temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bende bayadır bakınıyorum ve antilopa karar verdim, bütün anlatılan özelliklerinden dolayı. Şöyleki; nasıl olsa uygunda bi sandalye alır kullanırım baktım memnun değiliz ozaman daha fonksiyonlu başka bi modele bakarız dedik. Senin bu gösterdiğinde güzel görünüyomuş ayrıca.
Çok fonksiyonel ve sandalyeye bağlanan aparatı at bagaja koy torbaya taşı heryere. Dışarda da pis sandalyelere oturmasına gerek kalmaz. Kafam karıştı açıkcası. Galiba bunu alacağım. Bir de biraz yatıyor ya arkası şimdi tam oturamıyor. Biz yemek yerken de durmuyor. Yanımıza oturturum şimdiden diye düşündüm. Kafam karışık.

Bende ikeanin mama sandelyesini alMayıs düşünüyorum kızlar ilk kızım da almamistim ama bunda alicam çünkü Bunda blw sistemi yemek yedirmeye alistirmayi düşünüyorum kendi ne kadar yerse
Evet canım blwciler çok öneriyor antilopu. Gruptan gördüm ben de onu. Bakalım üç ayımız kaldı inşallah beceririz blw yi. Çok hevesliyim. Hep takip ediyorum kitabı falan da aldım okuyorum :KK70: sizin ne kadar kaldı başlamaya? :)

Kızlar benim sorum daha farklı olacak:) Bebişleriniz varken nasıl ev işi yapıyosunuz?Ben bu,ev işlerine bi türlü yetişemiyorum akşam yapayım diyorum bir tarafım eşinle vakit geçirsene diyor bi tarafım amann otur dinlen diyor :KK70: gün boyu bişey yapmasam da bebiş beni yoruyor.Akşama pertim çıkıyor.Fikir verin bana
Esim gelnce o biraz ilgileniyo o sirada anca yemegi yapablyrm. Cnku benmki hic durmuyor. O uyudktan snra da mutfagi cillop gibi yapiyorum:)) temzlik bence kolay. Koyuyorm karsima beni izliyo supurge sesini seviyolar malum:) oda oda yapyrm degisiyo duruma gore. Bazen hic yapamiyorum da. Yani bi temizlik bi vakit ayrma hepsini yapcaz sirayla.

Arkadaşlar günaydın. Ek gıdaya baslayan var mi? Biz 27 temmuz doğumluyuz dün bi arkadaşım 5. Ayın içine girecegimizi söyledi öyle mi gercekten ya :) ve 5. Ay icinde yogurt ile baslaniyormus. Henuz doktorumla gorusmedim o yuzden sizden fikir almak istedim.. Yani aralik ayi bizim 5. Ayimiz oluyor ve aralik ayında yogurda baslamali miyim?
Benm dr da 4 ay bitince basla dedi ama ben 6 ayin dolmasini beklicem . Sen bilirsin doktoruna da danis en guzeli:)

Kızlar dün ebebekte gezerken joie nin mama sandalyesini gördüm. Fonksiyonlarını tek twk gösterdi görevli. Çok kullanışlı geldi bana. Ama biraz pahalı. İkea antilop da çok tavsiye ediliyor kafam karıştı açıkcası. Sizler aldınız mı mama sandalyesi? Bu model sandalyeye tek de monte edilebiliyor. Bir yere giderken falan at arabaya çık çok pratik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2069448 Eki Görüntüle 2069449 Eki Görüntüle 2069450
Çok güzelmiş gerçekten fiyatı ne kadar canım

Kızlar bebeklerinizin kıyafetleri yıkandıktan sonra ütülüyor musunuz. Ben çok sıkıldım Ütü yapmaktan her gün yapıyorum . Giydiriyorum hemen şefil kusmuk yapıyor doğru sepetine Daha ütülemesem diyorum açıkçası

