-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #29.061
Bizim 2 gun boyunca ates 37.2 ile 38.3 arasi gitti geldi. citcitli badiule gezdi hep. 1 kere 38.5 oldu calpol verdim kustu acile gittik buyuk ihtimal dis dedi eli agzindan cikmiyo zaten. Dr niye calpol verdiniz dedi ne oldugunu anlamadan vermeyin dedi. Ilk kez bole diyen bi dr gordum. Acayip huysuzdu sadece arabada susuyodu eve gelince uyaniyordu. 2 gundur hala huysuz ama ates normale dondu bakalim ne zaman patlatacak incileriniKızlar bebeklerinizde diş ateşi oldu mu olanlar kaç gün sürdü ve en çok kaç dereceye çıktı paylaşır mısınız.
Selam seni hatırladım :) kayboldun ortadan nerelerdesin.Selam kızlar. Bende buralardaydım ama dogumdan sonra giremedim.
Naıslsınız
Herkes iyimi.
Bende sezaryen oldum. Çok güzeldi.
Baya büyüdü oğlum. 2 de dişimiz cıktı.
İki sene olmayan var canım ben geçen ay oldum üç gün sürdü bu ay tık yok bebiş 7 aylık oldu :)Kızlar normal doğum yapanlara soruyorum. Adet görmeyen var mı? 9. Ayımızdayız hala adet olmadım emziriyorum. Bana uzun geldi.
Tuzlu keki nasıl yaptın canım bir yaştan önce tuz verilmiyorKızlar malum benim kız biraz iştahsız ama bugün tuzlu kek yaptım biraz yedi.kızımın alerjisi olduğu için süt ve yumurtasız yaptım ama güzel oldu sizde miniklere yapın bence
Kızlar bebeklerinizde diş ateşi oldu mu olanlar kaç gün sürdü ve en çok kaç dereceye çıktı paylaşır mısınız.
HOşgeldiinnSelam kizlar bi girim.bakim dedim hepimiz hala burdamiyiz :)
HOşgeldiinnnasıl gidiyor hayat bebiş nasıl?
Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar
Öpüyorum hepinizi
İyi bizimki de büyüyor. 9 aylık olmak üzere. Blw yapıyoruz çok mutlu hayatındanHoşbulduk canim :) nasil gitsin bazen uykusiz bazen yorucu ama yuzune bi gulmesiyle butun yorgunluk uykusuzluk gidiyor. 8. Ayimiza girdik.. Bora bebegimiz iyi masallahi var sizinkiker nasil ?
Evet canım. Arada gelin biz de özlüyoruz. Sessiz kalıyor bazen buralarSelam kızlar ya ben girmeyince özlüyorum ne çok şey paylaşmışız ve üzerinden aylar geçiyor gidiyor inanamıyorum.
EVet cnm yazamasam da hep bişiler yazılmıştır kesin diye okuyorum :) bu Arada blw neler yediriyorsun cnm şuan. Ben de sabah kahvaltılarına geçtim lor ve yumurta sarısını önüne koyuyorum kendi kendine yemeye başladı. Ancak sebze et yemeğini püre yapıyordum şimdi artık taneli gibi yapıyorum onu da kısa zamanda artık daha bizim yemekler gibi yapmaya başlayacağım. Biraz anlatsana.Evet canım. Arada gelin biz de özlüyoruz. Sessiz kalıyor bazen buralar