Yaklaşık iki senelik bir birlikteliğimiz var. evlendiğimde 22 yaşındaydım. Erken bir yaşta evlendik eşim de benimle yaşıt. Aslında tanışalı 6 ay olmuştu ama aileler işin içine karışınca kendimizi birden nişanlanırken bulduk ve o anın heyecanına kapılıp gittik. 6. ayda nişanımız oldu ve o tarihten bir yıl sonra düğünümüz. Bunlar olurken zor bi zamandan geçiyordum eşimi hayatıma ilk aldığımda duygusal bir çöküşteydim ve sağlıklı düşünemedim. Maddiyata hiç bakmadım ama eşimin doğru düzgün mesleği yok bu yüzden sürekli iş değiştiriyor, kirada yaşıyoruz ve geçim sıkıntısı bizi zorluyor. Ben doğum yaptığım için çalışmayı bıraktım. (çocuk istemiyordum başta eşim de öyleydi ama sonradan fikir değiştirip üstümde baskı kurdu ve planlı olmadı) çocuk masrafları da üstüne gelince dışarı çıkmak sosyal aktivite hayal oldu. Çok fazla beklenti içinde olan bir insan değilim eşimin maddi durumunu bilerek evlendim. ( askerliğini de yapmadı ve giderse ben kirada daha da geçim sıkıntısı yaşıycam ama gitmezse de bedelliyi ödeyecek paramız yok) Çevremizdeki herkes eşim için çok çok üst bi seçenek olduğumu ve kıymetimi bilmesi gerektiğini söylüyor kendimi övmek istediğim için değil yanlış anlaşılmak istemiyorum ama gerçekten güzel akıllı bir kızım ama eşim evliliğin ilk aylarına göre çok değişti sürekli okeye gitmek istiyor tartışma çıkarmayacağımı bilse haftanın 7 günü gider kızdığım halde 2 3 günü en az okeyde evde kaldığında da bana faydası yok 7/24 telefonda sadece cinsel anlamda gece olduğu zaman isteği hiç değişmedi ama onun dışında evin içinde iki yabancı gibiyiz derken son 15 gündür iyice ilgisizlelti cinsel anlamda da ben istemeden yanaşmıyor artık çok sıkıldım normal şartlarda eşime göre daha sinirli ve sabırsızım eşim çok sakin bi o kadar da dengesizdir ikizler burcu ve hayatımda gördüğüm en gamsız insan sakinliğiyle karşıdaki insanı sinir krizine sokup sonrada çoğu tartışmada psikolojik sorunlarımın olduğunu ruh hastası olduğumu söylüyor oysa sadece anlaşılmak istiyorum kafam çok karışık biraz uzun oldu ama okuyup tavsiye verecek herkese teşekkür ederim