- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.581
Canim ilk 2 ay utuledim sonra biraktim sadece agiz mendillerini ve gezmelik kiyafetlerini utuluyorum ikiz olunca daha cok çamaşır cikio bizim malesef tek bile olsa gunde 4/5 kiyafet degisio bi bebisinKızlar bebeklerinizin kıyafetleri yıkandıktan sonra ütülüyor musunuz. Ben çok sıkıldım Ütü yapmaktan her gün yapıyorum . Giydiriyorum hemen şefil kusmuk yapıyor doğru sepetine Daha ütülemesem diyorum açıkçası
ben de geçen yıl 21 kasımda öğrendim ben de öğrencileri bırakıp arada boş derste gidip test aldım okulda yaptım bir de baktım cift cizgi anında cıktı ve koyulaşti alıp arkadaşıma koştum bak ben yanlis mi görüyorum dedim inanmasi güçtü imkansız gibi bişeydi bizim için ne günlerdi amaKizlar 1 sene once tam bugun hamile oldugum kesinlesmisti.
Adetim gecikeli 2-3 gun olmustu, 19 kasimda cubukla test yapmistim gece, ikinci cizgi silikti inanamamistim, butun gece dusundum durdum acaba gercekten hamile miyim diye gozume uyku girmedi. Sabah erkenden tekrar test yaptim yine ikinci cizgi silik cikti. Esimle yok ya umutlanmayalim silik sonucta dedik birbirimize.
Kpss de gorevim vardi, sinav boyunca aklim hep testteydi. Cikinca esimle birlikte dayanamadik, pazar pazar hastanenin aciline gittik. Basim donuyo, midem bulaniyo diyip kan testi istedim halbuki oyle bi sikayetim yoktu :) 2 saat sonra sonuclari aldik, tabi o 2 saat gecmek bilmedi. Ve doktor 2-3 haftalik hamilelik var dedi
Esime baktim gozleri kipkirmizi kalmis dolu dolu olmus. Ben de saf saf siritiyorum. Allahim ne buyuk mutluluktu
Simdi oglum yanimda uzaniyo ben onu seyrediyorum, sukurler olsunAllah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Iyi ki varlar bu minnaklar
Canım hala kullanıyoruz. Bir dahaki ay bırakabiliriz duruma göre. 6 aylık olacak o zamana. Ama bizim durum farklı erken doğum nedeniyle sindirim sistemi tam gelişmemiş o yüzden normalden fazla gaz sıkıntısı ve uzun sürer dedi. Bu gidşimizde en son relaktaz damla verdi. Laktozdan oluyorsa diye. Bugün ona başladık etkilerse diğerlerini keseriz dedi.baldan_madam canım siz kullanıyodunuz sanırım sab simplex i yanlış hatirlamıyorsam.biraktiniz mi ya da ne zaman birakcaksnız doktorunuz bişey dedi mi gaz cikarabiliyor mu artık minik Çınarcık
Aktif bir konu yok canım. Ama bir tane bilgi veren bir başlık var güzel anlatmış. Ben ek gıda döneminde açmayı düşünüyorum :)Blw yöntemi ile ılgili konu var mi acaba kk da
Ben sadece dışarı çıkaracağım zaman ütü gereken bir kıyafet ise ütü yapıyorum yoksa yapmak mantıksız bence. Ev kıyafeti ile dıları çıkarmam dışarı kıyafeti ile evde oturtmam çocuğumu aynı kendim işte.Kızlar bebeklerinizin kıyafetleri yıkandıktan sonra ütülüyor musunuz. Ben çok sıkıldım Ütü yapmaktan her gün yapıyorum . Giydiriyorum hemen şefil kusmuk yapıyor doğru sepetine Daha ütülemesem diyorum açıkçası
Bende bilgilenmek istiyorum bu konuda kitabi alamadim henüz. O başlık hangisi canım bulamadım ben.Canım hala kullanıyoruz. Bir dahaki ay bırakabiliriz duruma göre. 6 aylık olacak o zamana. Ama bizim durum farklı erken doğum nedeniyle sindirim sistemi tam gelişmemiş o yüzden normalden fazla gaz sıkıntısı ve uzun sürer dedi. Bu gidşimizde en son relaktaz damla verdi. Laktozdan oluyorsa diye. Bugün ona başladık etkilerse diğerlerini keseriz dedi.
Aktif bir konu yok canım. Ama bir tane bilgi veren bir başlık var güzel anlatmış. Ben ek gıda döneminde açmayı düşünüyorum :)
Bende öyle yapıyorum da ütü saçma gelmeye başladı artık. Zaten Çamaşırlarını Evin içinde kurutuyorumBen sadece dışarı çıkaracağım zaman ütü gereken bir kıyafet ise ütü yapıyorum yoksa yapmak mantıksız bence. Ev kıyafeti ile dıları çıkarmam dışarı kıyafeti ile evde oturtmam çocuğumu aynı kendim işte.
