- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Hoşgeldin canım :) haklısın bu konular önemli ben de geçen gün canım ciğer istedi diye yedim ama sonradan öğrendim ki hamilelerin yememesi gerekiyormuş. Neyse ki az yemiştim :)Bende geldimm :) temmuz sonu agustos basi annesi olmak umidiyle iki hafta once ogrendim ilk gebelik ve 1.5 yil bekleme sonrasi oldu ins saglikli bir surec olur kizlar mutlaka bilgi paylasalim yaa mesela az once mantar yedim bebek icin kultur mantari cok faydaliymis yemeye tereddut edenler yesin :)
Hoşgeldin canım :) kocaman bir aile olduk ne güzel :)mrb kızlar bende geldim sağlıklı bisekilde kucağımıza alırız inşallah
İnşallah olacak canım dua edelim sana bizim dualarımız kabul oluyormuş öyle diyorlar :) allahım inşallah sana da nasip eder bu ay sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı bir bebeğin olur inşallah haber ver bize sonucuCanım gidiyo bu gruba katılmaya hepinize maşallah kızlar ne güzel tatlı telaşlarınız var
çok istiyorum ağustosda doğum yapmayı ama bi hamile kalsam bat a 5 gün var şu an sağlam bi belirtim yok dua edin bana da aranıza geliym
Hoşgeldin canım :) sağlıkla inşallah :)günaydın güzel anneler bende inş Allah izin verirse temmuz annesi olacağım
İnşallah olacak canım dua edelim sana bizim dualarımız kabul oluyormuş öyle diyorlar :) allahım inşallah sana da nasip eder bu ay sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı bir bebeğin olur inşallah haber ver bize sonucu
İnşallah canım bekliyoruz :) sen canın sıkılınca da gel burdayızTamam canım teşekkür ederim pazar günü erken gebelik testi yapıcam haber veririmyer açın bana da geliyorum inşallah :)
Allah yardımcınız olsun hoşçakalın.
İnşallah canım bekliyoruz :) sen canın sıkılınca da gel burdayızgüzel haberlerini bekliyoruz:)
İnşallah canım, tabiki paylaşırım öğrendiklerimi Allahım sana da bana da burdaki hamiş arkadaşlara da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. İlerlemeleri paylaşır, bebişlerimizi beraber bekleriz inşallah
tebriklerr :))günaydın güzel anneler bende inş Allah izin verirse temmuz annesi olacağım
teşekkürler canım hosbuldukk :)Tebrikler canım:) hoşgeldin:)
Hayırlı haberlerini beklıyoruzz canımm benimm hadi insallahhTamam canım teşekkür ederim pazar günü erken gebelik testi yapıcam haber veririmyer açın bana da geliyorum inşallah :)
Allah yardımcınız olsun hoşçakalın.
Teşekkür ederim bende sizi ve burdaki herkesi tebrik ediyorum ,Allah saglıklı bir şekilde kucaklarımıza almak nasip etsin yavrularımızıtebriklerr :))
hoşbulduk amin inşşHoşgeldin canım :) sağlıkla inşallah :)
Aminn insallah aramızda dört gün var sanırım buranın hesapladıgına göre :)Teşekkür ederim bende sizi ve burdaki herkesi tebrik ediyorum ,Allah saglıklı bir şekilde kucaklarımıza almak nasip etsin yavrularımızı
evet canım benim sata göre 5+6 bugun ama ultrasona göre 6+3 :) satı baz aldım burda ,senin ne zamandı sat ?Aminn insallah aramızda dört gün var sanırım buranın hesapladıgına göre :)
Hoşgeldin canım:) tahmini doğum tarihin benim doğumgünümle aynı şaşırdım görünce :)
hayırlı olsun :) kişisel bilgilerden hamilelik takvimini oluşturabilirsin.yalnız şu hamilelik takvimi yapamadım yardımcı olurmusunuz