- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.001
Veriyorum canım zaten ağzının içi ateş gibi hep su istiyo iciyo Allah tanHer beslenmeden sonra azda olsa su ver canim agizda kalan sut kalintilarindan dolayi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorum canım zaten ağzının içi ateş gibi hep su istiyo iciyo Allah tanHer beslenmeden sonra azda olsa su ver canim agizda kalan sut kalintilarindan dolayi oluyor
Canım Allah yardımıcınız olsun senin her yazışında icim ciz ediyor anlattıklarını okudukça Rabbim bütün dertlerinize derman versin bian önce hepsinden kurtulsun minik yavrunuz dualarım canıgönülden bunu en icten hissederek diliyorum Allah ım sana ve eşine de sonsuz sabırlar ihsaneylesin inşallah geçicek bu günler hepimiz duacın ve destekçinizizOğlumun ameliyat öncesi hazırlıklarını yapıyoruz sanırım ilk ameliyat 1.5 ay sonra olacak. Dr 4 tane ameliyat olabilir dedi bazen iki ameliyat birleşip ikiye ya da üçe düşebilirmiş ama o da ameliyat sırasında belli olurmuş. Ben ztn dr konuşurken kulaklarımınnuğultusundan prk bşr şey anlamadım. Kalp ultrason ve tüm batın ultrason çekildi dün. Kalbindeki delik kapanmış çok şükür. Anne karnında böbrek genişlemesi vardı bir böbreği geniş ve sanırım ilaçlardan karaciğeri biraz etkilenmiş. sonuçları dr gösteremedik daha. Ama ameliyat a engel bir durum yok sanırım. Önce testisleri kurtarmamız lazım dedi dr. Elle muayenede de ultrasonda da görünmedi testisler bu kaçıncı ultrason testisleri görünmüyor ilk doğduğunda bir kez görünmüştü minimal ölçülerde denmişti. Şimdi de oğlum biraz tombiş belki ondan görünmüyordur diye teselli buluyoruz. İki alamada testis iki aşamada pipisi düzeltilecekmiş. Çok zor bir süreç bebeğim için de bizim için de. İleride oğlumun çocukları olsun ailesi olsun yalnız kalmasın istiyorum kütfen dua edin hasta bütün yavrulara şifa oğluma da
Allah razı olsun cnm rabbim devadır her derde. İnşallah hepsi geçip gittiğinde sağlıkla güzel haberlerle yazışırız burda.Canım Allah yardımıcınız olsun senin her yazışında icim ciz ediyor anlattıklarını okudukça Rabbim bütün dertlerinize derman versin bian önce hepsinden kurtulsun minik yavrunuz dualarım canıgönülden bunu en icten hissederek diliyorum Allah ım sana ve eşine de sonsuz sabırlar ihsaneylesin inşallah geçicek bu günler hepimiz duacın ve destekçiniziz
Insallah kolaylikla atlatirsiniz canim oglun da sagligina kavusur dualarimiz sizinle olucakOğlumun ameliyat öncesi hazırlıklarını yapıyoruz sanırım ilk ameliyat 1.5 ay sonra olacak. Dr 4 tane ameliyat olabilir dedi bazen iki ameliyat birleşip ikiye ya da üçe düşebilirmiş ama o da ameliyat sırasında belli olurmuş. Ben ztn dr konuşurken kulaklarımınnuğultusundan prk bşr şey anlamadım. Kalp ultrason ve tüm batın ultrason çekildi dün. Kalbindeki delik kapanmış çok şükür. Anne karnında böbrek genişlemesi vardı bir böbreği geniş ve sanırım ilaçlardan karaciğeri biraz etkilenmiş. sonuçları dr gösteremedik daha. Ama ameliyat a engel bir durum yok sanırım. Önce testisleri kurtarmamız lazım dedi dr. Elle muayenede de ultrasonda da görünmedi testisler bu kaçıncı ultrason testisleri görünmüyor ilk doğduğunda bir kez görünmüştü minimal ölçülerde denmişti. Şimdi de oğlum biraz tombiş belki ondan görünmüyordur diye teselli buluyoruz. İki alamada testis iki aşamada pipisi düzeltilecekmiş. Çok zor bir süreç bebeğim için de bizim için de. İleride oğlumun çocukları olsun ailesi olsun yalnız kalmasın istiyorum kütfen dua edin hasta bütün yavrulara şifa oğluma da
