- 14 Aralık 2024
- 1.859
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.583
- 48
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan alıyor musunuz? Progestan geri akıyor benim o beyaz akıntı gibi gözüküyorKızlar aşırı beyaz akıntım olmaya başladı. Sizde de oluyor neden bu kadar arttı acaba
Ben de iyiyim canım kesin yatak istirahati aldım doktordan evden çalışmaya devam 12.haftayı atlatsam rahatlayacağım 13.haftada perinatolog kontrolüne gideceğimÇok şükür canım iyiyim .9 gün evdeydim çok iyi gelmişti .yarın iş temposu başlayacak gerginim biraz.evde olmak çok iyisen nasılsın
Progestan akıntı yapıyor canım bende de oluyordu şuan oral yoldan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor çok fenaProgestan alıyor musunuz? Progestan geri akıyor benim o beyaz akıntı gibi gözüküyor
Ben ağızdan alınca çok kötü oldum ya. Bulantılarım vardı bi de çok sersemlik oldu daha da arttırabileceğini söyledi doktor. Fitil alıyorum sadece akşam 1 taneProgestan akıntı yapıyor canım bende de oluyordu şuan oral yoldan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor çok fena![]()
6haftalıkken ben böyle bir ağrı yaşamadım canım alt karındaki ağrıyı önemseyin derler doktora gitmediysen henüz bir doktora görünüp içini rahatlatmanı öneririmMerhaba arkadaşlar bilenleriniz varsa bana yorum yapabilir mi?6 haftalık hamileyim,bugün karnın aşağı kısmında doluluk mu desem sızı mı desem böyle değişik bir his var,özellikle yattığımda hissediyorum.Ve dün geceden beri var,bu normal midir sizce
Ağrı gibi değil aslında doluluk ve şişkinlik gibi,doktora geçen hafta gittim keseyi gördüm geldim bu hafta çarşamba bir daha gidecektim6haftalıkken ben böyle bir ağrı yaşamadım canım alt karındaki ağrıyı önemseyin derler doktora gitmediysen henüz bir doktora görünüp içini rahatlatmanı öneririm
Ben 38 yaşındayım. Yaş sebebiyle doktor yaptırmamı istiyor. Fetal Dna testi yaptırmaya karar verdik. 23-24 Nisan için planlama yapıyoruz. Daha önceki gebeliklerimde ikili, üçlü tarama testlerini bile yaptırmamıştım.kızlar ben 10.haftadayım. İkili test veya fetal yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum, ultrason muayenelerinde inşallah bir sorun görülmezse yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen var mı?
Fetal yaptırmıcam ama ikili test yaptırırım merak ederim çünkü ben biraz da yaş olunca risk falan açısından aklımda sürekli döner dururkızlar ben 10.haftadayım. İkili test veya fetal yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum, ultrason muayenelerinde inşallah bir sorun görülmezse yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen var mı?
Ben genetikli tüp bebek yaptığım için önden zaten incelenmişti %2lik bir ihtimal için istersen yaptır ama bana sorarsan gerek yok dedi ilk önce yaptırmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim zaten kromozomlara bakıldı perinatoloğada gideceğim 13.haftada o sebeple yaptırmayacağım fetal dna ama eğer genetik bakılmamış olsaydı kesin yaptırırdım çok önemli bir test bencekızlar ben 10.haftadayım. İkili test veya fetal yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum, ultrason muayenelerinde inşallah bir sorun görülmezse yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen var mı?
Ben 27 yaşındayım ama daha önce düşük olduğu için tedirginim ben deFetal yaptırmıcam ama ikili test yaptırırım merak ederim çünkü ben biraz da yaş olunca risk falan açısından aklımda sürekli döner durur
9. Haftadayım hepsi devam, progestan dex karından, 5 tane fitil ve 3 estrofem. Yıldım yani, bırakma konusu da belirsiz.Merhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()
Benim de transferden beri yaklaşık 2 kiloya yaklaştı….hareketsiziz bir şey olmasın diye ve hormonlar bazılarımızda kilo olarak dönüş yapıyorKizlar doktorum kg almayacaksin dememis gibi 1kg almisim ahahah of. Bir de bulantim olmasa kac kg alacaktim kimbilir yatransferden beri total 1.7 kg olmus aldigim canım sıkıldı ya, adam da o kadar alma dedi demek ki almamak gerekiyor bu donem
![]()
İğnenin karından olması yine bir nebze iyi. Diğer türlü kalçadan olunca her gün acil yolu görünüyor….9. Haftadayım hepsi devam, progestan dex karından, 5 tane fitil ve 3 estrofem. Yıldım yani, bırakma konusu da belirsiz.
Ben de bugün ağızdan aldım, bence insanlar boşuna alkol alıyor 1 tane progestanla sarhoş olunuyor zatenProgestan akıntı yapıyor canım bende de oluyordu şuan oral yoldan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor çok fena![]()
Ay zaten tedaviye basladigimdan beri de bir 3 kg almistim totali canimi sıkmaya basladiBenim de transferden beri yaklaşık 2 kiloya yaklaştı….hareketsiziz bir şey olmasın diye ve hormonlar bazılarımızda kilo olarak dönüş yapıyorsıkma canını bebisim
Ahshsha benim doktorum da her gidişimde tartıyor ya şimdidenAy zaten tedaviye basladigimdan beri de bir 3 kg almistim totali canimi sıkmaya basladiyani tabii ki bebisler yeter ki saglikli buyusun o muhim degil de doktor kilo isine onem verince eyvah oldum bir an
ya tabii ki hareket denen sey kalmadi eskiye kiyasla. Dun disari ciktik 4 bin adim atmisim esime diyorum ki cok yoruldum öldüm yürümekten
![]()