temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kizlarrrr napionuz nasıl gidiyor....benim yemeklere hassasiyet başladı artik.ayyy evde yemek yapılmasını hiccc istemiyorum yaaaaa...allahtan yemekleri kocam yapıyor.düşük tehlikem olduğu için yatıyorum çünkü.bazen bi salata doğuyor um midem ondan bile kötü oluyor.

canım bulantın ne zaman başladı ben beş haftalık hamileyim daha bişeyim yok ondn soruyorum

Bende de yedikten sonra tiksinme basladi ama kusma yok henuz cok korkuyorum yaa anneme cektiysem uc ay cok fena olacam son bir iki haftam var galiba sonrası bulantilar :)

evet buldum ben yazdımm tahmini dogum tarihimi istedi yazdm ama suan 7.hafta olarak gözüküyor blmıyorm benmi yanlıs yapıyorm :)))
Banada doktor 5 bucuk hafta diye hesapliyor ama burda 7 hafta cikiyor inan hicbiesey anlamadim bende :) doktor da mesela ilk adet gununden saymiyor 30 eylul son adet tarihi ama doktor 7 ekim diye hesapliyor sizinde mi böyle kizlar yaa doktorumda iyi bir doktor ama anlamadim yani

Ultrasona göre hesaplanır ama bazı doktorlar adet tarihini bazıları bir hafta sonrayı alıyormuş biz daha bişey diyemiyoruz ben eşimin doğum tarihini yazdım aşağı yukarı o zamana denk geliyo :)

Merhaba medgic26 dun aksam vermiştim en son yarin aksam vericem surekli dua ediyorum seviyorum karnimi valla ins artışa gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…