Evet canım blwciler çok öneriyor antilopu. Gruptan gördüm ben de onu. Bakalım üç ayımız kaldı inşallah beceririz blw yi. Çok hevesliyim. Hep takip ediyorum kitabı falan da aldım okuyorum :KK70: sizin ne kadar kaldı başlamaya? :)
Bizim de daha baya var tam şuanda 3.5 aylık ama bunda bende heyecanliyim ilk Dr tecrubesizdim eski usul yaptım kimsede uyarmadi bunda baya bi araştırıyorum bakalım ne olur burda birbirimizi destekleriz ins

Yok canım tesettürlüyüm ben :) Resimdeki kadın yabancı bir artis bu kadına çok benzetiyorlardı açık halimi Ondan öyle seçmişim işte :)
Ya kaç zamandır sorucam aklımda bi ara kapalı olduğunu söylemiştin hatırlıyorum ama merakima yenik düşüp sordum en sonunda

Kızlar bebeklerinizin kıyafetleri yıkandıktan sonra ütülüyor musunuz. Ben çok sıkıldım Ütü yapmaktan her gün yapıyorum . Giydiriyorum hemen şefil kusmuk yapıyor doğru sepetine Daha ütülemesem diyorum açıkçası
Canim ben ilk kızım da 2 yaşına kadar her kıyafetin ütü yaptım bence iyi oluyor evet biraz is çıkıyor ama başka türlü içim rahat etmiyordu bunda da yine 2 yaşına kadar ederim sonra sadece iç çamaşırlarıni ütü yapıyorum sende birakicak an bile en azından içine giydiklerini utule derim ben

Çok güzelmiş gerçekten fiyatı ne kadar canım
800 tl canım e bebekte baktım.

Ben üç aydır ütülemiyorum ama makinede 5 saat kurutma yapıyorum. Ütülenmiş kadar oluyor.

Bizim de daha baya var tam şuanda 3.5 aylık ama bunda bende heyecanliyim ilk Dr tecrubesizdim eski usul yaptım kimsede uyarmadi bunda baya bi araştırıyorum bakalım ne olur burda birbirimizi destekleriz ins
Evet canım destekleriz tabiiki çok heyecanlı:KK9:

Kızlar dün ebebekte gezerken joie nin mama sandalyesini gördüm. Fonksiyonlarını tek twk gösterdi görevli. Çok kullanışlı geldi bana. Ama biraz pahalı. İkea antilop da çok tavsiye ediliyor kafam karıştı açıkcası. Sizler aldınız mı mama sandalyesi? Bu model sandalyeye tek de monte edilebiliyor. Bir yere giderken falan at arabaya çık çok pratik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2069448 Eki Görüntüle 2069449 Eki Görüntüle 2069450
Canim arkadasimda antilop tarzi bi sandalye var oglu 15 aylik, once bu joie tarzi almislar onda oturmamis, iyice sıkı olan hareketini kisitlayan mama sandalyelerinde daha rahat oturuyolarmis ve sadece yemege odaklanabiliyolarmis. Bi de antilopun tasimasi cok pratik. Il disindan bize geldiler, her ogunde acip kurdular sonra topladilar, bagajda da az yer kapliyo. Ben o tarz bisey alicam ilk etapta. Ama bu da baya fonksiyonlu ve guzel gorunuyor ama o kadar fonsiyona simdilik ihtiyac yok bence :)

Ben hic utulemedim canim alismasin diye, vakit bulabiliyorsan bravo sana, ben azicik tembelim sanirim :p:confused: gunde 5 kiyafet degisiyo zaten yetismem imkansiz :rolleyes:

