- Konu Sahibi baldan_madam
teşekkür ederim :))hayırlı olsun :) kişisel bilgilerden hamilelik takvimini oluşturabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :))hayırlı olsun :) kişisel bilgilerden hamilelik takvimini oluşturabilirsin.
evet canm guzelHoşgeldin canım :) kocaman bir aile olduk ne güzel :)
hosbuldum canm aynn bu surecte yalniz olmiycazHoşgeldin canım :) kocaman bir aile olduk ne güzel :)
evet canm ya cok guzel burasi iyiki varsinizHoşgeldin canım :) kocaman bir aile olduk ne güzel :)
Ben iki gun once alttan muayene ile duydum kalp atisini cok erken ama doktor duyuluyor deid yaa 5 bucuk haftalikti bugun 6 olmuşuz uygulamadan bilgi geldi cok guzel bir uygulama yaa kizlar sizde kullanin sabah gozumu bi açtım 6 haftalik oldum diye bir mesajkızlar doktora giden varmı kalp atışı nezaman duyulucak acaba
canm nasl bi programki oBen iki gun once alttan muayene ile duydum kalp atisini cok erken ama doktor duyuluyor deid yaa 5 bucuk haftalikti bugun 6 olmuşuz uygulamadan bilgi geldi cok guzel bir uygulama yaa kizlar sizde kullanin sabah gozumu bi açtım 6 haftalik oldum diye bir mesaj
Canım uygulamanın adı nedir yükleyelim biz de :)Ben iki gun once alttan muayene ile duydum kalp atisini cok erken ama doktor duyuluyor deid yaa 5 bucuk haftalikti bugun 6 olmuşuz uygulamadan bilgi geldi cok guzel bir uygulama yaa kizlar sizde kullanin sabah gozumu bi açtım 6 haftalik oldum diye bir mesaj
hoş geldin hayırlı olsunkızlar meraba benide alın aranıza, kan testi yaptım dün bugün sonuç 47,30 hamileyim bendehepimize hayırlı olsuuunn
benim sat 12 ekim di canım bende ona göre yazdım buraya ilk ultrasonada yarın girecez ins :))evet canım benim sata göre 5+6 bugun ama ultrasona göre 6+3 :) satı baz aldım burda ,senin ne zamandı sat ?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsinbugün öğrendim betahcg 115 çıktı tahmini 25 temmuz çıktı bende aranızdayım artık sevgiler :)))
evet canım normal bende altı haftalık hamile oldgmu ögrendim ve hala agrılarım var suan arada bi cok siddetli giriyor bacaklarım agrıyor korkmaKızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadı dün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor normal mi böyle ağrı olması?
evde test yapmışmıydın canım?Kızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadı dün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor normal mi böyle ağrı olması?
Sonucunu paylaş bizimle mutlaka canım benim de aynı şekilde ağrı giriyo belime daha önce de bi düşüğüm var ben de tedirginim inşallah bizimle kalsınlar sağlıkla gelsinler canımKızlar tekrar merhaba, daha önce de yazdım cevap veren olmadı dün geceden beri ağrım var adet ağrısı gibi şuan tahmini 5 haftalık hamileyim. Bugüne kadar hep ara ara geldi ağrılar ama dünden beri kesilmedi. Şuan kan sonuçlarını bekliyorum ama yine de içim içimi yiyor normal mi böyle ağrı olması?
kızlar doktora giden varmı kalp atışı nezaman duyulucak
canm nasl bi programki o
Kizlar uygulamanin adi : Hamilelik TakibiCanım uygulamanın adı nedir yükleyelim biz de :)
Son adet tarihin neydi canim senin tahmini dogum tarihlerimiz ayni kese gozukurmuki daha erken degilmiyarın keseyi görmeye gidiyorum , inşallah görürüz , kalp atışını duyacağımı hayal ederken karnıma ağrı giriyor