temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar doktora giden varmı kalp atışı nezaman duyulucak acaba
Ben iki gun once alttan muayene ile duydum kalp atisini cok erken ama doktor duyuluyor deid yaa 5 bucuk haftalikti bugun 6 olmuşuz uygulamadan bilgi geldi cok guzel bir uygulama yaa kizlar sizde kullanin sabah gozumu bi açtım 6 haftalik oldum diye bir mesaj

Kizlar yaa belirtileriniz neler 6 haftalik olanlar paylasalim :) bende tiksinme ara ara mide bulantisi var birazda midem yaniyor yaa galiba baharatli seyler rahatsiz ediyor. Bu arada gece iki defa wc kalkmalarim basladi daha simdiden

yarın keseyi görmeye gidiyorum , inşallah görürüz , kalp atışını duyacağımı hayal ederken karnıma ağrı giriyor

kızlar doktora giden varmı kalp atışı nezaman duyulucak
canm nasl bi programki o

Canım uygulamanın adı nedir yükleyelim biz de :)

Kızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadı dün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor normal mi böyle ağrı olması?

evet canım normal bende altı haftalık hamile oldgmu ögrendim ve hala agrılarım var suan arada bi cok siddetli giriyor bacaklarım agrıyor korkma

evde test yapmışmıydın canım?

Sonucunu paylaş bizimle mutlaka canım benim de aynı şekilde ağrı giriyo belime daha önce de bi düşüğüm var ben de tedirginim inşallah bizimle kalsınlar sağlıkla gelsinler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…