Canim arkadasimda antilop tarzi bi sandalye var oglu 15 aylik, once bu joie tarzi almislar onda oturmamis, iyice sıkı olan hareketini kisitlayan mama sandalyelerinde daha rahat oturuyolarmis ve sadece yemege odaklanabiliyolarmis. Bi de antilopun tasimasi cok pratik. Il disindan bize geldiler, her ogunde acip kurdular sonra topladilar, bagajda da az yer kapliyo. Ben o tarz bisey alicam ilk etapta. Ama bu da baya fonksiyonlu ve guzel gorunuyor ama o kadar fonsiyona simdilik ihtiyac yok bence :)
Deneyip öyle almaya karar verdim canım ben de. Bu sandalyeye takılan kısım antiloptan daha pratik geldi bana taşıma açısından. Bir de şehir içinde de restorana falan götrsem göze batmaz genelde kendi sandalyesini kullanmış olur tertemiz dedim. Ama kafam hala karışık fiyat yüzünden :)

Deneyip öyle almaya karar verdim canım ben de. Bu sandalyeye takılan kısım antiloptan daha pratik geldi bana taşıma açısından. Bir de şehir içinde de restorana falan götrsem göze batmaz genelde kendi sandalyesini kullanmış olur tertemiz dedim. Ama kafam hala karışık fiyat yüzünden :)
Evet fiyati baya fazla ama bir suru kullanim sekli var. Çınar icinde oturmayi severse alinabilir bence. Belki indirime girer :) ben de dusunucem.

Kizlar 1 sene once tam bugun hamile oldugum kesinlesmisti.
Adetim gecikeli 2-3 gun olmustu, 19 kasimda cubukla test yapmistim gece, ikinci cizgi silikti inanamamistim, butun gece dusundum durdum acaba gercekten hamile miyim diye gozume uyku girmedi. Sabah erkenden tekrar test yaptim yine ikinci cizgi silik cikti. Esimle yok ya umutlanmayalim silik sonucta dedik birbirimize.
Kpss de gorevim vardi, sinav boyunca aklim hep testteydi. Cikinca esimle birlikte dayanamadik, pazar pazar hastanenin aciline gittik. Basim donuyo, midem bulaniyo diyip kan testi istedim halbuki oyle bi sikayetim yoktu :) 2 saat sonra sonuclari aldik, tabi o 2 saat gecmek bilmedi. Ve doktor 2-3 haftalik hamilelik var dedi :anneadayı:
Esime baktim gozleri kipkirmizi kalmis dolu dolu olmus. Ben de saf saf siritiyorum. Allahim ne buyuk mutluluktu :KK200:
Simdi oglum yanimda uzaniyo ben onu seyrediyorum, sukurler olsun:dua: Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Iyi ki varlar bu minnaklar :KK68:

Adetim gecikeli 2-3 gun olmustu, 19 kasimda cubukla test yapmistim gece, ikinci cizgi silikti inanamamistim, butun gece dusundum durdum acaba gercekten hamile miyim diye gozume uyku girmedi. Sabah erkenden tekrar test yaptim yine ikinci cizgi silik cikti. Esimle yok ya umutlanmayalim silik sonucta dedik birbirimize.
Kpss de gorevim vardi, sinav boyunca aklim hep testteydi. Cikinca esimle birlikte dayanamadik, pazar pazar hastanenin aciline gittik. Basim donuyo, midem bulaniyo diyip kan testi istedim halbuki oyle bi sikayetim yoktu :) 2 saat sonra sonuclari aldik, tabi o 2 saat gecmek bilmedi. Ve doktor 2-3 haftalik hamilelik var dedi :anneadayı:
Esime baktim gozleri kipkirmizi kalmis dolu dolu olmus. Ben de saf saf siritiyorum. Allahim ne buyuk mutluluktu :KK200:
Simdi oglum yanimda uzaniyo ben onu seyrediyorum, sukurler olsun:dua: Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Iyi ki varlar bu minnaklar :KK68:
Bizimde 1 kasimdi testi yaptığımiz gün. Dediğin gibi her şeyi düşündüm bende böyle. Allah'a çok şükür. :)

Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya benim de 29 kasımdı öğrendiğimde

X