temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bu uyku problemiyle başım dertte. Bizimki gündüzleri yarımşar saat uyudugu yetmediği gibi şimdide geceleri yarın saat bir saatte de bir uyanıyor. Sadece anne sütü alıyor.emmeden geri asla uyumuyor. Napıcam ya uykusuzluktan ölüyorum zombiye döndüm. Benimle aynı durumda olan varmı yada önerisi olan

İyisin maşallah onu verdiysen dahasını verecek kapasitede civar demek ki canım emzirince açlık hissi hepimizde oluyor demek ki ya geçen eşime yıldönümü hediyesi almak için bir mağazaya girdim adamla sohbet muhabbet abim sağ olsun çok yardımcı oldu derken kasada erkek mi kız mı diye sordu. Ben de erkek dedim sonra jeton düştü adam beni hamile sandı. Ben de bozuldu adamda bozuldu. Eve gittim moral pert :s alsana yıl dönümü dedim ayşe :))
Insallah vercez canim moralini bozma. Bana da her goren sen epey kilo aldin diyo tum kilom gobekte cunku. Pantolonlarim olmuyo hamile pantolonlarimi giyiyorum hala. takmamaya calisiyorum. Cunku onemli olan kuzularimiz ve onlarin sagligi. Sonra evelallah hallederiz

Kızlar bu uyku problemiyle başım dertte. Bizimki gündüzleri yarımşar saat uyudugu yetmediği gibi şimdide geceleri yarın saat bir saatte de bir uyanıyor. Sadece anne sütü alıyor.emmeden geri asla uyumuyor. Napıcam ya uykusuzluktan ölüyorum zombiye döndüm. Benimle aynı durumda olan varmı yada önerisi olan
aynı durumdayız canım eskiden daha iyiydi düzelcek derken iyce bozuldu umarım geçici bi süreçtir diyorum . Okumadığım makale kalmadı sanırım ama yok yazılanla yaşanılan bir olmuyor bazı bebişler böyle demekki

Mama verme canım. Mamayla ilgisi yok bence. Çınar da aynı şekilde bu ara. :KK43: hep mamayla besleniyor. Açlıkla ilgili değil tokken de uyanıksa durmuyor. Kucakta olacak ve gezdirilecek. Yoksa hep mızmız. Uykuları da gitti. Gündüz üç saat uyuyan çocuk şimdi yarım saatte bir uyanıyor.
Aptamil kullanıyoruz biz üç dr değiştirdik üçü de ne iyi mama bu dedi ama bilmiyorum
Ya bende istemyrm da doğduğndan beri böyle. Sütüm bozuk gibi hisstiriyor kzıım saolsun:) bende merk ettm acaba onu yer mi diye? Zaten yinede doktor demezse yedirmem de bi kere denicektim:))

Kizlar kilo konusunda en kotu benim sanirim, 16 kilo aldim 13 u duruyor :KK43: beni dusunup teselli bulun yani. Isin tuhafi bu halimle cok kotu hissetmiyorum normalmisim gibi geliyor. Vucudumun her yeri esit olarak kilo aldi, irilestim gibi duruyor. Herkes boyun mu uzadi diyor hatta o derece :) tatliyi abur cuburu birakmam lazim ama ne zaman :/
ohdude ohdude canim beni de avmlerde x raydeki gorevliler hamile saniyo. Esim her seferinde sen bebek arabasini sur de burdan gecme yine hamile sanmasinlar agliyosun sonra diyo :)) bi kere gorevli xrayden gecince ayy sen gecmeseydin demisti de hamile sanip :) bi kere de kuafore gitmistim, hamileyken sacimi kestirmek istemedim cok uzadi falan dedim, hala hamilesiniz ama demisti kuafor, ben de hayir yeni dogum yaptim hamile gibi mi duruyorum diye trip atmistim :) oluyo yani boyle seyler, seneye bu vakitler tig gibi oluruz insallah :KK68:

Canım annem yanımda bi dönsün de İstanbul'a bi diyete başlıycam işe yararsa yazarım mutlaka çok deneyipte kilo veren olmuş annem dönsün baklavaydı içli köfteydi yapıp duruyor boğazıma engel olamıyorum :)?
Aynı durumdayim canım ya. Bakalım bende annem gidince baslamayi düşünüyorum. Haberlere kim mutlaka :)

