temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

gunaydın kızlar... garip bır durum ıle karsı karsıyayım... teyzem dun aradı kızım ıkızın olcakmıs tebrık ederım dedı... ben şokk... babam dedı ıkız olursa napacaksın sok 2.... ıs yerındekı arkadasım ıkızın olcak ıcıme doguyoo dedı... fal baktık fıncanda kafa kafaya 2 mınık bırsey.... korkuyorumm :):):)

24 ekim sat dı canım. 4-5 kasım yumurtlama günleriydi. 15 kasım da testte çok silik çizgi yakaladım. 16 kasımda hcg kanda 51 çıktı. Bat ımda 21 kasımdı.

(Sat : son adet tarihi
Bat : beklenen adet tarihi)
canım senin tüm tarihlerin tam ertesi günü bende oldu herşey, 25 ekim sat, 5-6 kasım yumurtlama, 16 kasımda silik çizgi, 17 kasımdada hcg-47 çıktı :) yani sanırı senden bi gün sonra doğum yapacağım takip edicem seni :KK5:

canım senin tüm tarihlerin tam ertesi günü bende oldu herşey, 25 ekim sat, 5-6 kasım yumurtlama, 16 kasımda silik çizgi, 17 kasımdada hcg-47 çıktı :) yani sanırı senden bi gün sonra doğum yapacağım takip edicem seni :KK5:
Et tabi canım :KK19: ama bunlar bizim tahmini tarihlerimiz ultrasonda bebişlerin ölçümüyle hepsinin kaç haftalık oldukları netleşir. Bakalım benim hesabıma göre bebişim 3-4 gün daha ileride çıkabilir sanırım, o zaman temmuz sonundan dahada önce olur sanırım tarih :21:

Et tabi canım :KK19: ama bunlar bizim tahmini tarihlerimiz ultrasonda bebişlerin ölçümüyle hepsinin kaç haftalık oldukları netleşir. Bakalım benim hesabıma göre bebişim 3-4 gün daha ileride çıkabilir sanırım, o zaman temmuz sonundan dahada önce olur sanırım tarih :21:
canım sağlıklı sıhhatli doğsunlar da tarih önemli değil:KK36: peki bişey sorabilir miyim, benim hesabıma göre demişsin ya o nasıl bir hesap 3-4 gün nasıl ilerde çıkabiliyor?

Temmuz 11 görünüyor çok heyecanlıyım. Fakat kanamalı gebelik ve düşük tehlikesi olduğu için fazla bağlanmak istemiyorum. Bana dua edin lütfen...biri regl sancısı mı dedi. ağlattı geçen gün. çok bekledim bebeğimi onu çok istedim. Bu perşembe kalp atışına bakıcaz

Rabbime emanet inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı nasip eder Yüce Mevlam.. Düşünmesi bile canını acıtıyor insanın ama eğer gider ise sağlıklı gebelik değilir. Rahim kabul etmezmiş. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de bir hayır vardır.Biz dua edelim inşallah Rabbim nasip etsin. Dinlen kalkma yerinden. Ve en önemlisi moral arkadaşım yüksek tutmaya çalış ve tavsiyem Meryem süresini oku.

canım sağlıklı sıhhatli doğsunlar da tarih önemli değil:KK36: peki bişey sorabilir miyim, benim hesabıma göre demişsin ya o nasıl bir hesap 3-4 gün nasıl ilerde çıkabiliyor?
Canım şöyleki; normalde batıma 14 gün kala yumurtlamam normal olurdu ama ben 17-18 gün kala yumurtladım, yani erken yumurtladım. O yüzden bebek erken döllendi. Zaten batıma 3-4 gün kala normalde kanda öğrenemem gerekirken ben 7 gün kala testte 6 gün kala kanda öğrendim. O yüzden sat göre hesaplayınca bugün 4+5, daha ileride olduğunu varsayarak hesaplarsam 5+1 çıkıyo. Bakalım en net hesabı dr vericektir.

Canım şöyleki; normalde batıma 14 gün kala yumurtlamam normal olurdu ama ben 17-18 gün kala yumurtladım, yani erken yumurtladım. O yüzden bebek erken döllendi. Zaten batıma 3-4 gün kala normalde kanda öğrenemem gerekirken ben 7 gün kala testte 6 gün kala kanda öğrendim. O yüzden sat göre hesaplayınca bugün 4+5, daha ileride olduğunu varsayarak hesaplarsam 5+1 çıkıyo. Bakalım en net hesabı dr vericektir.
hmm anladımmm:KK45: ya kusura bakma tecrübesizim bende oyüzden soruyorum, ama o senin hesaba göre ben de yine senin gibiyim çünkü bende erken yumurtlarım hep senden bi gün sonra yumurtladım,:rolleyes:ozaman bende şuan 5+0 ım:KK30: hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kolay hamilelikler geçirir kolay doğumlar yaşarız:KK36:

hmm anladımmm:KK45: ya kusura bakma tecrübesizim bende oyüzden soruyorum, ama o senin hesaba göre ben de yine senin gibiyim çünkü bende erken yumurtlarım hep senden bi gün sonra yumurtladım,:rolleyes:ozaman bende şuan 5+0 ım:KK30: hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kolay hamilelikler geçirir kolay doğumlar yaşarız:KK36:
İnşallah canım zaten en önemlisi bu yoksa bu düşünceler sadece vakit öldürmece :emir_bebek:

Benim hep öyle 12 gün yumurtladim e idrarda 6 gün erken çıkar

Kıalar dün dayanamadım doktora gittimultrasona baktirdim kese gorundu 4mm di çok mutlu olduk esimle.inşallah daim olur
Gözün aydın canım :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah:) ben de öğleden sonra gidicem. Hayırlısı. Dua edin bana da :dua:

X