- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.021
Benim de epidural canım cok şükür öyle bir agrim olmadi doktora görün istersenBende de kırmızı çizgi duruyor. Basından ve sonundan beyazlamaya başlamış ve bolca kaşınıyor. Bende epidural olanların durumunu merak ediyorum. Bel agrısı varmı? Bende acaip şekilde var hep geçer diye bekledim ama yok kaldı, eğildiğim yerde kalıyorum öyle zor kalkıyorum o derece. Napsam doktora mı görünsem diye düşünüyorum
Ben 6 aydir hic olmadim daha 3 gun en az surmesi gerek diye biliyorum kac aylik oldunuz sizKızlar adet konusunda ne yapacağımı bilemez haldeyim. 2 aydir geliyor ama 1 gün sürüyor. Bu ayda 1 gun sürerse doktora gitmeli miyim sizce? Var mi boyle bisey yaşayan normal mi sizce?
8 bitecek haftaya canımBen 6 aydir hic olmadim daha 3 gun en az surmesi gerek diye biliyorum kac aylik oldunuz siz
Selam kızlar. Bizim cocuk tirmanmayi ilerleterek uyanınca besiginde ayaga kalkmaya başladı. Ses de cikarmiyor uyaninca oyle karanlikta ayakta bekliyorgeçen gece telefonun ışığını tuttum acaba üstünü açtı mi diye bakayim diye burun buruna geldik şaşkın şaşkın bakiyordu ödüm koptu sürekli gözüm üstünde ama düşe kalka mahvoluyor her gün. Sizinkiler nasıl gece deliksiz uyuyan bir bebek var mi aramizda :)
çok güldüm sabah sabah. Çok yaşa :)
Bizimki de deliksiz uyumaz hiç. İlla bi kalkar kucak ister sallanmak ister.
Benim doktorum 6 ay lohusalik bitince kontrol olmami ve simir testi yaptirmami istemisti en kisa zamanda gidicem kontrol amacli git bence doktora8 bitecek haftaya canım
40im ciktiginda yaptırmıştim simir testini. Keşke gitsydim şimdiye kadar adet için bu bu ay olmayo da bekliyim olmazsa gideyim en iyisi canimBenim doktorum 6 ay lohusalik bitince kontrol olmami ve simir testi yaptirmami istemisti en kisa zamanda gidicem kontrol amacli git bence doktora
Benim de tam tersi uzun sürüyor hatta geçen ay çok yoğundu loğusa halimden fazla oldu perişan haldeydim ben de bu yüzden doktora gitmeyi düşündüm tekrar öyle olursa giderimKızlar adet konusunda ne yapacağımı bilemez haldeyim. 2 aydir geliyor ama 1 gün sürüyor. Bu ayda 1 gun sürerse doktora gitmeli miyim sizce? Var mi boyle bisey yaşayan normal mi sizce?
Ama bi rahatlama olmadi mi. Yani su an bende resmen bir şişlik tarzi şeyler var sıkıntı basiyor falanBenim de tam tersi uzun sürüyor hatta geçen ay çok yoğundu loğusa halimden fazla oldu perişan haldeydim ben de bu yüzden doktora gitmeyi düşündüm tekrar öyle olursa giderim
Uzun suredir olmuyorsan cok gelmesi normal canim bence biriken pis kan atiliyor sonuctaBenim de tam tersi uzun sürüyor hatta geçen ay çok yoğundu loğusa halimden fazla oldu perişan haldeydim ben de bu yüzden doktora gitmeyi düşündüm tekrar öyle olursa giderim
Bencede öyle ne güzel hepsinden arınıyorsunUzun suredir olmuyorsan cok gelmesi normal canim bence biriken pis kan atiliyor sonucta
Ama bi rahatlama olmadi mi. Yani su an bende resmen bir şişlik tarzi şeyler var sıkıntı basiyor falan
Uzun suredir olmuyorsan cok gelmesi normal canim bence biriken pis kan atiliyor sonucta
Aynen kızlar 3 kilo vermiştim o şişlik hissi gitti emzirmeyi bıraktım bi hafta sonra adet oldum ikinci ay da oldum bu ay da bakalım bi hafta sonra olurum herhaldeBencede öyle ne güzel hepsinden arınıyorsunelmol
Maşallah darisi başımıza inşallahAynen kızlar 3 kilo vermiştim o şişlik hissi gitti emzirmeyi bıraktım bi hafta sonra adet oldum ikinci ay da oldum bu ay da bakalım bi hafta sonra olurum herhalde