Kızlar ben de sadece iki kere ütü yaptım gerek yok gibi.. Zaten vaktim de olmuyordu şimdi de zor yaparımBende öyle yapıyorum da ütü saçma gelmeye başladı artık. Zaten Çamaşırlarını Evin içinde kurutuyorum
Canım arama seçeneklerinden aratmıştım ben. Tlfndan girdiğim için link atamıyorum. Ama face de blw türkiye grubu var. Oraya üye olursan orda başa tutturulan gönderide herşey en detaylı şekilde yazıyor. İşine yarayacağını düşünüyorumBende bilgilenmek istiyorum bu konuda kitabi alamadim henüz. O başlık hangisi canım bulamadım ben.
Canım nişastalı muhallebinin bebeğine hiç bir faydası yok. Anne sütü ve mama yeterli şuan. Muhallebi boş kilodan başka birşey yapmaz. Heleki şeker katacaksan içine çok çok zararlı. Ben olsam vermezdim ama tabiiki karar senin. Biraz araştır derim zararlarını.Kızlar ıyı geceler bebegım 5. Ayına girecek bıdakı ay allh nasip ederse mama anne sütü veriyorum mama ağırlıklı besleniyor bebegım kılo alımı normal suanlik bu yakınım 4. Aydan sonra nişastalı muhallebi fılan vermıs ti cok mu erkn bnde başlasam
Anladım canım. Teşekkür ederim en iyisi kitabını almak sanırım:)Canım arama seçeneklerinden aratmıştım ben. Tlfndan girdiğim için link atamıyorum. Ama face de blw türkiye grubu var. Oraya üye olursan orda başa tutturulan gönderide herşey en detaylı şekilde yazıyor. İşine yarayacağını düşünüyorum
o zamani bebise harcariz dimi amaBende öyle yapıyorum da ütü saçma gelmeye başladı artık. Zaten Çamaşırlarını Evin içinde kurutuyorum
Canim benimkilerde màmadan bikti ari mama alcaz bugun tam 120 gunlyk oldular ayrica meyve sebze puresi de verilebilomuss 4.aydan itibaren az az yogurt da veriyorum ben sabahlariKızlar ıyı geceler bebegım 5. Ayına girecek bıdakı ay allh nasip ederse mama anne sütü veriyorum mama ağırlıklı besleniyor bebegım kılo alımı normal suanlik bu yakınım 4. Aydan sonra nişastalı muhallebi fılan vermıs ti cok mu erkn bnde başlasam
canim bende cok usuyen birisi oldugum icin evi kendime gore isitiyorum kombim 40 da duruyo hep gündüz kucaga aliriz diye yarim kollu citcit badi tek alt pantolon ve takim giydiriyorum bide pamuklu yelek yatarken pamuklu kundak tamam kizim da hapsirio kakasi yesil surekli serum fizyolojik ve anne sutu yeterli demisti doktorumuz kakasi mamadan öyle oluyomus bide d3un etkisiymisKızlar sabah uyandığında bebegimin burnu tikaniyor bu üşüdüğünden mi oluyor yada gece sicakliyor mu evimiz 22 derecede nem 55te bir citcitli badi birde alt ust pijama giyiyor corapla yatiyor kalın bebek battaniyesi ortuyorum bazende ilaveten ince bir battaniye daha örtüyorum o zaman coraplarini cikariyorum sapka eldiven hic takmiyorum.geçenlerde soğuk almisti 10gunde zor gecti bugün yine burnu tıkalı yine hapsiriyor ve kakasi yesil geldi. siz neler yapiyorsunuz evinizin sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz ideali 19-22dereceymis ama ben usuyorum
Canim nisasta ve muhallebinin bebegin gelisimine hicbir faydasi yok hatta zarari var. Hicbi zaman vermeyi dusunmuyorum ben. 6 aydan sonra sebzelerle baslayip meyve ve sut urunleri olarak devam edersen daha iyi olur. Mama aliyor nasil olsa onu icecegine ek gidaya baslasin demek dogru degil, tabi benim fikrim bu. Yine de annesi olarak en dogrusunu sen bilirsin :)Kızlar ıyı geceler bebegım 5. Ayına girecek bıdakı ay allh nasip ederse mama anne sütü veriyorum mama ağırlıklı besleniyor bebegım kılo alımı normal suanlik bu yakınım 4. Aydan sonra nişastalı muhallebi fılan vermıs ti cok mu erkn bnde başlasam