temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

merhaba kızlar sizde de bel ya da bacak ağrıları var mı çok yorucu bir işim yok ama akşam eve gittiğimde belim ve bacaklarım çok ağrıyor normal mi sizce
Benim adetime Bi hafta kala başladı 7. Haftadayım hiç azalma yok hala bel Ağrı'sı çekiyprum canım

Teşekkür ederim bata son 5-6 bakalım inşallah adet olmam canım :)
Canim inan 1.5 yil bekledigim o soylenen belirtilerden hicbiri olmadi :) ne akinti ne koku hicbirsey yoktu sadece gogus agrim normalden fazlaydi birde bel agrim vardi adete 5 gun onceden basladi adet 10 gun gecinceye kadar asiri sekilde devam etti suan azaldi yani cokda belirti olmuyor onemli olan adetin gecikmesi bence :)

canim ya bana linkini atarmisin ben indirdim ama omu bilmiyorum
Screenshot_2016-11-18-16-52-55.png

CAnım sanırım arkadaşın dediği bu. Bende de var bu

Kızlar ben acaip yoruluyorum sizde oluyor mu? Daha ilk aydan böyleyse son üç ay kış uykusuna yatarım ben heralde :KK48: bugün izinliydim eşimle mağaza gezdik 2-3 saatte dedim eve gidelim yatayım :KK45:

Kızlar sat 17ekim dun gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugun kan testi yaptırdım 12cikmis cok dusuk degil mi
Benimde 20 ekim sat 15 kasimda yaptirdim ilk tahlili 28 cikti canim herkes de ayni cikmiyor dollenmeye bagli onemli olan 2 gunde bir 2 ye katlamasi takip et 2 gunde bir tahlil yaptir katlarsa sorun yok demektir ins ilerlicek degerlerimiz:dua:

X