- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 29
- Konu Sahibi baldan_madam
ve bana folionun yanında birde vinalac diye bir hap verdi gebelik ve emzirme dönemmi icin yazıyor üstündeevet canım bnde ondan kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve bana folionun yanında birde vinalac diye bir hap verdi gebelik ve emzirme dönemmi icin yazıyor üstündeevet canım bnde ondan kullanıyorum
günde 1 adet dedı bakalım belkı ıler kı günlerde ekstra dediğindende verir :)ve bana folionun yanında birde vinalac diye bir hap verdi gebelik ve emzirme dönemmi icin yazıyor üstünde
Benim adetime Bi hafta kala başladı 7. Haftadayım hiç azalma yok hala bel Ağrı'sı çekiyprum canımmerhaba kızlar sizde de bel ya da bacak ağrıları var mı çok yorucu bir işim yok ama akşam eve gittiğimde belim ve bacaklarım çok ağrıyor normal mi sizce
Efsane canım ben 6 aydır içiyorum hiçbirşey olmadıbu " folık asıt kılo yapıyor " efsane mı gerçek mı
Vitamin olarak çok zengin. Bende onu kullanıyorum. Bende bulantı yapıyor sabahlarıfolık asıte başlıyorum , bugun doktorum FOLIO verdi aranızda kullanan var mı kızlar ?
Folidays kullanıyorum ben kızlar. Hamilelikten önce de altı ay kullandım hiçbir dönemde bulantı yapmadıVitamin olarak çok zengin. Bende onu kullanıyorum. Bende bulantı yapıyor sabahları
Bnde gebelikten önce folik1 kullandım oda hiç bişey yapmamıştı. Ama gebelik bulantısını ilaçtan mı şüpheliyim sadece sabah oluyorFolidays kullanıyorum ben kızlar. Hamilelikten önce de altı ay kullandım hiçbir dönemde bulantı yapmadı
benımde yoktu hayatım oyle ağam şaham bı belirtim dua et çoook çalış :) :) :)
evet canım aynen :)günde 1 adet dedı bakalım belkı ıler kı günlerde ekstra dediğindende verir :)
Canim inan 1.5 yil bekledigim o soylenen belirtilerden hicbiri olmadi :) ne akinti ne koku hicbirsey yoktu sadece gogus agrim normalden fazlaydi birde bel agrim vardi adete 5 gun onceden basladi adet 10 gun gecinceye kadar asiri sekilde devam etti suan azaldi yani cokda belirti olmuyor onemli olan adetin gecikmesi bence :)Teşekkür ederim bata son 5-6 bakalım inşallah adet olmam canım :)
canim ya bana linkini atarmisin ben indirdim ama omu bilmiyorum
Geç döllenme yüksek olasılık. Kızımı 11.25 ile öğrendimKızlar sat 17ekim dun gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugun kan testi yaptırdım 12cikmis cok dusuk degil mi
Benimde 20 ekim sat 15 kasimda yaptirdim ilk tahlili 28 cikti canim herkes de ayni cikmiyor dollenmeye bagli onemli olan 2 gunde bir 2 ye katlamasi takip et 2 gunde bir tahlil yaptir katlarsa sorun yok demektir ins ilerlicek degerlerimizKızlar sat 17ekim dun gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugun kan testi yaptırdım 12cikmis cok dusuk degil mi
11.25 le kac gun once ogrendin canimGeç döllenme yüksek olasılık. Kızımı 11.25 ile öğrendim
Adetime Bi gün vardı canım11.25 le kac gun once ogrendin canim