• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benmde bebeğim 72 cm 8,3 kilosu biraz ekmgıdada zorlanıyorum iki kaşıktan sonrasını almıyor kilomalımı çok yavaşladı maaşesef iştahsız onun dışında kızlar ben çalışmaya başladım işemdöndüm fırsat buldukça yazıyırum gerçekten çok zorlanıyırumda zorlandıgımı bile anlatmaya dermanım kalmıyor :( ev bebek iş yemek temizlik alışveriş banyo derken gün bitti wp de yokum zaten orada aktif hiç olamazdım bide buraya alıştım 😄

Kızlar bn de çalıştığım için pek yazamıyorum artık.. Gerçekten çok yoruluyorum sabah 6 da kalkmam gerekiyo kendimi hazırla kızı hazırla ya anneye ya kaynanaya bırak ordan okula geç sonra gelince sıfır dinlenme.. Kıza yemek hazırla oyna sonra uyut uyuduktan sonra evi topla sonra tekrar kız uyansın tekrar oyna ilgilen falan baya yoğun geçiyo benim günler ama kalbim sizinle😍

Günaydın kızlar

Eklentiler

• 1000063850.webp
    1000063850.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar.Bu ara bagırsaklarımız hiç iyi değil sürekli bes değiştiriyorum.Antibiyotik kullandık birkaç gün önce ve sürekli pırtlartıkca kaka çıkıyor.Normal mi bu durum ve çok çok gazlı.Gazını çıkarıyor ama çok çok sesli ve çok fazla

Günaydın kızlar.Bu ara bagırsaklarımız hiç iyi değil sürekli bes değiştiriyorum.Antibiyotik kullandık birkaç gün önce ve sürekli pırtlartıkca kaka çıkıyor.Normal mi bu durum ve çok çok gazlı.Gazını çıkarıyor ama çok çok sesli ve çok fazla
Geçmiş olsun canım bnmki de emeklemeye başladı popisinpitir pıtır usutuyor mu acaba ev soğuk değil ama yerleri bilemedim

Günaydın ben kasarli omlet yaptım şeker domatesle yedirdim sevdi afiyet olsun,

Yine saatte 3 kere uyandigi bir gece geçirdik ilk uykusunda bende uyucam😴😴 sağanak yağmur ve uyku en sevdiğim 🧜‍♀️😴😴😁
Afiyet olsun bebişe. Deli gibi yağıyor burası rüzgar kapalı hava tam uyumalık 😩

Geçmiş olsun canım bnmki de emeklemeye başladı popisinpitir pıtır usutuyor mu acaba ev soğuk değil ama yerleri bilemedim
Ev soğuk da değil 24 derece minimum valla bilmiyorum gece patır patır gaz sesinden uyuyamadım kala mı yaptı yapacak mı pişik olcak uyandırıp alsam mı derken 😩😩

Sağolun kızlar geldi ama nasıl ağlıyor anlatamam. Garibim ya çok acıyor heralde. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum 🥲
Güzel bir bakımla 3-4 güne toparlar hiç merak etmeyin, doktor krem verdiyse bol bol sürün ve bezini sık sık değiştirmeye çalışın çok bekletmeden

Benim oğlum 8.5 aylık. Diş çıkarıyor. 2 gündür sürekli ateşi çıkıyor. Dun akşam Dr götürdüm. 2 tane şey yazdı. Ve 3 gun boyunca günde 2 kere ateşi için fitil kullan dedi. İlk Dişi. Patladı patlicak çok kabarmış ve mos mor olmuş küçücük bir delikte var. 2 gündür gece gündüz ağlıyor. Gece ateşi yoktu ama yinede çok huzursuz çığlık atarak ağlıyor. Ne zaman patlar tahminen. Ve patladiktan sonra mı rahatlicak. Diş göründükten sonramı rahatlicak. Patladiktan ne kadar sonra Diş görünecek. Asla foto cekdirmiyor elletmiyor kendim bile doğru dürüst göremiyorum. İstediğimde Asla ağzını açmıyor.. bu gün yeşil soğan verdim ama hemn ısırdı azinida yuttu galiba yanında oturdum ama yinede oksurdu. Acaba şu meyve suzgeçine yeşil soğanın beyaz kısmını doldursam. Oyle versem aynı etkiyi verirmi. Lutfen gören olursa cevap verin. Çocugum çok zorlanıyor 🙏 🙏

Benim kızımda çok gazlı geceleri ama yapamıyor ve kıvranarak uyanıyor cıkmıyor gaz halbuki damlada kullanıyoruz. Size de çokgeçmis olsun dis cikinca kaka cok olur diyolar ama olabilir mi
Günaydın kızlar oğluşumu sünnet için hastaneye getirdik götürdüler biraz önce uyutarak yapacaklar içim bir değişik oldu 😢
gecmis olsun simdiden🥰
Günaydın ben kasarli omlet yaptım şeker domatesle yedirdim sevdi afiyet olsun,

Yine saatte 3 kere uyandigi bir gece geçirdik ilk uykusunda bende uyucam😴😴 sağanak yağmur ve uyku en sevdiğim 🧜‍♀️😴😴😁
Al benden de o kadar artık kac kere kalktığımı sayamıyorum. Bu gaz olayı beni bitirdi
Merhabaa

Benim oğlum 8.5 aylık. Diş çıkarıyor. 2 gündür sürekli ateşi çıkıyor. Dun akşam Dr götürdüm. 2 tane şey yazdı. Ve 3 gun boyunca günde 2 kere ateşi için fitil kullan dedi. İlk Dişi. Patladı patlicak çok kabarmış ve mos mor olmuş küçücük bir delikte var. 2 gündür gece gündüz ağlıyor. Gece ateşi yoktu ama yinede çok huzursuz çığlık atarak ağlıyor. Ne zaman patlar tahminen. Ve patladiktan sonra mı rahatlicak. Diş göründükten sonramı rahatlicak. Patladiktan ne kadar sonra Diş görünecek. Asla foto cekdirmiyor elletmiyor kendim bile doğru dürüst göremiyorum. İstediğimde Asla ağzını açmıyor.. bu gün yeşil soğan verdim ama hemn ısırdı azinida yuttu galiba yanında oturdum ama yinede oksurdu. Acaba şu meyve suzgeçine yeşil soğanın beyaz kısmını doldursam. Oyle versem aynı etkiyi verirmi. Lutfen gören olursa cevap verin. Çocugum çok zorlanıyor 🙏 🙏
Tetagil kullanabilirsiniz doktorunuza sorup diş sürecinde bizi çok rahatlattı. Şuan üst yanlar geliyor ve yine tetagil kullanıyorum özellikle uyku zamanı

Tetagil kullanabilirsiniz doktorunuza sorup diş sürecinde bizi çok rahatlattı. Şuan üst yanlar geliyor ve yine tetagil kullanıyorum özellikle uyku zamanı
Canım ben Türkiye de değilim. Tetagil burda yoktur. Bunu aldım diş jeli. Parmak kasiyici ile sürüyorum...

Eklentiler

• 17323607624724771710058959204274.webp
    17323607624724771710058959204274.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 30
Back
X