Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar ben doğum yaptığımda
Sezeryan oldum mecburi 12 saat full sancı çektim gelmeyince acil sezeryana aldılar neyse sabaha karşı artık odaya getirdiler beni eşim de biraz durdu eve gitti çünkü doğum çantam evde kalmıştı dedi giderim birkaç saat uyurum gelirim sabah 07:30 da kahvaltı geldi hemşireler dedi sen rahat kahvaltını yap biz bebeği götürelim bakarız neyse dedim tamam ben kahvaltımı yaptım bitirdim gelen giden yok Ayağa da daha kalkamıyorum aklımda ne senaryolar döndü 😂😁
Allahım çok sıkılmıştım eşimi aradım dedim bebeği götürdüler gelmediler acaba kaçırdılar mı çabuk çık gel ben ayağa kalkamıyorum diye neyse aradan zaman geçti çocuğumu getirdiler diyor annesi başını yıkamışız kıvırcık saçlı bir bebek olucak falan fistan dedim o arada beni strese kattınız ya Off neyse ki 😅 herşey normale döndü eşim de gelene kadar arıyor getirdiler mi ne oldu vs diye 🤣
Allahim bu nasıl bi macera ya simdi böyle gülüyoruz konuşuyoruz ama o an neler yaşadınız dimi 🤣🤣 kiz senin eşinde cok pimpirikli gelene kadar neler geldi aklina kim bilir 🤣🤣

Allahim bu nasıl bi macera ya simdi böyle gülüyoruz konuşuyoruz ama o an neler yaşadınız dimi 🤣🤣 kiz senin eşinde cok pimpirikli gelene kadar neler geldi aklina kim bilir 🤣🤣

Ay ay bir bilsen hala yazarken gülüyorum 😹
Şimdi demiştir çocuğumu daha 1 saat görmeden kaçırdılar tövbe tövbe eşim diyor yok ya olur mu burası dağ başımı kaçırsınlar vıyy dedim olur mu olur karı koca birbirimizi şişiriyoruz 🤣😂

Ay ay bir bilsen hala yazarken gülüyorum 😹
Şimdi demiştir çocuğumu daha 1 saat görmeden kaçırdılar tövbe tövbe eşim diyor yok ya olur mu burası dağ başımı kaçırsınlar vıyy dedim olur mu olur karı koca birbirimizi şişiriyoruz 🤣😂
Ay ne delisiniz siz ya 🤣🤣🤣 kiz bak bunda da böyle yapmasin sakin tövbe tövbe 🤣🤣🤣

Ay ne delisiniz siz ya 🤣🤣🤣 kiz bak bunda da böyle yapmasin sakin tövbe tövbe 🤣🤣🤣

Yok bunda tecrübeliyiz hatta rütbeliyiz 🤣
Ama biz yine birşey buluruz kesin ben dış gebelikten dolayı ameliyat oldum hastaneye baktım kendi kendime diyom kız güvenliği yok birşey yok herkes serbest girebilir ya çocukları kaçırsalar bize gelip zarar verseler 🫣😁

Selam kızlar 🌸🌸🌸
Nasılsınız? Herşey yolunda mı?Herkes iyi mi?
Benim dün geceden beri kahverengi lekelenmem var. Dün hafif kramp şeklinde ağrılarım oldu, lavaboya gittiğimde kahverengi akıntım olduğunu gördüm. Dün geceden beri artmadı ve kırmızıya filan da dönmedi; doktorum bunun olabileceğini de söyledi. Kan sulandırıcı iğneyi vurmadım bu sabah.. Tedirginim çok.. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda?

