temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bana bugün birden sıcak basıyor hirkami çıkarıyorum sonra da usuyorum. Menopozlu kadınlar gibi oldum. Size de oluyor mu ?

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim 4yillik evliligimde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 7+5 haftalık hamileyim. Benim problemim Allaha sukur bebekle ilgili bir sorun yok ama 20gundur egzama problemi ile uğraşıyorum geçen hafta kurdeşen olmusum aynı zamanda kendimi kasmaktan belimde incinme olmuş herşey ust üste geldi mutlulugumu bile yasayamadim. Bilirsiniz zaten psikolojik olarak garip haller içindeyiz cevremdeki bazı insanların beni anlamadığını düşünüyorum çok yalnızım yakınlarına problemimden bahsettigimde tavır şöyle oluyor hep
"oo bu yaşadıkların neki ilerde daha kötü olacaksın" ya bu ne demek neden insanlar hep olumsuz, neden negatif?? inanın okadaar yanlız hissediyorum ki moralman coktum. Sadece derdimi paylaşmak istedim sizle..

süper haber canım sana iyi gelen bi doktor bulmana sevindim :) ne kadarlık olduğunu söyledi mi ? ya da ultrason fotonu paylaş bizimle haftaya bir çoğumuz duyucaz inşallah pıtpıtları :KK200:
5 hafta 6 gunluk sata gore canm 1 hafta gec dollenmis gibi gozukuyor dedi .normal görünüyor hersey canini sikma haftaya dinleticem sana dedi rahatladım hepimiz duyariz ins kalp atislarini

20161129_235856.jpg
Bu da ultrason goruntumuz elmol elmol goruyomusunuz bebisimi

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim 4yillik evliligimde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 7+5 haftalık hamileyim. Benim problemim Allaha sukur bebekle ilgili bir sorun yok ama 20gundur egzama problemi ile uğraşıyorum geçen hafta kurdeşen olmusum aynı zamanda kendimi kasmaktan belimde incinme olmuş herşey ust üste geldi mutlulugumu bile yasayamadim. Bilirsiniz zaten psikolojik olarak garip haller içindeyiz cevremdeki bazı insanların beni anlamadığını düşünüyorum çok yalnızım yakınlarına problemimden bahsettigimde tavır şöyle oluyor hep
"oo bu yaşadıkların neki ilerde daha kötü olacaksın" ya bu ne demek neden insanlar hep olumsuz, neden negatif?? inanın okadaar yanlız hissediyorum ki moralman coktum. Sadece derdimi paylaşmak istedim sizle..
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah şuan birbirimizin durumunu en iyi biz anlarız canım aynı anda aynı dertlerimiz var sıkma canını herşey güzel olacak inşallah

Ay maşallah canım sabırsız bir hafta bekleyişin de hayırlı olsun :KK66: inşallah sağlıkla devam edelim canım kağıdın sağ alt tarafında bişey yazıyo mu gs ga ölçümleri ?
Aynen ya bekle bekle zaman gecmiyor yazmiyo cnm onu cikarmamis galiba benimde sormak hic aklima gelmedi heyecandan yukarida ga yaziyor sadece icerde gozuken minik beyaz seyde bebek dimi heyecandan ona bile dikkat etmemisim cikinca farkettim:KK48:

ferishhh ferishhh canım nerelerdesin özledik seni? Bebiş ne alemde çok mu yoruyor seni? :KK48:
Buralardayım canım arada girip okuyorum ama gerekmedikçe yazmıyorum. Benm randevu 8inde olunca sabretmek zor oluyo o yüzden çok burda takılıpta sabrımı zorlamıyım diyorum :KK51: yoksa gözüm üstünüzde yani merak etmeyin :21: öpüyorum hepinizi taze annişler :KK15::anneadayı::KK200:
Bu arada bnde ios kullanıyorum penguşcum takib ettiğim programdanda memnunum bi bak istersen
IMG_1494.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah şuan birbirimizin durumunu en iyi biz anlarız canım aynı anda aynı dertlerimiz var sıkma canını herşey güzel olacak inşallah

Canim çok saol dikkate alıp mesaj yazman bile mutlu etti beni umarım bu sıkıntilarimiza değer ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza..

