir günü benimle gerçekten vakit geçirmek istediği için dışarda en azından bir kahve içmek, evde en azından 1 2 saat dizi film gibi aktiviteler, yarım saatte olsa benimle konuşup günümü sorması ( eskiden ev işlerine çok yardımcı olurdu artık çok gerekmedikçe bunu da yapmıyor)
Kadınlar kulübünün adını yanlış koymuşlar. Eleştirenler kulübü olcakti. Kadın zaten cahil olduğunu bi hevesle sürüklendiğini belirtmiş. İnsanın hemcinsi de bunu yapıyorsa karşı cinsi ne yapmaz

İnsanız beşer şaşarız sonuçta olan olmuş. İşe girme imkanınız varsa çalışabilir biraz birikim yaptıktan sonra eşinizden ayrılıp kendinize bir düzen kurabilirsiniz.Umarım her şey yoluna girer .Yorum yapan insanlara da sitem etmeyin inanın hiç bir kadın sizin kötülüğünüz istemez onların kızdıkları şey doğru düzgün bir düzen kurmadan bu duruma gelmeniz

Bi hata yapıp evlenmişsiniz ikinci hata çocuk olmuş en azından bir çocuk daha düşünmeyin derim. Eşinize güzel bir konuşma yapın. Çalışması ve ilgisizliği konusunda. Baktınız olmuyor gidin annenize zaten annenizde tekmiş illa bir geliri vardır evde sizinmiş bir işe girer çalışırsınız. Hayatınızı düzene sokmak sizin elinizde evet kolay değil ama bir yerden başlamazsanız devamı gelmez.

Sen bir yorum bekliyorsun ama yani yapılanların da önünü kapadıktan sonra ne yazılmasıni bekliyorsun anlamadim. Yeterince dogru elestiriler yapılmış. Boşanmaya olumlu bakmıyorsun, ise girip calismaya olumlu bakmıyorsun. Yani biz eşini nasil hangi fikirle düzeltelim. Kavga çıkar o zaman , sert tavır takın, boyle devam edersen bosanacagim senden blofunu at ortaya. Gerekirse birkaç gün git annende kal. Ne bileyim dedigin gibi seviyorsa seni kaybetmek istemez belki tavirlarini düzeltir.
hayır yanlış anladınız ben yapılan yorumlara değil sürekli akılsızsın tarzı yorumlara tepkiliyim yoksa zaten ona hayır buna hayır diyecek olsan buraya yazmam daha önce dediklerinizi çok yaptım annemde kaldım boşanacağım dedim belki on kez yaptım bunu hepsinde pişman bir şekilde geldi ve aldı beni bir hafta düzeldi ve hata yapmaya devam etti

Malesef hata yapmışsın ama bundan sonra ne yapılabilir ona bakalım. Öncelikle evde çalışanileceğin bir işe başlamalısın, ailelerle iletişime geçip eşinle arandaki sorunları ciddi bir şekilde konuşmalısın ve eşine ayrılabilirim sinyalini vermelisin. Korunup tekrar çocuk yapmamalısın. Odağını kendine çevirip kendini geliştirebilirsin. Çocukla ayrılmak çok zor tabiki ama elinden gelen her şeyi denemelisin ve daha planlı adım atmalısın. . Benim söyleyebileceğim bunlar umarım daha iyi olursun.

Bu yorumu dinle. En mantıklı çözüm bu ve maalesef çok bir seçeneğin yok canım. Şu an önemli olan senin mutlu olman. Eşin geçici olarak 50 60 kazanacaksa bir süre rahatlayacaksınız, bu kazandığı parayı düzenli hale getirmeye çalışacak başka yol yok. Ne işte çalışıyor? Valla çok anladığım için demiyorum ama madem meslek falan yok, en büyük paralar sanayide derler oralarda şu an aldığı asgari ile işe girip öğrense ilerleyen süreçte daha güzel kazanma umudu olur. Para konusunda şu an için başka bir şey gelmiyor benim aklıma ama yengençin dediği gibi ilerde iş konusunu çözüp kocayı askere yolla kafa dinle, boşanmak isteyip istemediğini anla. Yaşın genç daha çok yol çizersin hayatında.
gerçekten teşekkür ederim bu saatte benim için bir çare çözüm bulmaya çalıştığınız ve kafa yorduğunuz için

İnsanız beşer şaşarız sonuçta olan olmuş. İşe girme imkanınız varsa çalışabilir biraz birikim yaptıktan sonra eşinizden ayrılıp kendinize bir düzen kurabilirsiniz.Umarım her şey yoluna girer .Yorum yapan insanlara da sitem etmeyin inanın hiç bir kadın sizin kötülüğünüz istemez onların kızdıkları şey doğru düzgün bir düzen kurmadan bu duruma gelmeniz
teşekkür ederim çalışma konusunu tekrar düşüneceğim

Bi hata yapıp evlenmişsiniz ikinci hata çocuk olmuş en azından bir çocuk daha düşünmeyin derim. Eşinize güzel bir konuşma yapın. Çalışması ve ilgisizliği konusunda. Baktınız olmuyor gidin annenize zaten annenizde tekmiş illa bir geliri vardır evde sizinmiş bir işe girer çalışırsınız. Hayatınızı düzene sokmak sizin elinizde evet kolay değil ama bir yerden başlamazsanız devamı gelmez.
galiba en doğrusu son kez ve ciddi bir şekilde konuşup düzelmiyorsa anneme yerleşmek olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X