temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım. Ben dearabada arkada tek durabileceği günleri bekliyorum çınarın o zaman atıcam arabaya gezdircem heryere :KK200:
Canım ben ayna koydum arkaya ve yaklaşık 3 aydır hergün çıkıyoruz arabayla çok da keyifli oluyor iyice alıştı o da. Otomatiğe bağladık oğluşla :)

Kızlar bu ara evet yine gecede 1 kez kalkıyor ama ne kalkma. Ağlıyor kendini atıyor ordan oraya ve kuşağını asılıyor. Dün gece önce gazı var sandım baktım Yok biraz kucakta gezdirip sakinleştirdim meme verdim uyudu. Ama çok acıklı ağlıyor. Diş olabilir mi artık? Kulak enfeksiyonu falan nasıl anlaşılır ki? Doktora götürsem mi bilemedim. Hayır öyle bi enfeksiyon olsa sürekli ağrır diye düşünüyorum ama bu ara ara gün içinde de mızmız.

Canım ben ayna koydum arkaya ve yaklaşık 3 aydır hergün çıkıyoruz arabayla çok da keyifli oluyor iyice alıştı o da. Otomatiğe bağladık oğluşla :)
Canım bizimki huzursuzlandı mı durmuyor keyfi yerinde olursa sıkıntı yok. Gidebileceğim en yakın mesafeler hep 30-45 dk uzaklıkta. Oyalayamazsam yolda çok zorlanırım :KK43: o yüzden cesaret edemiyorum henüz. Ama eminim çok keyiflidir :) :KK200:

Çok geçmiş olsun canım. Bence tuz en az bir yaşına kadar kesinlikle kullanma. Ne kadarcık böbreği var ki onun? Mümkün olduğunca vermemeyi düşünüyorum ben. Doktora çok şaşırdım. Zaten yediği sebzelerin içinde doğal tuz da var. El kadar çocuğa tuz atılır mı hiç :KK43: bi süre verme ek gıda tadını unutsun. Sonra tuzsuz başlarsın tekrar. Ben olsam öyle yapardım.
TUz değilde bizimkilere yakın yöntemle pişirip vermeyi denesemmi diye düşünüyorum(mesela soğan ve baharat ekleyip)şu an hasta olduğu için zaten iştahsız 3-4 günhiç birşey vermeyip sonra yine bebek maması gibi yapıp yemezse sonra dediğim şekilde pişirmeyi denesemmi acaba

TUz değilde bizimkilere yakın yöntemle pişirip vermeyi denesemmi diye düşünüyorum(mesela soğan ve baharat ekleyip)şu an hasta olduğu için zaten iştahsız 3-4 günhiç birşey vermeyip sonra yine bebek maması gibi yapıp yemezse sonra dediğim şekilde pişirmeyi denesemmi acaba
Baharatlardan ayına uygun olanlara bak onlardan çok az ekle. Kapya biberin tuzsuz katkısız salçasından biraz koy. Yanlış hatırlamıyorsam 7 aydan sonraydı. Blw sayfasında ilk mesajda tablo var. Hangi ayda ne yenir diye. Ona bak onda baharatlar da var. Uygun olanlardan katarsın. Özeniyorsa bence direk sizin yemekleriniz gibi yap :) belki blw yapmak istiyordur kuzucuk :KK51:

Kızlar ben tekrar düşük yaptım :KK61: özdeden öncede bi düşüğüm vardı bu iki oldu. İnşallah tekrarlamaz. Hatta çok büyük desadüfki bu sefer yakaladım keseyi. İnanılmaz bişeydi hala şaşkınım. Misket kadar bi kese. Dışı hafif damarlı gibi etimsi tavuk eti renginde su dolu balon gibiydi. Ne olduğunu anlamam lazım içim rahat etmez diye salak gibi deldim içinden şeffaf gibi sıvı çıktı ve minicik bi beyaz nokta kadar bişey vardı. Tabi ben delince yayıldı gitti. Ve asıl salaklık ben onu dr a götürmeyi bu kadar bilinçli bi insanken hiç akıl etmedim. İşim bitti kaldırıp attım o şaşkınlıkla üzüntüyle. Dr gidince anlattım nasıl getirmezsin patolojiye gönderirdim dedi benim kafa dank etti. :kızgın: En azından düşük sebebime bakılırdı bi kere daha üzüldüm :KK61: neyse ne diyelim herşey nasip kısmet, vardır bi hayr diyorum.
Canim cok gecmis olsun vardir bundada bir hayir

