Annenize Allah şifalar versin. Ne kadar doğru hepimiz bir şeylerden mahrum olacağız. Belki bana biraz ağır geldi yaşadıklarım,ama bir yandan benden kötülerde var diye zaten sürekli kendime hatırlatıyorum.Bunların hepsine hakkınız var
Ama herkesin imtihanı farklı.
Mesela benim için zenginlik annecimin birgün olsun bugün iyiyim yemekte yiyebildim diyebilmesi.
Diyeceğim o ki herkesin hayatında mahrum kaldığı bişeyler var.....
Amin teşekkür ederim.Annenize Allah şifalar versin. Ne kadar doğru hepimiz bir şeylerden mahrum olacağız. Belki bana biraz ağır geldi yaşadıklarım,ama bir yandan benden kötülerde var diye zaten sürekli kendime hatırlatıyorum.
Evet cok erken yasta evlenmissiniz. Yanlis anlamayin,sadece kendinize yasayacak zaman kalmamis diye oyle soyledim,yoksa evliliginizde mutlusunuzdur esinizle cocugunuzla o ayri konu24 yaşında evlendim,27 yaşında anne oldum. Bebek için acele etmedik aslında,ama şimdiki aklım olsa evlenmeyi biraz daha ertelerdim.
İnşallah Allah tez önce sağlık ve huzurla kolaylıkla bu süreci atlatmanizi nasip etsin.onerim 2020 de kpss ye hazırlanmanın:) benim de kendimi teselli bu yönde:)Ins. Yani çok şükür şu an idare ediyoruz ama önümüzde sıkıntılı geçecek bir dönem var ,onuda atlatirsak eski halimize döneriz.
Dogru söylüyorsunuz.acil sifalar diliyorumAmin teşekkür ederim.
Bende bu yaşıma kadar birçok şey yaşadım.
Parasızlık, yalnızlık, çaresizlik, hastalık...
Hiçbiri hastalık kadar ağır değil emin ol.
Şuan maddiyat için bukadar üzülmeki kazandığında harcayacak sağlıgın kalsın:)
Bu arada benim de babam ben küçükken vefat etti..ben de lisede burs aldım:) ve hep tutumluydum.yarinimi hep düşündüm kimseye muhtaç olmamak icin.Sizin avantajiniz bana göre küçük olmanız:) inşallah benim yaşıma geldiğinizde (36) tüm sorunlarınızı atlatmış olursunuz...Ne ara yazdım diye bakıyordum yorumunuza:) ne kadar benzermis yaşadıklarımız
Helal para en önemli olanı.suyla gelen selle gider.Aklıma şu geldi . Eski çalıştığım ofiste bir katip varmış benden önce . Beraber çalışmadım hiç . Gecekondu da yaşayan asgari ücret alan evli barklı biri. Neyse işte buna o senenin en büyük ikramiyesi çıkmış . Kimseye söylemeden bir bahane ile işten çıkmış . Sonra herkes öğrenmiş . Ben orya başladıktan sonra ara ara ziyarete gelirdi . Bir gün bana dediki hangi semtte oturuyorsun . Cevap verdim. İyi yerde oturuyormuşsun . Orda ben bile oturamıyorum dedi . O kadar sinirlendimki , her parası olan oturamıyor orda dedim . Sonradan görmelik bu olsa gerek . Neyse işte uzatmayım . Zamanla bunun paralar suyunu çekti battı, çekleri patladı falan . Hapis cezaları vs. Netice de ilk halinden beter duruma düştü . Allah imtihan etti oda doğru davranmayarak sınavı kaybetti . Öyle anlatasım geldi
Ne iş yapıyorsunuz?Ne kadar benzer şeyler yaşamışız. Bir an sanki ben yazıyorum dedim . Vallahi Çırağanda da yemek yedim yeri geldi gidip bir tavuk ekmekçide de.
Şimdi konuşması kolay diyecekler ama inanın bana yanınızda ki insanın samimiyeti ve huzurlu olmanız çok önemli. Benim babamın maddi durumu çok iyi olmasına rağmen ben çalışıyorum.
İnsan bir şeyleri istiyorsa bence çalışmalı , azmetmeli.
Bir şirkette tahsilatlarla ve ön muhasebe ile ilgileniyorum.Ne iş yapıyorsunuz?
Ne guzel:) darısı benim basimaBir şirkette tahsilatlarla ve ön muhasebe ile ilgileniyorum.
Daha iyisi , daha güzelleri olsun inşallah :)Ne guzel:) darısı benim basima
Çok tşk ederimDaha iyisi , daha güzelleri olsun inşallah :)
Ah içimdekileri söylediniz resmen. Insan başına gelene kadar toz pembe yaşayabiliyor ama sonra gerçekler dank ediyor bir yerde. Hasta olma lüksümüz bile yok
Senede bır banada gelır o haller merak etme gecıcı bır surec. Gecıcı oldugunu dusun cabuk bıtsınNe doğru dediniz,azla yetinmeyi bilmek. Hayatım boyunca öyle oldum ama bu ara bir hisler var içimde..hani isyan etmek istemiyorum, Allah beterinden korusun ama hep zorluk yaşamak yıldırdı.
ama o tshirtu her baktiginizda bir degisik hissetmiyor musunu? ben de cok tutumluyum ve oyle yasamak zorundayim bir kac sene daha en azindan. br kac ay once kendime sehir disi gezi yaptim. evde sandvicleri hazirlayip tabii ki...onceden alabileceklerimi en aza indirgedim hazirlik yaparak ama o gun de bir sey gorunce aldim. cuzdanima birnpara koydum bugun bu bitebilir dedim, biterse uzulmek yok dedim. oyle iyi geldi ki, o gun bana bir kac aydir baya yetiyor :)Kesinlikle nefis. Yoksa eskiden çok daha kötüyken bile daha mutluydum şu anki ruh halimden. Bir keresinde öyle kaçamak yapayım dedim,eve geldim ki kendime bir tişört almışım,geri kalan hep oğluma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?