Canım sağlıkla kolaylıkla atlatın inşallah bu süreçleri. İnşallah ilerde kalabalık ailenizle mutlu zamanlar paylaşırken hatırlar şükredersin. Dualarımız seninleOğlumun ameliyat öncesi hazırlıklarını yapıyoruz sanırım ilk ameliyat 1.5 ay sonra olacak. Dr 4 tane ameliyat olabilir dedi bazen iki ameliyat birleşip ikiye ya da üçe düşebilirmiş ama o da ameliyat sırasında belli olurmuş. Ben ztn dr konuşurken kulaklarımınnuğultusundan prk bşr şey anlamadım. Kalp ultrason ve tüm batın ultrason çekildi dün. Kalbindeki delik kapanmış çok şükür. Anne karnında böbrek genişlemesi vardı bir böbreği geniş ve sanırım ilaçlardan karaciğeri biraz etkilenmiş. sonuçları dr gösteremedik daha. Ama ameliyat a engel bir durum yok sanırım. Önce testisleri kurtarmamız lazım dedi dr. Elle muayenede de ultrasonda da görünmedi testisler bu kaçıncı ultrason testisleri görünmüyor ilk doğduğunda bir kez görünmüştü minimal ölçülerde denmişti. Şimdi de oğlum biraz tombiş belki ondan görünmüyordur diye teselli buluyoruz. İki alamada testis iki aşamada pipisi düzeltilecekmiş. Çok zor bir süreç bebeğim için de bizim için de. İleride oğlumun çocukları olsun ailesi olsun yalnız kalmasın istiyorum kütfen dua edin hasta bütün yavrulara şifa oğluma da
Canım, geçmiş olsun. Allahım iyilik, kolaylık versin inşallah. Ne diyeceğimi bilemiyorum , dua ediyorum sizler içinOğlumun ameliyat öncesi hazırlıklarını yapıyoruz sanırım ilk ameliyat 1.5 ay sonra olacak. Dr 4 tane ameliyat olabilir dedi bazen iki ameliyat birleşip ikiye ya da üçe düşebilirmiş ama o da ameliyat sırasında belli olurmuş. Ben ztn dr konuşurken kulaklarımınnuğultusundan prk bşr şey anlamadım. Kalp ultrason ve tüm batın ultrason çekildi dün. Kalbindeki delik kapanmış çok şükür. Anne karnında böbrek genişlemesi vardı bir böbreği geniş ve sanırım ilaçlardan karaciğeri biraz etkilenmiş. sonuçları dr gösteremedik daha. Ama ameliyat a engel bir durum yok sanırım. Önce testisleri kurtarmamız lazım dedi dr. Elle muayenede de ultrasonda da görünmedi testisler bu kaçıncı ultrason testisleri görünmüyor ilk doğduğunda bir kez görünmüştü minimal ölçülerde denmişti. Şimdi de oğlum biraz tombiş belki ondan görünmüyordur diye teselli buluyoruz. İki alamada testis iki aşamada pipisi düzeltilecekmiş. Çok zor bir süreç bebeğim için de bizim için de. İleride oğlumun çocukları olsun ailesi olsun yalnız kalmasın istiyorum kütfen dua edin hasta bütün yavrulara şifa oğluma da
Canım,ne güzel anlatmışım. Benim söyleyemediklerimi söylemişin. Üzüldüğüm Zaman söyleyecek söz bulamıyorum içim cız ediyor demişin ya, aynen öyle cız ediyor ve kalakalıyorum rabbim evlatlarımızla sınamasın inşallahCanım Allah yardımıcınız olsun senin her yazışında icim ciz ediyor anlattıklarını okudukça Rabbim bütün dertlerinize derman versin bian önce hepsinden kurtulsun minik yavrunuz dualarım canıgönülden bunu en icten hissederek diliyorum Allah ım sana ve eşine de sonsuz sabırlar ihsaneylesin inşallah geçicek bu günler hepimiz duacın ve destekçiniziz