Kızlar ben tekrar düşük yaptım :KK61: özdeden öncede bi düşüğüm vardı bu iki oldu. İnşallah tekrarlamaz. Hatta çok büyük desadüfki bu sefer yakaladım keseyi. İnanılmaz bişeydi hala şaşkınım. Misket kadar bi kese. Dışı hafif damarlı gibi etimsi tavuk eti renginde su dolu balon gibiydi. Ne olduğunu anlamam lazım içim rahat etmez diye salak gibi deldim içinden şeffaf gibi sıvı çıktı ve minicik bi beyaz nokta kadar bişey vardı. Tabi ben delince yayıldı gitti. Ve asıl salaklık ben onu dr a götürmeyi bu kadar bilinçli bi insanken hiç akıl etmedim. İşim bitti kaldırıp attım o şaşkınlıkla üzüntüyle. Dr gidince anlattım nasıl getirmezsin patolojiye gönderirdim dedi benim kafa dank etti. :kızgın: En azından düşük sebebime bakılırdı bi kere daha üzüldüm :KK61: neyse ne diyelim herşey nasip kısmet, vardır bi hayr diyorum.
Cok uzuldum gecmis olsun. Allah gonlune gore versin insallah.

Geçmiş olsun canım, Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. Vardır bir hayır, rabbim tekrar nasip etsin.

Selam canım
Ben de buralardayım. Pek kimse kalmadı buralarda ama yine de takip ediyorum ben de.iko çocuk olunca yazmak pek kolay olmuyor benm için. Whats up çıktı mertlik bozuldu herkes bir yerlere gitti ..
Kulak cekistirme kulak kasıma dis belirtisi canım kesinlikle..kızıp kulağını çeker kaşır birden sinirlenir .ağzının akan balları hiç durmaz vs..bizim bir dış çıktı çenesi alttan resmen morardı çok zorlandı kuzum.insallah senin kuzun daha rahat eder çıkarır incilerini
Insallah canım ya bakalim henüz bir degisiklik yok gibi

Ben de burdayim aktif yazamasam da okuyorum hep :)
Canim valla super duzeniniz var gece 2 3 kere kalkmasi mukemmel bence daha dis donemine girmemissiniz :KK45:
Bizimki 12 1 de zorla uyuyo sabah 9 10 da kalkiyo ve gece en az 6 7 kere uyaniyo. 10un uzerinde uyandigi cok oluyo hatta :KK53: artik beraber yatiyoruz yoksa ise de basladigim icin dermanim kalmicak.
Beraber sarilip uyudugumuz icin donmuyo iyi oluyo bi de ona uyanirdi yoksa :KK57:
Ya canik belli olmuyor ki en son dün gece saymayi biraktim bir ara sonra bi ara uyandım cocuk yanımızda yatiyor sandim karanlikta yatakta çocuğu ariyorun ay cocugu ezdik diye korkarak baktım beşiğine yatirmisim haberim bile yok. Yanu uykusuzluktan farkinda bile değilim. Ben hala gece uyaninca emziriyorum bu yuzden mi alismadi acaba bilmiyorum ki. Emzirmeden de nasil uyucak cok zor

Bizim bu aralar cok fena gece kalkıp 2-3 saat uyumuyor uyumaya çalışıyor göZler kapalı beşiğe koyunca uyanıyor.normal zamanda 9 gibi yatıyor 12 ye kadar 2 kez kalkıyor ondan sonra gece 2 saatte bir uyanıyor.sabah 8 buçuk en geç kalkış saatimiz. ama yatakta hiç oyalanamıuoruz çünkü kalkıp oynamak istiyor.gündüz toplamda 2 buçuk saat uykumuz var öğleden önce ve sonra
Canik bizde boyleyiz ya. Ama sabahlari oynuyor yatakta hatta babasinin üstüne tutunarak ayaga falan kalkmaya çalışıyor oyalaniyor öyle. Kulaklarini falan isiriyir. Anlayacagin oyuncak diye bizle oynuyor gibi

X