Benimki de deliksiz uyumuyo canım, hatta neredeyse doğduğundan beri deliksiz uykumuz yok. Son dönemlerde de fırıldak gibi dönmeyi öğrendi gece başı ayaklarının olduğu yerde buluyorum ben de. Daha ayağa kalkmıyoruz da çılgınlar gibi dönüyoruz. Tabi o döndükçe ben de uyuyamıyorum. Seninki maşallah ayağa da kalkıyormuş, bıcırık :) Allahım kazalardan korusun.Selam kızlar. Bizim cocuk tirmanmayi ilerleterek uyanınca besiginde ayaga kalkmaya başladı. Ses de cikarmiyor uyaninca oyle karanlikta ayakta bekliyorgeçen gece telefonun ışığını tuttum acaba üstünü açtı mi diye bakayim diye burun buruna geldik şaşkın şaşkın bakiyordu ödüm koptu sürekli gözüm üstünde ama düşe kalka mahvoluyor her gün. Sizinkiler nasıl gece deliksiz uyuyan bir bebek var mi aramizda :)
Hahah senin bidik baya hareketli anlasilan :)) bizimki besiginde yatarsa yuz ustu donuyor sadece henuz kalkmaya baslamadi. Ama genelde beraber uyuyoruz. Deliksiz uyku max 2 saat :)Selam kızlar. Bizim cocuk tirmanmayi ilerleterek uyanınca besiginde ayaga kalkmaya başladı. Ses de cikarmiyor uyaninca oyle karanlikta ayakta bekliyorgeçen gece telefonun ışığını tuttum acaba üstünü açtı mi diye bakayim diye burun buruna geldik şaşkın şaşkın bakiyordu ödüm koptu sürekli gözüm üstünde ama düşe kalka mahvoluyor her gün. Sizinkiler nasıl gece deliksiz uyuyan bir bebek var mi aramizda :)
Ben de 2 kez oldum hamilelikten onceki gibiydi gun olarak 5 6 gun ama az geldi bi de rengi cok koyuydu :/ ama karnim hiic agrimadi ya nazar degmesin cidden dogum yapinca adet agrisi geciyormus sanirim :)Kızlar adet konusunda ne yapacağımı bilemez haldeyim. 2 aydir geliyor ama 1 gün sürüyor. Bu ayda 1 gun sürerse doktora gitmeli miyim sizce? Var mi boyle bisey yaşayan normal mi sizce?
Sorma canim cok zor zamani diyor herkes surekli pat pat dusuyor yerlere koltuga kalkmaya çalışırken deBenimki de deliksiz uyumuyo canım, hatta neredeyse doğduğundan beri deliksiz uykumuz yok. Son dönemlerde de fırıldak gibi dönmeyi öğrendi gece başı ayaklarının olduğu yerde buluyorum ben de. Daha ayağa kalkmıyoruz da çılgınlar gibi dönüyoruz. Tabi o döndükçe ben de uyuyamıyorum. Seninki maşallah ayağa da kalkıyormuş, bıcırık :) Allahım kazalardan korusun.
irmikli meyveyi denedim yemedi canım bisküviyi denemedim çünkü kızımın alerjisi var keçi sütlü yazmışsın enson golden goat keçi sütlü mamyı verdiğimde vücudu kabarmıştı.denemek için marketten bebelac meyve karışımını aldım çok sevdi ama vermiyorum içinde şeker vardır diye.ona benzer sebze ve meyveleri haşlayıp istemediğim halde blenderdan geçiriyorum toplasan 1 çay kaşığı yiyor.vallahi her gün usanmadan yapmaya devam ediyorum istemeyince zorlamıyorum bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek.kayısı ve dut suyu seviyor onları içiriyorum inş.düzelir başka böyle sorun yaşayan var mı merakta ediyorum aslında önerilerinizi ve fikirlerinizi yazın kızlar.sende sağol canım çok düşüncelisinT tpszfrlm canım, selamlar. Ne yaptın, demeyebildin mi söylediğim mamayı bir de bebe bisküvisini. Yiyebildi mi bebişin merak ettim. Malum artık bütün hayatımız onlar ya, benimki bişeyler yediğinde çok mutlu oluyorum, yemezse suratım düşüyor asık surat geziyorum :) o yüzden seninki de aklıma takıldı. Umarım her şey yolundadır.
Ayni sorunu bizde yasıyoruz kizim da süt alerjisi varirmikli meyveyi denedim yemedi canım bisküviyi denemedim çünkü kızımın alerjisi var keçi sütlü yazmışsın enson golden goat keçi sütlü mamyı verdiğimde vücudu kabarmıştı.denemek için marketten bebelac meyve karışımını aldım çok sevdi ama vermiyorum içinde şeker vardır diye.ona benzer sebze ve meyveleri haşlayıp istemediğim halde blenderdan geçiriyorum toplasan 1 çay kaşığı yiyor.vallahi her gün usanmadan yapmaya devam ediyorum istemeyince zorlamıyorum bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek.kayısı ve dut suyu seviyor onları içiriyorum inş.düzelir başka böyle sorun yaşayan var mı merakta ediyorum aslında önerilerinizi ve fikirlerinizi yazın kızlar.sende sağol canım çok düşüncelisin