- 14 Ağustos 2024
- 1.848
- 3.732
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en son iki üç yıl önceki halini öyle biliyorum, ekonomi orayı da vurmuş demek...O marketler artık dışarıyla neredeyse aynı fiyat. Hiçbir avantajı kalmadı. Kamplar da ücretsiz değil. Tabi otellere göre uygun yine de. Birçok kamu kurumunun kamplarıyla aynı.
Ya Piraye kendilerini iyi güzelliyorlar. Adamın da hayat hikayesi berbat olunca bunlarda bir şey var sanıyodur.Erkek zorbalığina o kadar alışmışız ki zorbalayan kadınlar olunca ayarimiz bozuluyorYalnız tebrik ederim konu sahibini , ailecek bir olup , eli silah tutan, muhimmatla 3 km yokuş yukarı terlemeden koşan adamı bile ruhu duymadan çiçek abbas'a çevirmisler...
Sanırım bu konuyu en iyi açıklayan yorum bu...Ya Piraye kendilerini iyi güzelliyorlar. Adamın da hayat hikayesi berbat olunca bunlarda bir şey var sanıyodur.
Yani biz çocukken saçı başı birbirine girmiş emekli amcalar eşlerinin dırdırından uzakta rahatça içmek için böyle kamaralı tekneler alırlardı. Ya dereye ya tanıdık sahil dükkanlarının iskelesine bağlarlardı. Uğraşırlardı da yeter ki evden uzak olsunlar. Evlerinin bahçelerinde kömürlükten bozma yeri ben bir gün bunla bir şey yaparım diye koydukları abuk subuk eşyalarla doldururlardı.
Yok babamın yatı, yok hobi evimiz, yok masa başı işi bana göre değil, yok babam ev aldı kira yolluyor. Öğrencilikte yokluk çekerek okumuşsun yahu. Neyse ki baba iki çocuğuna bir ev almış. Çocuk tırnaklarıyla tek başına subay olmuş yaranamıyor.
Daha başka tespitlerim var da konu sahibini de eşi gibi hayalinden uyandırıp depresyona sokmak istemedim. Bebeği varmış çünkü. Seyfiye yerlerinde eskiden ucuzdu evler. Şimdi korona, deprem ülkenin yarısının otel fiyatları uçtu diye yazlığa, dağ tepe de olsa arsaya konteynirden hallice ev dikme hevesi yüzünden kendi evini, arabasını, birikimini koysa anca başını sokabileceği bir yer alacağını düşünmüyor. E doğu görevi de olmayacak. Çocuk var giderler büyüdükçe artacak. Adam bunları düşünüyor anne kız hayallerde yaşıyor.Sanırım bu konuyu en iyi açıklayan yorum bu...
Düğünde dernekte elalemin ağzına laf vermemek için adamın kokailesiyle travmalarıni koruklemisler resmen, Allah bilir sağa sola da "eşimin ailesi şöyle varlıklı böyle düzgün, hep sık görüşüyoruz evet beni çok seviyorlar" filan diye anlatıyordur belki de...Ben sana bişey diyim mi herşeyi bu kadar yalan dolan yaşayan insanlarsa eğer, bu adamın aydınlanması hiç hayırlı ve sakin bir aydınlanma olmaz, sırf subay diye gözünüze kestirip aklına girersiniz ama travmalariyla oynayıp ayarlarını bu kadar bozarsaniz sonucu sivil adamların patlamalarından ağır olur....Adam başlamış zaten su kaynatmaya, hayırlısı olsun....Bir de birliktelik ünivden ama aile hakkında hiçbir şey bilmiyormuş, yersen. Adamı ne zorlamışlar ya geçmişi unutacak tam şak diye önünde. Kumayla bile görüşmüş, kız isteme düğün de razalet çıkacağı belli değil miydi? Ama nasıl ezsinler, elde tutsunlar filinta gibi çocuğu? Kadersizmiş kalan ayarlarla uğraşmak bu.
Yani evet bu adam öğretmen değil, 8-5 çalışan bile değil. Şimdi bir de bebek var onu bile zor görüyordur, kalan zamanını çocukla geçirmek için hobi filan da yok. Yani kafasını dağıtacak hiçbir şey yok. Üzerine bir de beklentiler yükleniyor iyi niyet, temenni adı altında bu adam patlayacak şimdi ağlıyor ilerde ağlatır.Düğünde dernekte elalemin ağzına laf vermemek için adamın kokailesiyle travmalarıni koruklemisler resmen, Allah bilir sağa sola da "eşimin ailesi şöyle varlıklı böyle düzgün, hep sık görüşüyoruz evet beni çok seviyorlar" filan diye anlatıyordur belki de...Ben sana bişey diyim mi herşeyi bu kadar yalan dolan yaşayan insanlarsa eğer, bu adamın aydınlanması hiç hayırlı ve sakin bir aydınlanma olmaz, sırf subay diye gözünüze kestirip aklına girersiniz ama travmalariyla oynayıp ayarlarını bu kadar bozarsaniz sonucu sivil adamların patlamalarından ağır olur....Adam başlamış zaten su kaynatmaya, hayırlısı olsun....
Sormaya fırsatım olmadı konu almış başını gitmiş8 aylık bir bebeğimiz var 1 yıl kadar süren tedavi ve 8 yıllık deneme yanılma süresi sonunda.
Yuhhh be zaten cok cirkin bir uslübu ve kötü bir kalbi var anlamistim bu kadarini tahmin etmemistimSormaya fırsatım olmadı konu almış başını gitmişbaşka bir konuda 5 yıllık evli olduğunu söylemişsin bu nasıl oluyor Evli bir adamla birlikteyim bir de bi konuda ateistim demişsin eski konunda kapalıyım yazmışsın.
banin açılınca açıklarsın umarım