- 15 Mart 2013
- 744
- 776
-
- Konu Sahibi baldan_madam
masallah sen baya hızlısın canimKızlar bebişine bişeyler aldınız mı hiç ben cok heycanlıyım yarın ufak tefek bişiler bakıcam :)
normal diyorlar.benimde ara ara oluyor batma sancı..Kızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadıdün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor normal mi böyle ağrı olması?
Ben 3 aralıkta gidicem canım kalp atışı içinkızlar doktora giden varmı kalp atışı nezaman duyulucak acaba
evvvet cok heycanlıyımmm Allahım bu heycanı bütün isteyenlere yaşatsınn aminnnnmasallah sen baya hızlısın canim
21 ekim son adet canım, bugun kan verdım tekrar çıkan değere gore kesınleşicek doktora gideceğim 1000 geçerse vajinal ultrasonla goruruz keseyı dedı doktor bakalım sonuç bekliyorum :)Son adet tarihin neydi canim senin tahmini dogum tarihlerimiz ayni kese gozukurmuki daha erken degilmi
Hayırlı olsun canım hoşgeldinnn aramızaHEPİNİZE HAYIRLI OLSUN KIZLAR.BENDE 9 HAFTALIK HAMİLEYİM
hoşbulduk canım :)Hayırlı olsun canım hoşgeldinnn aramıza
Benimde 20 ekim bir gun varmis aramizda ağrılarimdan dolayi bende yarin gitmeyi planliyrm sonucunu haber ver bizede canim21 ekim son adet canım, bugun kan verdım tekrar çıkan değere gore kesınleşicek doktora gideceğim 1000 geçerse vajinal ultrasonla goruruz keseyı dedı doktor bakalım sonuç bekliyorum :)
canim ya bana linkini atarmisin ben indirdim ama omu bilmiyorumKizlar uygulamanin adi : Hamilelik Takibi
Tatlis bir bebek kafasi var uygulama logosunda
canm kisisel bilgilerden yapiyosun altlara dogru inya kızlar birşey soracağım.bu bebeğimizin doğacağı muhtemel tarihi nasıl ekliyoruz.
Canim linki yok uygulama bucanim ya bana linkini atarmisin ben indirdim ama omu bilmiyorum
Canım doktora görün istersen. Benim de ara ara ağrım oluyor ama geçiyor hemen bilmiyorum kiKızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadıdün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor normal mi böyle ağrı olması?
Canım gidiyo bu gruba katılmaya hepinize maşallah kızlar ne güzel tatlı telaşlarınız var
çok istiyorum ağustosda doğum yapmayı ama bi hamile kalsam bat a 5 gün var şu an sağlam bi belirtim yok dua edin bana da aranıza geliym
evet canım bnde ondan kullanıyorumfolık asıte başlıyorum , bugun doktorum FOLIO verdi aranızda kullanan var mı kızlar ?