- Konu Sahibi baldan_madam
- #27.001
Kızlar bugün inanılmaz mutluluktan ağladım resmen, 2 saat kv ye bıraktım çıktım kuaförüme geldim tırnaklarım saçlarım şimdi de kahve içiyorum ay insanmışım yaaa unutmuşum:) çok iyi geliyormuş yapın yapın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım çok iyi geliyor geçen akşam ben de babasına bıraktım. Lazere gittim sonra da arkadaşla yemek yedik biyerlerde oturduk gezdik sanki üç yaş gençleştim seninki de iyi olmuştur kuaför hep iyi hissettirirKızlar bugün inanılmaz mutluluktan ağladım resmen, 2 saat kv ye bıraktım çıktım kuaförüme geldim tırnaklarım saçlarım şimdi de kahve içiyorum ay insanmışım yaaa unutmuşum:) çok iyi geliyormuş yapın yapın.
Gerçekten iyi geldi canım :) artık emzirmeyi de saatli vericem 2 saatle başlıycam 3 saat de bir falan işe başlayana kadar yeter bana, işe başlayınca da bişekilde az bişey ek gıda yoğurt, çorba derken ben gelmiş olurum zaten takmıyorum artıkAynen canım çok iyi geliyor geçen akşam ben de babasına bıraktım. Lazere gittim sonra da arkadaşla yemek yedik biyerlerde oturduk gezdik sanki üç yaş gençleştim seninki de iyi olmuştur kuaför hep iyi hissettirir
Aynen kavanoza koyuyorum canım kavanozda ölçüsüne göre süt saklama poşetine koyup da buzluğa atıyorum kullanmak istediğim zaman ilk koyduğum poşetten İtibaren kullanıyorum Numaralandırılıryorum poşetleriBende biberona koyuyordum canım dediğin gibi aynı isiya gelince diğerine aktariyordum sonra baktım kokusu değişiyor sürekli son 1 aydir böyle. Biberondan mi dedim degistirdim gene icmedi bide kavanoz mu denesem. Sonra biberona mi koyup veriyorsn canım
Neyse yalnız değilmişim. Diye sevinsem de ağlanacak halimize gülüyoruz canım veririz inşallah kiloları Allah daha fazlasını vermemiş çok şükür Ama sakın ağlama beterin beteri var haline şükret bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın :) Kilo Bu verilirdi alınır da biraz zaman geçsin diyete başlasın belkiKizlar kilo konusunda en kotu benim sanirim, 16 kilo aldim 13 u duruyor beni dusunup teselli bulun yani. Isin tuhafi bu halimle cok kotu hissetmiyorum normalmisim gibi geliyor. Vucudumun her yeri esit olarak kilo aldi, irilestim gibi duruyor. Herkes boyun mu uzadi diyor hatta o derece :) tatliyi abur cuburu birakmam lazim ama ne zaman :/
ohdude canim beni de avmlerde x raydeki gorevliler hamile saniyo. Esim her seferinde sen bebek arabasini sur de burdan gecme yine hamile sanmasinlar agliyosun sonra diyo :)) bi kere gorevli xrayden gecince ayy sen gecmeseydin demisti de hamile sanip :) bi kere de kuafore gitmistim, hamileyken sacimi kestirmek istemedim cok uzadi falan dedim, hala hamilesiniz ama demisti kuafor, ben de hayir yeni dogum yaptim hamile gibi mi duruyorum diye trip atmistim :) oluyo yani boyle seyler, seneye bu vakitler tig gibi oluruz insallah
Ay canim ne cektik su normal dogum dikislerinden dimi benim de bazen sizliyor kendimi cok yorarsam mesela. Akintim da cok surekli gunluk ped kullaniyorum.Normal dogum yapip arada dikiş sizisi çeken varmı kızlar akintimda fazla benim gibi olan varmı
Ben hiç iyilesemiycem galiba canım akıntı çok fazla oluyor doktora gidicem korkuyorumAy canim ne cektik su normal dogum dikislerinden dimi benim de bazen sizliyor kendimi cok yorarsam mesela. Akintim da cok surekli gunluk ped kullaniyorum.
Aynen canım önemli olan sağlık özellikle bebeklerin sağlığı onlar her şeyden önemli çünküInsallah vercez canim moralini bozma. Bana da her goren sen epey kilo aldin diyo tum kilom gobekte cunku. Pantolonlarim olmuyo hamile pantolonlarimi giyiyorum hala. takmamaya calisiyorum. Cunku onemli olan kuzularimiz ve onlarin sagligi. Sonra evelallah hallederiz
Ben emzirmiyorum canım. Yine de çok dökülüyor.baldan_madam K kubra2553 haftaya bebeğin aşısı için gittiğimde tahlil vereceğim emzirmekten vitamin depolarımız boşalmış olabilir.Gerçi emzirmeyenlerin de çok dökülüyormuş öyle diyorlar
Ben de korkumdan gidemedim hala hep erteliyorumBen hiç iyilesemiycem galiba canım akıntı çok fazla oluyor doktora gidicem korkuyorum
Ah canim gecmis olsun oglun nasil daha iyi dimi? Ya ben cok cektim su normal dogumdan, neden boyle oldu sezaryenliler iyilesirken biz neden daha saglikli olani yaptigimiz halde boyleyiz diye dusunmekten kafayi yicem :/ isyan etmiyorum tabi ki Allaha sukur bu halime nerelerden bu hale geldim ama yine de dedigin gibi bende de hic eskisi gibi degil.Ben de normal Doğum yaptım. Benim de ağrım ve akıntım vardı. Dr gittim semear ve kültür verdm. Semear sonucu çıkmadı. Kültür çıkmış ikisininberaber yorumlicam dedi dr. Bekliyorum. İdrarımı yaparken değişik hissediyorum sanki idrar çıkışım biraz aşağı inmiş gözle görünüyor . Normalde ileri doğru işerken(afedersiniz) şimdi direkt aşağı işiyorum. Sürekli bir gerginlik var vajinamda. Bebeğim 4 aylık ve biz eşimle birlikte olamıyoruz. Çok canım yanıyor çığlık çığlığa kalıyorum. Yarım bırakıyorum. Dr enfeksiyon var dedi muayenede . Bir de idrarımı yaprken bitip bitmediğini tam hissetmiyorum sanki. Yani tam ifade edemesem de eskisi gibi değil aşağıda işler.
