temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ilk 2 ay utuledim sonra biraktim sadece agiz mendillerini ve gezmelik kiyafetlerini utuluyorum ikiz olunca daha cok çamaşır cikio bizim malesef tek bile olsa gunde 4/5 kiyafet degisio bi bebisin

ben de geçen yıl 21 kasımda öğrendim ben de öğrencileri bırakıp arada boş derste gidip test aldım okulda yaptım bir de baktım cift cizgi anında cıktı ve koyulaşti alıp arkadaşıma koştum bak ben yanlis mi görüyorum dedim inanmasi güçtü imkansız gibi bişeydi bizim için ne günlerdi ama

baldan_madam canım siz kullanıyodunuz sanırım sab simplex i yanlış hatirlamıyorsam.biraktiniz mi ya da ne zaman birakcaksnız doktorunuz bişey dedi mi gaz cikarabiliyor mu artık minik Çınarcık
Canım hala kullanıyoruz. Bir dahaki ay bırakabiliriz duruma göre. 6 aylık olacak o zamana. Ama bizim durum farklı erken doğum nedeniyle sindirim sistemi tam gelişmemiş o yüzden normalden fazla gaz sıkıntısı ve uzun sürer dedi. Bu gidşimizde en son relaktaz damla verdi. Laktozdan oluyorsa diye. Bugün ona başladık etkilerse diğerlerini keseriz dedi.

Blw yöntemi ile ılgili konu var mi acaba kk da
Aktif bir konu yok canım. Ama bir tane bilgi veren bir başlık var güzel anlatmış. Ben ek gıda döneminde açmayı düşünüyorum :)

Ben sadece dışarı çıkaracağım zaman ütü gereken bir kıyafet ise ütü yapıyorum yoksa yapmak mantıksız bence. Ev kıyafeti ile dıları çıkarmam dışarı kıyafeti ile evde oturtmam çocuğumu aynı kendim işte.

Bugün gebelik testi yaptım adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyorum. En son gebe kalmadan önce de böyle olmuştu çok korktum ama çıkmadı şükür. Çocuğumla hastane hastane geziyorum. Çok zor olur. Bugün gidip prof dr ike görüştük. Benm oğlum gibi peygamber sünnetli olan çocukların ameliyat olduğu servis katına çıktım . 1 hafta yatırıyorlarmış hastanede. Anne de yanında yatıyor. Ama şans mı şanssızlık mı bilmem dr artık o hastanede sadece üni öğrenci derslerine gircekmiş ona ameliyat yaptırmak için medical park hast gidip ücretli ameliyat yaptırabilirmişiz. 2 ya da 3 ameliyat olacak en az 7.500 tlden başlar dedi

Bende bilgilenmek istiyorum bu konuda kitabi alamadim henüz. O başlık hangisi canım bulamadım ben.

Bende öyle yapıyorum da ütü saçma gelmeye başladı artık. Zaten Çamaşırlarını Evin içinde kurutuyorum

Kızlar ıyı geceler bebegım 5. Ayına girecek bıdakı ay allh nasip ederse mama anne sütü veriyorum mama ağırlıklı besleniyor bebegım kılo alımı normal suanlik bu yakınım 4. Aydan sonra nişastalı muhallebi fılan vermıs ti cok mu erkn bnde başlasam

Bende bilgilenmek istiyorum bu konuda kitabi alamadim henüz. O başlık hangisi canım bulamadım ben.
Canım arama seçeneklerinden aratmıştım ben. Tlfndan girdiğim için link atamıyorum. Ama face de blw türkiye grubu var. Oraya üye olursan orda başa tutturulan gönderide herşey en detaylı şekilde yazıyor. İşine yarayacağını düşünüyorum

Canım nişastalı muhallebinin bebeğine hiç bir faydası yok. Anne sütü ve mama yeterli şuan. Muhallebi boş kilodan başka birşey yapmaz. Heleki şeker katacaksan içine çok çok zararlı. Ben olsam vermezdim ama tabiiki karar senin. Biraz araştır derim zararlarını.

Anladım canım. Teşekkür ederim en iyisi kitabını almak sanırım:)

Kızlar sabah uyandığında bebegimin burnu tikaniyor bu üşüdüğünden mi oluyor yada gece sicakliyor mu evimiz 22 derecede nem 55te bir citcitli badi birde alt ust pijama giyiyor corapla yatiyor kalın bebek battaniyesi ortuyorum bazende ilaveten ince bir battaniye daha örtüyorum o zaman coraplarini cikariyorum sapka eldiven hic takmiyorum.geçenlerde soğuk almisti 10gunde zor gecti bugün yine burnu tıkalı yine hapsiriyor ve kakasi yesil geldi. siz neler yapiyorsunuz evinizin sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz ideali 19-22dereceymis ama ben usuyorum

Canim benimkilerde màmadan bikti ari mama alcaz bugun tam 120 gunlyk oldular ayrica meyve sebze puresi de verilebilomuss 4.aydan itibaren az az yogurt da veriyorum ben sabahlari

canim bende cok usuyen birisi oldugum icin evi kendime gore isitiyorum kombim 40 da duruyo hep gündüz kucaga aliriz diye yarim kollu citcit badi tek alt pantolon ve takim giydiriyorum bide pamuklu yelek yatarken pamuklu kundak tamam kizim da hapsirio kakasi yesil surekli serum fizyolojik ve anne sutu yeterli demisti doktorumuz kakasi mamadan öyle oluyomus bide d3un etkisiymis

Canim nisasta ve muhallebinin bebegin gelisimine hicbir faydasi yok hatta zarari var. Hicbi zaman vermeyi dusunmuyorum ben. 6 aydan sonra sebzelerle baslayip meyve ve sut urunleri olarak devam edersen daha iyi olur. Mama aliyor nasil olsa onu icecegine ek gidaya baslasin demek dogru degil, tabi benim fikrim bu. Yine de annesi olarak en dogrusunu sen bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…