Canım benim rabbim şifanızı versin tüm iyilikler güzellikler sizinle oldun inşallah.hepsinin geçtiği güzel günleri düşün birazcıkta olsun teselli bulursun.Allah yardımcınız olsun dua edeceğim sizin içinOğlumun ameliyat öncesi hazırlıklarını yapıyoruz sanırım ilk ameliyat 1.5 ay sonra olacak. Dr 4 tane ameliyat olabilir dedi bazen iki ameliyat birleşip ikiye ya da üçe düşebilirmiş ama o da ameliyat sırasında belli olurmuş. Ben ztn dr konuşurken kulaklarımınnuğultusundan prk bşr şey anlamadım. Kalp ultrason ve tüm batın ultrason çekildi dün. Kalbindeki delik kapanmış çok şükür. Anne karnında böbrek genişlemesi vardı bir böbreği geniş ve sanırım ilaçlardan karaciğeri biraz etkilenmiş. sonuçları dr gösteremedik daha. Ama ameliyat a engel bir durum yok sanırım. Önce testisleri kurtarmamız lazım dedi dr. Elle muayenede de ultrasonda da görünmedi testisler bu kaçıncı ultrason testisleri görünmüyor ilk doğduğunda bir kez görünmüştü minimal ölçülerde denmişti. Şimdi de oğlum biraz tombiş belki ondan görünmüyordur diye teselli buluyoruz. İki alamada testis iki aşamada pipisi düzeltilecekmiş. Çok zor bir süreç bebeğim için de bizim için de. İleride oğlumun çocukları olsun ailesi olsun yalnız kalmasın istiyorum kütfen dua edin hasta bütün yavrulara şifa oğluma da
Aleyküm selam canım, benim dikişler de baya baya belli, geçmedi. Kızarıklık da var dikiş olduğu da belli, benim doğum süreci sıkıntılı olmuştu da ben ona buluyorum geçmemesini. Senin kafana takıldıysa bir danış doktora istersen.Kızlar selam. Kinsenin sesi çıkmıyor bu ara bebişler uykusuz sanırım :) bizimki fena.
Ben sezaryen olanlara dikişlerini soracaktım. Nasıl görünüyor? Benim kızarık gibi. Sadec bir cm kadar bir yeri geçti beyaz iz kaldı sadece. Acaba süreç normal mi? Yoksa ben dr a bir danışayım mı?
Merhaba canım benim dikiş yeri beyaz çizgi şeklinde bazen kaşınıyor halaKızlar selam. Kinsenin sesi çıkmıyor bu ara bebişler uykusuz sanırım :) bizimki fena.
Ben sezaryen olanlara dikişlerini soracaktım. Nasıl görünüyor? Benim kızarık gibi. Sadec bir cm kadar bir yeri geçti beyaz iz kaldı sadece. Acaba süreç normal mi? Yoksa ben dr a bir danışayım mı?
Bende de kırmızı çizgi duruyor. Basından ve sonundan beyazlamaya başlamış ve bolca kaşınıyor. Bende epidural olanların durumunu merak ediyorum. Bel agrısı varmı? Bende acaip şekilde var hep geçer diye bekledim ama yok kaldı, eğildiğim yerde kalıyorum öyle zor kalkıyorum o derece. Napsam doktora mı görünsem diye düşünüyorumKızlar selam. Kinsenin sesi çıkmıyor bu ara bebişler uykusuz sanırım :) bizimki fena.
Belki zaman alacaktır başta benim de az kısmı beyaz gerisi kırmızıydı hatta more gibi çok kasiniyodu ama şimdi komple beyaz arada kaşınıyorSağolun kızlar.
E ebruu05 benim de aynı canım. Dr a gitmem lazım aslında 5 ay öncesi için çağırmıştı smear testi yapacaktı. Korkumdan gitmedim. 4 ay sonra mecbur gidicem tedavi için. O zamanı beklerim heralde.
Black87 bel ağrısı için dr görüş istersen. Bende hiç olmadı
elmol maşallah ne kadar çabuk iyileşmiş. Benim sadece bir kısmından beyazladı.
Canım senin icin cok dua edicem Allah yardimciniz olsun. Bebegin insallah saglicakla atlatsin tüm aşamaları.Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun varolun Allah razı olsun rahatlıyorum biraz paylaştıkça. Tüp bebek yaptık bir eşim bir siz bildiniz. Çocuğumun problemlerini de sizden başka kimselere anlatamıyorum. İlerde oğluma anlatıp psikolojisini bozmasınlar diye. Hassas bir konu isimler etiketlemedim ama cvp yazan da okuyup dua edenden devAllah razı olsun. Sınavlar insan için isyan yok dua var.
Bugün ve yarın sağlıcakla kalın