Eşim neden böyle hissetti ? Neydi bu..

Ne tuhaf konu. Tamamını okumadım alakasız konulara deginmişsiniz. Annemizin yat resmi gönderip inşallah sizde alırsınız demesine gülmem geldi esinizinde bu yüzden bu kadar dram yapmasi ayrı komik.
Ay evet ha Türk filmi tadın da aglamalar falan tövbe yarabbim biri memur bir işsiz Türkiye’nin şu durumunda biri bana neden yatın yok dese bir sene gülerdim sanırım

Anneniİn tatil yapası gelmiş kızı yat alsasa anası mavi tura çıksa ne güzel olurmuş 😆 belkide annen yaza bir tatil planı kuruyor annenizise alıp tatile çıkın bebeğe baksın sense kocanla tatil yap. Kocanda desin ki anne yat alamadım ama denizde gördüklerine bakıp evrene enerjıler yollarsın belki bir gün bizimde olur Allah büyük dersiniz😆 yat muhabbetinden bebek konusuna sıra gelmemiş başka bir konuda onlara değinebilirdiniz. Eşini oldukca pozitif mukemmel bir eş bir baba ama biraz hassas ve duygusal bir yapısıda var anlaşılan biraz bunalmıs ve yorulmuş o da patlama noktasına gelmiş. Ayrıca siz küçücük bebegiyle sorun yaşayan bi anne olarak ananızla birbirinize yat fotosu yollayıp adamı manıpule edecek zamanı nerden buluyosınız ya?:)

Bu üyeyi ciddiye alıp çarşaf çarşaf yorum yazdığınıza inanamıyorum :D
En son dyson'ım yok diye feryat edip konsomatrisle ağız dalaşına giriyordu.
Hayal alemindeki hedefini yükseltip yat almaya karar vermiş demek ki, cringe koması..

Konu sahibi yat kelimesi "yacht" tan geliyor. google gorsellere bir bakin isterseniz yat yat deyip durdugunuz sey tam olarak neye benziyormus.

Ailesi bu kadar denizle icli disli birinin bilmemesi de tuhaf ama, almak istediginiz sey yat degil balikci teknesi. En bastan konuyu boyle acsaydiniz kimse sasirmazdi. Bu ben yali almak istiyorum deyip sonra aa neden sasirdiniz bildiginiz ev iste demek gibi bir sey.

Back
X