Benimkini içiyor canım ama kalkandaki sütü küçük bir kavanoza koyuyorum dolaba koyuyorum önceki süt ile aynı soğukluğa gelince büyük kavanoza aktarıyorum. İlk başta böyle yapmıyordum bir sütü koklayım dedim çok ekşi kokuyordu attım
Bende biberona koyuyordum canım dediğin gibi aynı isiya gelince diğerine aktariyordum sonra baktım kokusu değişiyor sürekli son 1 aydir böyle. Biberondan mi dedim degistirdim gene icmedi bide kavanoz mu denesem. Sonra biberona mi koyup veriyorsn canım

Kizlar kilo konusunda en kotu benim sanirim, 16 kilo aldim 13 u duruyor :KK43: beni dusunup teselli bulun yani. Isin tuhafi bu halimle cok kotu hissetmiyorum normalmisim gibi geliyor. Vucudumun her yeri esit olarak kilo aldi, irilestim gibi duruyor. Herkes boyun mu uzadi diyor hatta o derece :) tatliyi abur cuburu birakmam lazim ama ne zaman :/
ohdude ohdude canim beni de avmlerde x raydeki gorevliler hamile saniyo. Esim her seferinde sen bebek arabasini sur de burdan gecme yine hamile sanmasinlar agliyosun sonra diyo :)) bi kere gorevli xrayden gecince ayy sen gecmeseydin demisti de hamile sanip :) bi kere de kuafore gitmistim, hamileyken sacimi kestirmek istemedim cok uzadi falan dedim, hala hamilesiniz ama demisti kuafor, ben de hayir yeni dogum yaptim hamile gibi mi duruyorum diye trip atmistim :) oluyo yani boyle seyler, seneye bu vakitler tig gibi oluruz insallah :KK68:
Benimde 9 kilom duruyor canım vermeye çalışıyorum ama yok tutamiyorjm kendimi sürekli tatli yiyesim geliyor

aynı durumdayız canım eskiden daha iyiydi düzelcek derken iyce bozuldu umarım geçici bi süreçtir diyorum . Okumadığım makale kalmadı sanırım ama yok yazılanla yaşanılan bir olmuyor bazı bebişler böyle demekki
Ay yaşayan biliyor bu durumun ne kadar kötü olduğunu değilmi, inşallah düzelirle canım, bende çok sey okudum ama çözemiyorum, bu yarım saatlik uykulara uzmanlar felaket uykusu diyor, ve tekrar geri uyutmamız gerektiğini söylüyor ama yok geri asla uyumuyor gündüzleri, faltaşı gibi gözler uykuyu almış durumda, ama ben hiç dinlenemiyorum, kesintisiz 3 saat bile hayal oldu:KK12:

Ay yaşayan biliyor bu durumun ne kadar kötü olduğunu değilmi, inşallah düzelirle canım, bende çok sey okudum ama çözemiyorum, bu yarım saatlik uykulara uzmanlar felaket uykusu diyor, ve tekrar geri uyutmamız gerektiğini söylüyor ama yok geri asla uyumuyor gündüzleri, faltaşı gibi gözler uykuyu almış durumda, ama ben hiç dinlenemiyorum, kesintisiz 3 saat bile hayal oldu:KK12:
Canım instagramda bebekveuyku kullanıcı adında bir uzman var.Bebeklere uyku eğitimi veriyormuş istersen ona bir bak.Danışanları epey memnun görünüyor

Aynen oyle canim yasayan bilir , bazen aglayasm geliyor uykusuzluk ve yorgunluktan ama en azindan sagliklilar ve gececek bir donem diyorum sen de boyle dusun tek cozum sabir ve zaman sanirim

Kızlar benim saçlarım felaket dökülüyor yaa:KK61:öyle böyle değil tutam tutam.Kel kalacağım böyle devam ederse.Hem alınan kilolar hem saç dökülmesi depresyon sebebi:KK42:
Benimde aynı. :KK61:Çok üzülüyorum. Bir de saçlarım uzun belime kadar. Belki 25 yıldır böyle kestiremiyorum da kesin pişman olurum. :KK61: Öyle ki toplu gezdiğim halde evde hergün heryer saç :KK43: ne zaman düzelecek acaba? Olmazsa dr gidicem yarıya indi saçlarım. :skandal::cry:

Bende biberona koyuyordum canım dediğin gibi aynı isiya gelince diğerine aktariyordum sonra baktım kokusu değişiyor sürekli son 1 aydir böyle. Biberondan mi dedim degistirdim gene icmedi bide kavanoz mu denesem. Sonra biberona mi koyup veriyorsn canım
Canım kalkanda biriken süt vücut ısısında beklediği için mikrop ürüyormuş içinde. Pek önermiyorlar bebeğe verilmesini. Ama yine de sen bilirsin canım. ❤️

X