Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzum. İnşallah düzelir de yatman gerekmezKızlar benim ishal geçmezse yarın da doktor yatış verecek
Ben hamileliğimi ögrenır ögrenmez karnım şişti 56 kiloyum uzunum ama yumurta yutmuş soluncan gibiyimSon adet tarihine göre 8. Haftadayım ama geç döllenme olduğu için 6 hafta ile uyumluyum 2. Gebelik ve karnım çıkmaya başladı. Sezeryandan kalan bir göbek var zaten ama kıyafetlerimde hissedebileceğim bir şişme var![]()
Hayırlı olsun canımÇok teşekkür ederim![]()
Aramızda 1 gün var sanırım sat 21 şubat ama bayram girince keseyi 5+6da gördük işte perşembe günü ama kese 5+3 gibiydi bilemedim etkisi varmıdır bana haftaya pazartesi gel dedi kalp atışı için belki kesin olsun demiştir ama ben cuma falan gitmel istiyorum yaaBenim bugün tam 6 oldu yeni. 4 haftalıkken keseyi görmüştü 14 gün sonra kalp atışı için çağırdır. 6+3 yani sali günü gidicem inşallah. Ama kan versem mi, acile mi gitsem falan diye iyice görmek istedim. Bu 14 günde bayramdı falan diye hızlı geçti bence. Sizin kaç günlük ki haftaya verdi randevu
Ben geçen sene yaptırmıştım o zaman bir ay sonra gebelik şeklindeydiCanım sigorta şirketine ya da aracı şirkete detayları sorabilirsin yardımcı oluyorlar.
Benimki sigortanın altıncı ayından sonra başlıyor gebelik karşılamaya. Sizinki de aynı şekilde mi?
Merhabalar doktorum bana 10. Haftaya kadar ilaçları aksatmadan kullanacağız dedi.Merhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()
Belirtisiz yaşamak iyidir maşallah de hayatına devam et benceKızlar ben göğüs hassasiyetinden başka hiçbir şey hissetmiyorum ne bir ağrım var ne bulantım oldu bir şey hissetmemek çok kötü sürekli endişe halindeyim acaba var mı yok mu diye
Okumalara başlanılmış
Benim progestan dex 10. Haftada kesti doktorMerhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()
Canım önlem amaçlı olarak yatırmak istemiştir endişelenme bakalım bugün belki toparlarsın daha iyi olursan yatırmaz çok geçmiş olsunKızlar benim ishal geçmezse yarın da doktor yatış verecek
Çok yorulmuş olabilirmisin ondan olmuş olabilir biraz istirahat et bakalım takip et kendiniKızlar iyi geceler herkese az önce sağ kalça kemiğime öyle bir ağrı girdiki topalladım evde bi süre sonra geçti ondan sonra da iki kasık birden kasıldı bi kal geldi ayaktayken hareket edemedim noluyor gece gece yaşayan var mı ?? 10.Haftamıza geçtik saat itibariyle
Bak ben bu sonuçları çok merak etmeye başladım ama artıkBen de normalde sadece adet donemi bir iki cikardi cok saskinim o yuzdenbizim seninle cinsiyetler kesin ayri bak kesin
![]()
Ben de var canım ama ben 3-4gündür full yatıyorum doktorum yatmaktan yanlış duruştan olur e kaslar da gevşiyor normal dedi bel ağrısını kötüye yorma dedi banaKızlar bel ağrısı olan var mı 9 haftada
Canım ben şuan 9+3 üm bana aslında 10.haftada kes demişti ama ben geçen hafta bir lekelenme yaşadım tüp bebek doktorum her ne kadar keselim dediyse de şuan takibinde olduğum kadın doğum doktorum bir süre daha devam edeceğiz önce bir 12yi bitirelim dedi. Ama leke olunca coraspin i kesti ve progestan fitili vajinal değil oral yoldan kullanmamı söyledi o şekilde kullanmaya başladım, oksoparı kullanmaya devam ediyorum. Yani benim biraz sürece göre şekillendi ama tüp bebek doktorum dexi 10.haftada progestan ve oksoparı 12.haftada kesmemi söylemiştiMerhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()
Nasılsın herşey yolunda mıBenim progestan dex 10. Haftada kesti doktor
İnternette okuduğum bilgiler göre 2,5-3 aylığa kadar kullanılıyor ama bunun sürecini doktorunuz belirliyor daha kısada ola bilir.Merhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()
Çok şükür canım iyiyim .9 gün evdeydim çok iyi gelmişti .yarın iş temposu başlayacak gerginim biraz.evde olmak çok iyiNasılsın herşey yolunda mı![]()
Basladim basladim dun aldigim gibiOkumalara başlanılmış![]()
Doktorum bayram oncesi 8.hafta kontrolumde 10.hafta gibi kesicez muhtelemen demisti canim. Ben de dort gozle bekliyorum ignesiz hayatiMerhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()
bende tup bebek diyil ama 12 haftaya kadar kullanicakmisin progesteronu hem iyne hem fitilMerhaba kızlar tup bebek yöntemiyle hamile kalanlar kaçıncı hafta bırakıyor ilaçlarını? Karından progestan dex bitse çok iyi olacak![]()