- Konu Sahibi mayala katar
- #9.201
Teşekkür ederim kuzum sağolasın inşallah hayırlısıyla sağ salim kucagima almak nasip olur bana daAmin canım duaların için Allah razı olsunseni de cok tebrik ediyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kuzum sağolasın inşallah hayırlısıyla sağ salim kucagima almak nasip olur bana daAmin canım duaların için Allah razı olsunseni de cok tebrik ediyorum
![]()
Daha bezelye kadarken hayatın zorlu şartlarına alıştırayım dedim hahaEvden çalışman bu süreçte büyük şansgez dolaş tabi de şu gelenlere self servis yapsaydin bu halde ugrasmasaydin
bu zamanlar sen yine de dikkat et iki canlısın artik bak
![]()
İnşallah şu ilaclardan sonra gecer eski haline gelir diye düşünüyorumGeçmiş olsun canım ya, ben elimi bile süremiyorum o kadar yanizaten fazla saçım yok
![]()
Sende canım inşallah kucağına alirsin sonra da anneler olarak görüşürüz hepAyyy inşallah ikiside sımsıkı tutunmistur sağlıkla kolaylıkla bi gebelik geçirir evlatlarını kucağına alırsın inşallah![]()
Kiz dur o zaten zorlu yollardan geldi birazda keyif yapinDaha bezelye kadarken hayatın zorlu şartlarına alıştırayım dedim haha
Yarın kan ve idrar vermeye gideceğim iki güne çıkarmış sonuçlar.
Cuma günüde doktorumda muayenem var.
Cumarteside iki haftalık tatil yolculuğu.
Hayırlısı bakalım, inşAllah kalp atışı duyup giderim tatile
İnşallah canım benim dualarim seninleTeşekkür ederim kuzum sağolasın inşallah hayırlısıyla sağ salim kucagima almak nasip olur bana da![]()
Ayyy nasıl güzel bir dua bu arkadaşımİnşallah canım benim dualarim seninlerabbim pozitifi gostermisken doğumu da göstersin İnşallah
![]()
Pcos yok canım bende tahmin ettiğim gibiymiş. Bakalım gideceğim 3. Gün inş ilk tüp bebekte güzel sonuç alırımGittiğin gün ignelere başlanıyor ve 2 günde bir kontrole çağırıyor doktor seni yumurtalar istedikleri olgunluğa geldiğinde sana soyledikleri saate çatlatma iğnesi yapıyorsun ve 36 saat sonra yumurta toplama işlemi yapıyorsun 1 ay bekleyenler genelde pcos hastası oluyor çünkü cok fazla yumurta toplandığı zaman ohss oluşabiliyor ve eger transfer yapılırda pozitif olursa ohss denilen hastalık şiddetleniyor çünkü betahcg hormonundan besleniyor ama pcos hastası degilsen yumurta toplamadan sonra rahim normal kalınlıkta ve hormon değerlerin istenilen degerdeyse transferin oluyor
Selam canı
Selam gülüm gülüm pek giremedim guruba kusura bakma canım yeni gördüm ilaçlar başladık kan verdim ultrasonla Rahime bakıldı herşey normal dediler ama yine ayın 9 da yine kan vereceğim ultrasonla yine bakılacak ondan sonra belli olacakmış tarih Allah'ım bir
akdilik çıkmadan sağlık la hepimizin dileğini gerçekleştirsin inşhepimizin kucağı dolsun
gülüm senin nasıl geçiyor süreç basladin mi canım rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah
![]()
![]()
![]()
Ayyy inşallah canım benimSende canım inşallah kucağına alirsin sonra da anneler olarak görüşürüz hep![]()
Pcos yoksa sabır konusunda işin daha kolay olur Allah'ın izniylePcos yok canım bende tahmin ettiğim gibiymiş. Bakalım gideceğim 3. Gün inş ilk tüp bebekte güzel sonuç alırımsen ne durumdasın
Pcos yok ama rahim yarım bazen keşke pcos olsaydı diyorum neyse buna da şükürPcos yoksa sabır konusunda işin daha kolay olur Allah'ın izniyleinşallah sağlıkla buradaki emek veren bütün anneler sağlıkla kucağımizaa alırız
benim 1 hafta önce yumurtalar toplandı dölleme aşaması da bitti embriyolar donduruldu suan âdet olmayı bekliyorum bakalım hormonlar da rahimde istenilen giibi olurda bu ay transfer süreci başlar
Emin ol hepsinin ayrı zorluğu var Rabbim şifa versinPcos yok ama rahim yarım bazen keşke pcos olsaydı diyorum neyse buna da şükürinş sende güzel haberler alırsın
Merhabalar bende uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım şuan iğnelerimi kullanıyorum. Haşimato hastasıyım aynı zamanda tiroid ilacı kullanıyorum. 3 gün önce ben çok gerginim diye eşimle kavga ettik çok üzüldüm ve bugün üzüntüden tiroid değerim ve prolaktin değerim artmış. Bu süreci ben mi çok gergin yaşıyorum. Bunlar normal mi bilmiyorum eşim beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum
Yaaa çok sevindim canım inşallah rabbimin izniyle güzel haberler alırız inşallahayın 15 i olmaz şimdi olunca pozitif çıkınca Allah'ın izniyle sonra kese görme kalp atışı görme var mı yok mu çıkıcak mi gene bı stres hep stres
Meyve ye canım ve bolll boll su iç koşar gibi değil yavaş adimlarla yürüyüş yap nacizane tavsiyem
Birde kaçıncı gün embriyosuydu gerçi bunun pek bı önemi yok
Ay hepsi ayrı bir stres doğurana kadar rahat yok bencehepsini yapıyorum kendimi özel bakıma aldım resmen
5. Gün embriyosu canım seninki kaçtı
Canim öncelikle tedavin hayirli olsunMerhabalar bende uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım şuan iğnelerimi kullanıyorum. Haşimato hastasıyım aynı zamanda tiroid ilacı kullanıyorum. 3 gün önce ben çok gerginim diye eşimle kavga ettik çok üzüldüm ve bugün üzüntüden tiroid değerim ve prolaktin değerim artmış. Bu süreci ben mi çok gergin yaşıyorum. Bunlar normal mi bilmiyorum eşim beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum
Aman sağ salim kucağımıza alalım da hepsini unutucaz bu günlerin yaşadıklarımızın inşallahAy hepsi ayrı bir stres doğurana kadar rahat yok bencehepsini yapıyorum kendimi özel bakıma aldım resmen
5. Gün embriyosu canım seninki kaçtı