- 12 Kasım 2016
- 193
- 48
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.201
Bende varım benim meleğimde küçücük daha:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden gebelik testi almıyorsun bu kadar merak ediyorsunİnşallah cnm benim çok sagol güzel dileklerin için
Sende mi kabizsin canim ya..Ben 2 defa icebildim canım midemi bulandırdı.
Evet canim dun kullandim henüz sadece ama bugun bile baya rahatim
Kızlar beta 2103 olmus pazartesi 383 çıkmıştı en azından öğrenmiş oldum pazartesi keseyi görmek de nasip olsun inşallah
Erken olduğunu düşünüyorum daha öncesinde de bir çok kez hayal kırıklığı yaşamış biri olarak tekrar yaşamak istemiyorum. o yüzden pazartesiyi bekliyorum olmazsa o gün gideceğim test içinNeden gebelik testi almıyorsun bu kadar merak ediyorsun
Biraz daha beklemek istiyorum cnm sonrasında inşallah bende güzel haber alırım sizler gibi.Erken gebelik testiyle öğrendim ben
Erken gebelik testi de yapabilirsin ben onunla öğrendim
canım senin tüm tarihlerin tam ertesi günü bende oldu herşey, 25 ekim sat, 5-6 kasım yumurtlama, 16 kasımda silik çizgi, 17 kasımdada hcg-47 çıktı :) yani sanırı senden bi gün sonra doğum yapacağım takip edicem seni24 ekim sat dı canım. 4-5 kasım yumurtlama günleriydi. 15 kasım da testte çok silik çizgi yakaladım. 16 kasımda hcg kanda 51 çıktı. Bat ımda 21 kasımdı.
(Sat : son adet tarihi
Bat : beklenen adet tarihi)
Et tabi canım ama bunlar bizim tahmini tarihlerimiz ultrasonda bebişlerin ölçümüyle hepsinin kaç haftalık oldukları netleşir. Bakalım benim hesabıma göre bebişim 3-4 gün daha ileride çıkabilir sanırım, o zaman temmuz sonundan dahada önce olur sanırım tarihcanım senin tüm tarihlerin tam ertesi günü bende oldu herşey, 25 ekim sat, 5-6 kasım yumurtlama, 16 kasımda silik çizgi, 17 kasımdada hcg-47 çıktı :) yani sanırı senden bi gün sonra doğum yapacağım takip edicem seni
canım sağlıklı sıhhatli doğsunlar da tarih önemli değil peki bişey sorabilir miyim, benim hesabıma göre demişsin ya o nasıl bir hesap 3-4 gün nasıl ilerde çıkabiliyor?Et tabi canım ama bunlar bizim tahmini tarihlerimiz ultrasonda bebişlerin ölçümüyle hepsinin kaç haftalık oldukları netleşir. Bakalım benim hesabıma göre bebişim 3-4 gün daha ileride çıkabilir sanırım, o zaman temmuz sonundan dahada önce olur sanırım tarih
Temmuz 11 görünüyor çok heyecanlıyım. Fakat kanamalı gebelik ve düşük tehlikesi olduğu için fazla bağlanmak istemiyorum. Bana dua edin lütfen...biri regl sancısı mı dedi. ağlattı geçen gün. çok bekledim bebeğimi onu çok istedim. Bu perşembe kalp atışına bakıcaz
Canım şöyleki; normalde batıma 14 gün kala yumurtlamam normal olurdu ama ben 17-18 gün kala yumurtladım, yani erken yumurtladım. O yüzden bebek erken döllendi. Zaten batıma 3-4 gün kala normalde kanda öğrenemem gerekirken ben 7 gün kala testte 6 gün kala kanda öğrendim. O yüzden sat göre hesaplayınca bugün 4+5, daha ileride olduğunu varsayarak hesaplarsam 5+1 çıkıyo. Bakalım en net hesabı dr vericektir.canım sağlıklı sıhhatli doğsunlar da tarih önemli değil peki bişey sorabilir miyim, benim hesabıma göre demişsin ya o nasıl bir hesap 3-4 gün nasıl ilerde çıkabiliyor?
hmm anladımmm ya kusura bakma tecrübesizim bende oyüzden soruyorum, ama o senin hesaba göre ben de yine senin gibiyim çünkü bende erken yumurtlarım hep senden bi gün sonra yumurtladım,ozaman bende şuan 5+0 ım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kolay hamilelikler geçirir kolay doğumlar yaşarızCanım şöyleki; normalde batıma 14 gün kala yumurtlamam normal olurdu ama ben 17-18 gün kala yumurtladım, yani erken yumurtladım. O yüzden bebek erken döllendi. Zaten batıma 3-4 gün kala normalde kanda öğrenemem gerekirken ben 7 gün kala testte 6 gün kala kanda öğrendim. O yüzden sat göre hesaplayınca bugün 4+5, daha ileride olduğunu varsayarak hesaplarsam 5+1 çıkıyo. Bakalım en net hesabı dr vericektir.
İnşallah canım zaten en önemlisi bu yoksa bu düşünceler sadece vakit öldürmecehmm anladımmm ya kusura bakma tecrübesizim bende oyüzden soruyorum, ama o senin hesaba göre ben de yine senin gibiyim çünkü bende erken yumurtlarım hep senden bi gün sonra yumurtladım,ozaman bende şuan 5+0 ım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah kolay hamilelikler geçirir kolay doğumlar yaşarız
Benim hep öyle 12 gün yumurtladim e idrarda 6 gün erken çıkarCanım şöyleki; normalde batıma 14 gün kala yumurtlamam normal olurdu ama ben 17-18 gün kala yumurtladım, yani erken yumurtladım. O yüzden bebek erken döllendi. Zaten batıma 3-4 gün kala normalde kanda öğrenemem gerekirken ben 7 gün kala testte 6 gün kala kanda öğrendim. O yüzden sat göre hesaplayınca bugün 4+5, daha ileride olduğunu varsayarak hesaplarsam 5+1 çıkıyo. Bakalım en net hesabı dr vericektir.
Gözün aydın canım :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah:) ben de öğleden sonra gidicem. Hayırlısı. Dua edin bana daKıalar dün dayanamadım doktora gittimultrasona baktirdim kese gorundu 4mm di çok mutlu olduk esimle.inşallah daim olur