- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Hoşgeldin canım ne zaman öğrendin hcg kaç çıktı ? sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar bende temmuz annesiyim Allah nasip ederse :) aranıza geldim kabul ederseniz bende hamileligimi sizlerle paylaşmak ve sizleri dinlemek istiyorm
Canım test sonucumu aradım ögrendim hastaneden kesin gebelik var cumartesi günü hastaneye bekliyorum dediler :) evde test yaptım pozitif cktı öyle gitmiştim kan testi yaptırmaya.Hoşgeldin canım ne zaman öğrendin hcg kaç çıktı ? sağlıkla gelsin inşallah
Tebrik ederim canımCanım test sonucumu aradım ögrendim hastaneden kesin gebelik var cumartesi günü hastaneye bekliyorum dediler :) evde test yaptım pozitif cktı öyle gitmiştim kan testi yaptırmaya.
Evet canım, çok garip bir duygu gerçekten. Gerçi daha kalp atışını duymadığım için endişeliyim. Hamileyim diyemiyorum daha, inşallah bir aksilik olmadan büyür ve kucağıma alırım bebeğimi. Benim ilk olacak inşallah. Hep beraber sağlıcakla büyütürüz inşallahenemmmm ne değişik bir duygu değilmi :) herkesin ilk bebişlerimi??? mınnakların annişleri :)
yok cnım söylemediler :) evet yeni ultrasonda gözükmedi minigimTebrik ederim canımsenin de çok yeni demekki değeri söylemediler mi ?
Benimde ilk bebişim kızlar cok heycanlıyım daha kalp atışlarını felan hissetmedigim halde geceleri hep onu düsünüyorum :)) aklmdan ckmıyo tuhaf bişey ama cok güzelEvet canım, çok garip bir duygu gerçekten. Gerçi daha kalp atışını duymadığım için endişeliyim. Hamileyim diyemiyorum daha, inşallah bir aksilik olmadan büyür ve kucağıma alırım bebeğimi. Benim ilk olacak inşallah. Hep beraber sağlıcakla büyütürüz inşallah
sen ne kadarlık hamilesin canım hangi aya denk geliyor tam doğumun insallahTebrik ederim canımsenin de çok yeni demekki değeri söylemediler mi ?
Hayırlı olsun canım tebrik ederim bende temmuz annesiyim inşallah.Merhabalar ben de Temmuz annesi olacağım .
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.Kizlar ben de artik buradayim:)) regl tarihimden 1 hafta önce kendi yaptığım test ile öğrendim gebe olduğumu bayağı erken oldu dün de kan testi ile kesinleşti:) 4. Haftaya bugün girdim. Allah yardimcimiz olsun cok farkli bir duygu :)
Benim de çok yeni canım Temmuz sonu Ağustos başı bi araya denk gelir ama en net ultrasonda belli oluyor ona da artık bir hafta sonra görünür diyorum değer 2000 ı bulunca görünüyor benim daha 69 iki kat artarak gidecek bakalım :)sen ne kadarlık hamilesin canım hangi aya denk geliyor tam doğumun insallah
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Saolun sizin de insallah :) su hamilelik takvimini bi türlü ekleyemedim hanimlar nasil yaptılar acaba :)
Kizlar profilinizde bilgi doldurma kisminda beklenen dogum tarihi sorusu var ona yazin beklenen tarihi kaydettiginizde kendi olusuyorBen de ek ekleyemiyorum bir türlü
evet benimkide bu cumartesi gözükecekmi bilmiyorum yine yazarım gidip gelince :) cok heycanlanıyorum benBenim de çok yeni canım Temmuz sonu Ağustos başı bi araya denk gelir ama en net ultrasonda belli oluyor ona da artık bir hafta sonra görünür diyorum değer 2000 ı bulunca görünüyor benim daha 69 iki kat artarak gidecek bakalım :)
canım bakıyorum ama dedigin gibi birşey göremedim benKizlar profilinizde bilgi doldurma kisminda beklenen dogum tarihi sorusu var ona yazin beklenen tarihi kaydettiginizde kendi olusuyor