temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

YANI BANA ÖZEL OLDUGU ICIN COK BEKLEMEYIP HEMEN NORMALDEN SEZERYANA CEVIRDIKLERINI SOLEDILER. AMA CENK BEY EN IYISI ONU DUYMUSTUM. BEN ERKEK DOKTORDAN CEKINIRIM DIYE ISTEMIYORUM O YUZDEN ONA GIDEMICEM.
Bilemedim ki canım cts ilk kez gidicem bakalım içimize sinerse devam ederim yoksa başka doktor arıycam yine. Zor bir karar doktor da önemli zaten korkuyorum doğumdan

Selam kızlar benim gebelik dış gebelik çıktı 4:30'da kesinleşecek ameliyat olmadan iğneyle halledelim dedi doktor hamileliği devam eden arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı Mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin inşallah benim ve benim gibi olanlar içinde bol bol dua edin eksik etmeyin olurmu yer gök duayla Allah'a emanet olun...!!!
Canım allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun :dua:

Kizlar ya cin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti kız heyecanlandim valla sizce bu takvim dogrumudur bilginiz var mı

Kizlar ya cin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti kız heyecanlandim valla sizce bu takvim dogrumudur bilginiz var mı
Canım allah gönlüne göre versin ama inşallah her zaman doğru değildir :) bana da erkek çıktı ilk çocuğum kız olsun çok istiyorum. Hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah :)

kızlar aile hekimliğinde gebelik testi yapılabiliyor, ama farklı bi ilçedekine de gitsek yaparlar mı yoksa illaki kendi aile hekimiz mi olmalı?

Kizlar folikasit ve coraspirini doktor tok karnina iç demişti. Sabah kahvaltıdan sonra içiyorum normalde ama su an disardayim ve yanıma almayı unutmuşum eve de gece gidicem. Siz hep aynı saatte mi içiyorsunuz bu sefer gece icsem sorun olur mu acaba ya? Folikasit değil de coraspirin için dusunceliyim

Kizlar folikasit ve coraspirini doktor tok karnina iç demişti. Sabah kahvaltıdan sonra içiyorum normalde ama su an disardayim ve yanıma almayı unutmuşum eve de gece gidicem. Siz hep aynı saatte mi içiyorsunuz bu sefer gece icsem sorun olur mu acaba ya? Folikasit değil de coraspirin için dusunceliyim

Bilmiyorum ki hiç bi bilgim yok kuzum

Ben geldim kizlar Çok sukur bebisim oluşmuş kalp atışı da var .adete göre 8+2 yim geç dollenmeden 6+1 im ultrasonda ...bebisin kalp atışı 100un üstünde olması gerekirken 96 ...yeni okustu gu için olabilir dedi.10gun sonra kontrole gitcem dua edin olurmu
Maşallah canım 6. hafta olduğu için tam olusmamistir bence haftaya daha net duyulur zaten genelde ultrasona göre hesaplanip öyle devam ediliyor

X