Herkese cok teşekkür ederim bu beklemeler bitmiyormus demekki kese gorme kalp atışı derken 😅 Rabbim herkese pozitif sonuçları görmeyi ve sağlıklı hamilelik gecirmeyi nasip etsin. 🙏🏻
Amin canim amin 🤲🤲🤲 daha dur bunlar ne ki annelik hep bir beklemekle geçiyor simdi buraya yazsam bitmez liste yaşayınca göreceksin 🥰🥰🥰🥰

Selam kızlar 🌸🌸🌸
Benim dün geceden beri kahverengi lekelenmem var. Dün hafif kramp şeklinde ağrılarım oldu, lavaboya gittiğimde kahverengi akıntım olduğunu gördüm. Dün geceden beri artmadı ve kırmızıya filan da dönmedi; doktorum bunun olabileceğini de söyledi. Kan sulandırıcı iğneyi vurmadım bu sabah.. Tedirginim çok.. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda?
Selam canım buradan takip ettiğime göre çok kişide var ve hamilelikleri yolunda gidiyor. Önemli olan çok kırmızı ve pedi dolduracak kadar olmaması. Hayırlısı olsun senin için ❤️

Selam kızlar transfer tarihim belli oldu yarın olacağım, çok heyecanlıyım. Birde en sonki kan tahlilimde estrogen hormonu çok yüksek çıkmış hala yüksekse transfer iptal olabilir dediler. Bu şekilde transfer olursa sizin hayati riskiniz olur dedi. Bu durumla karşılaşan duyan var mı?

Yok bunda tecrübeliyiz hatta rütbeliyiz 🤣
Ama biz yine birşey buluruz kesin ben dış gebelikten dolayı ameliyat oldum hastaneye baktım kendi kendime diyom kız güvenliği yok birşey yok herkes serbest girebilir ya çocukları kaçırsalar bize gelip zarar verseler 🫣😁
Kiz sus tövbe de olmaz birşey bacim korkma kötü ihtimali getirme aklına ya 🤣🤣 sen bunda bütün önlemleri al bence bacim nolur nolmaz kocanida yanindan ayirma. 🥰🥰🥰

Selam kızlar 🌸🌸🌸
Canım geçmiş olsun doktoruna bildirdin mi bu durumu benim bildiğim progestani artirip kan sulandiriciyi biraktiriyorlar. Tabi süreç nasil oluyor hamilelerimiz daha iyi bilir. Dikkat et kendine kuzum bol bol yat dinlen 🤲🤲🤲

Selam canım buradan takip ettiğime göre çok kişide var ve hamilelikleri yolunda gidiyor. Önemli olan çok kırmızı ve pedi dolduracak kadar olmaması. Hayırlısı olsun senin için ❤️
Sağol canım ❤️ Önceki günlerde de lekelenme olmuştu; ama 1 gün sürüp bitmişti. Şimdi kopkoyu kahverengi olunca ve hafif kramplarla olunca korktum 😔

Selam kızlar transfer tarihim belli oldu yarın olacağım, çok heyecanlıyım. Birde en sonki kan tahlilimde estrogen hormonu çok yüksek çıkmış hala yüksekse transfer iptal olabilir dediler. Bu şekilde transfer olursa sizin hayati riskiniz olur dedi. Bu durumla karşılaşan duyan var mı?
Ay canim hadi hayırlısıyla ol transferini de al bebişi gel 🥰🥰 inşallah degerlerinde normale dönmüştür de bi aksilik cikmaz dualarım seninle güzelim 🤲🤲🥰🥰🥰

Canım geçmiş olsun doktoruna bildirdin mi bu durumu benim bildiğim progestani artirip kan sulandiriciyi biraktiriyorlar. Tabi süreç nasil oluyor hamilelerimiz daha iyi bilir. Dikkat et kendine kuzum bol bol yat dinlen 🤲🤲🤲
Canım çok teşekkürler ❤️ Doktorum bu lekelenmelerin olabileceği konusunda uyarmıştı beni, eğer olursa kan sulandırıcı iğneyi bir kaç gün kes demişti; ama hafif kramplar da işin içine girince çok tedirgin oldum 😔

Canım çok teşekkürler ❤️ Doktorum bu lekelenmelerin olabileceği konusunda uyarmıştı beni, eğer olursa kan sulandırıcı iğneyi bir kaç gün kes demişti; ama hafif kramplar da işin içine girince çok tedirgin oldum 😔
Oy kuzum bak normalmiş zaten. Sen nolur tedirgin olma bebişlere de geçmesin bu tedirginlik 🤲🤲🤲🥰🥰🥰 bunlar gelip geçecek inşallah 🤲🤲

Rabbim sizi korusun canım benim içini ferah tut. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah nolur stres yapma 🙏🏼🩷

Back
X