Canım bugün kendini fazla yorduysan normaldir. Pazar günü çok yoğundum bende de oldu ama iki kere geldi dinlenince geçti sabah devam etmeyince önemsemedim. Sabaha kadar takip et hemen moralini bozma. Baktın devam ediyor gidersin hemen. İlaç verecek geçecek sıkıntı yapma kendine üzme bebişini :anneadayı::KK200:
doktora gitmedin mi canım ? ya sanki mide bulantım kasık agrım bir anda gecti cok moralim bozuldu

Benimde oluyor canım arada,progesta n kullaniyorum,ultrasonda kanama falanda yok ama oluyo,doktorum 12 haftaya kadar kullancan dedi ne olur nolmaz diye,sıkma canını bende cok korkmustum,her leke düşük riski olmuyomuş,sen yine tedbirini al ama.

acile gittim bende de kanama yok ultrasonda doktora sordum doktor bana ultrason kanamayı gösteren bir alet değil dedi kanama olsa da göstermez sadace birikmiş olan kanamayı gösterir dedi.progestan verdi kese 8mm yolk sac pozitif dedi. bir haftaya kadar bebeğin görunmesi lazım dedi. 5+2 te kesen ne kadardı

Kızlar mide bulantısı herkesde olacak diye bir şey yok, dimi? Benim göğüslerim epey sancıyor ve ağrı değil ama kasıklarımda kasılma benzeri birşey oluyor, ama henüz mide bulantısı, tiksinme, aşerme vb. Birşey yok:) 5. Haftanın ortasındayım. Sizlerin belirtileri nasıl devam ediyor?

Aynen ya bekle bekle zaman gecmiyor yazmiyo cnm onu cikarmamis galiba benimde sormak hic aklima gelmedi heyecandan yukarida ga yaziyor sadece icerde gozuken minik beyaz seyde bebek dimi heyecandan ona bile dikkat etmemisim cikinca farkettim:KK48:
Canım kese 20 mm deyken bebek görünmeye başlıyormuş yolk sac olabilir buda iyi bişey haftaya da bebisleri görürüz inşallah :KK66:

Canim çok saol dikkate alıp mesaj yazman bile mutlu etti beni umarım bu sıkıntilarimiza değer ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza..
Inşallah canım hamile kalana kadar ayrı dert sonrası hem güzel hem tedirgin geçiyormuş

Hayirli olsun canim cok sevindim :) sen kimseye kulak asma bosver herkes aklina geleni paylasmayi cok seviyor :) bu aradada benim de her zaman egzama problemim var ondan yazdım. Hamilelikte de suruyor haliyle. Coresatin diye bir krem kullaniyordum onu kullaninca rahatlatiyor geciyor ama birakinca tekrar cikiyor egzamalarim. Bugun doktora sorucam kullanabilir miyim hamilelikte diye. Eger evet derse sana da onerebilirim. Ama senin gecici bir sey gibi duruyor sanki o yuzden stres yapmamaya calis :)

canım insanlar sıkıntılarını hafife alıp dalga geçmeye ve moral bozmaya bayılıyorlar. ben de söylediğimde hep dalga geçiyorlar anlamıyorlar. halbuki işten gittiğimde öyle oluyorum ki önüme gelen yemeği yiyecek halim olmuyor. yok daha ne var yorulacak daha çok erken daha olmaz bunlar asıl ilerde yaşayacaksın vb şeyler söylüyor ya da düşünüyorlar. ama ben kafama takmıyorum çünkü hamile olan benim. onlar değil nerden anlasınlar ki benim durumumu. kafana takma bak kendine zarar veriyorsun. benim de saçımın arkasında yara çıkıyor stresten ona ilaç kullanıyordum ama doktor ilk üç ay kullanma dedi. elocon diye bir losyondu. ilk üç ay zararlıymış canım

X