Eşim sabırla düzelmemi bekliyor ama ben ancak kendime vakit ayırıp dr gidebildim. Bebeğim hep test iğne hast işleri oldu. Devlet ve özel hast arası gidip geldik. Şimdi bir de kuyruk sokumum ağrıyor oturup kalkarken canım yanıyor zorlanıyorum . Sanırım oğlumu çok kucakta taşımaktan oldu. Ya da zor doğumdan.
Emzirmeyle ilgili değilmiş sanırım hormonların etkisinden dökülüyorBen emzirmiyorum canım. Yine de çok dökülüyor.
Bende birakicam galiba canım içmiyor çünkü ya. Göğüs pedleri mecbur:)Canım kalkanda biriken süt vücut ısısında beklediği için mikrop ürüyormuş içinde. Pek önermiyorlar bebeğe verilmesini. Ama yine de sen bilirsin canım.
Bir de öyle deniyim canım o da olmazsa birakicamAynen kavanoza koyuyorum canım kavanozda ölçüsüne göre süt saklama poşetine koyup da buzluğa atıyorum kullanmak istediğim zaman ilk koyduğum poşetten İtibaren kullanıyorum Numaralandırılıryorum poşetleri
Bnm doğumum çok zot oldu ztn bebeğimin kafasında ödem oluştu kolu zarar gördü. Ama iyileşti kolu çok şükür. Başka seneplerden oğlum ameliyat olacak sürekli test yapılıyor. Şimdilik herşey yolunda. İnşallah ameliyat bir kere olur biter. Benm de senin dediğin gibi ilişkiyle pek alakam kalmadı ama eşimin ilgisini kaybetmek istemiyorum. Bizim 1 sene olcak neredeyse ilişkimiz yok. Hamileyken yasaktı şimdi de böyle ay ne bileyim saçma birşeyler oldu. Ev arkadaşım sanki. Kadın gibi de hissetmiyorum geçen makası aldım saçlarımı kısacık kestim evde. Depresyon desen değil delilik diyelim baya kulak hizası kestim. Hep keserim saçlarımı ama bu biraz kısa oldu :) yakıştı da meretAh canim gecmis olsun oglun nasil daha iyi dimi? Ya ben cok cektim su normal dogumdan, neden boyle oldu sezaryenliler iyilesirken biz neden daha saglikli olani yaptigimiz halde boyleyiz diye dusunmekten kafayi yicem :/ isyan etmiyorum tabi ki Allaha sukur bu halime nerelerden bu hale geldim ama yine de dedigin gibi bende de hic eskisi gibi degil.
Canim idrar yolu enfeksiyonundan dolayi canin yaniyordur bence. Biz de esimle 2 3 kere birlikte olduk ama ben bisey hissetmedim yani cok acik yazdim ama ne biliyim zevk alamadim. Psikolojik midir bilmem o yuzden hep kaciyorum hic canim istemiyo. Agri aci olmadi ama bende.
Cisimi yaparken de birden hepsi bosaliyordu benim lonk diye tuhaf oluyodu, ebe cisini tutup birakarak yap dedi artik oyle yapiyorum daha iyi oldu. Tamamen eskiye donebilecek miyiz bilmiyorum ama en azindan duzelmeyi umut ediyorum.
Bu arada bir arkadasim normal dogumdan korktugu icin sezaryen olmustu, sonra bana ben normal doguramazmisim zaten oglumun kafasi cok buyukmus diyip duruyodu. Ben dogumdan sonra sordum 35 cm mis, benim oglumun 36ydi seninki de 38di sanirim oyle demistin. Belki de deformasyonumuz bununla alakalidir.
Canım, benim saçlarım da çok dökülüyor malesef ben de buraya yazmayı düşünüyordum, sizlerde de var mı diye. Aynı sıkıntılarla karşılaşıyoruz öyle çok dökülüyor ki başka bir hastalık mı oldu diye korktum bi ara, tutam tutam iniyor. Ben de doktora gitmeyi düşünüyorum, eksik olan bir vitamin falan var sanırım. İnsanın psikolojisini etkiliyor.Kızlar benim saçlarım felaket dökülüyor yaaöyle böyle değil tutam tutam.Kel kalacağım böyle devam ederse.Hem alınan kilolar hem saç dökülmesi depresyon sebebi