- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.821
Belki çocuktan çocuğa degisiyordur canım. Ya da kişiden kişiye. Ben fazla hassasim belki deBende bu aralar yaptırmayı düşünüyorum ama bu kadar korkunç mu gerçekten? Tabiki üzülürüz bende çok ağlar diye endişeleniyorum ama senin kadar takmıyorum kendine zarar verme Allah ın izniyle geçecek mecburdunuz. İnşallah hemen geçer geçmiş olsun
Geniş ağızlı kolik önleyici diye geçiyor dimi ben onu aldım , seninki de o mu?De browns kullanıyorum canım alışmadı hiç çok şükür zaten doğal akış biberonu olduğu için ters çevirdiğinde akmıyor bebek çekince geliyor anne memesi gibi
Aynen öyle canım ilk cisinde yikti ortalığı sonra sadece pansumanlarda ağladı ama dün çok fazla ağrısı vardı acile gittik iltihap falan var mi diye sabah 5ti geldik eve çok şükür temiz çıktıGeçmiş olsun canım küçükken daha kolay benim oğlum her cis yapmada ortalığı yıktı bilseydim erken yaptirirdim çok çabuk iyileşir küçük olduğu için rabbim şifa versin kuzuya
Devlette yaptırdım canım yanina almadılar önce iğne yapıyorlar geri verdiler çocuğu sonra uyusunca aldılar tam 3 dk sürdü. Evet ilk cisi yakıyor. Ben hemen eve getirdim direk emzirdim dediğin gibi iğne etkisi geçmeden yapsın hissetmesin istedim ama sanırım geçmişti etkisi mahalleden komşular bile duydu çığlığıni. Inşallah sizinki daha güzel geçer ne diyimÇok geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım bizde yarın sünnet yaptiricaz tavsiyen varmı özel hastanede mi oldu yanına giriyormuyuz sünnet olurken. Neden o kadar ağladı idrarini yaparken ilk idrar yakıyor o da lokal anestezi varken hiç bilmeden yapar sonra aglamiyor dediler bana
Yapmamasi daha sikiniymis canım morarma falan oluyor o zaman. Allah yardimcimizolsun hepimizin
Silverette diye bi marka var internete yaz çıkıyor zaten. Ben instagramda görmüştüm öle aldımNerden alabilirim?internette bi sitesi varmi?
Canim tamamen acikta birak bence ne kalkan ne gazli bez fayda etmedi bana, daha once de soylemistim sana sanirim, benim 3 aylik oldu oglum ve gogsumun birindeki yara hala gecmedi. Vucudun hassassa ondan uzun suruyordur.35 gun oldu gögüs ucum hala iyileşmedi,önceden kremlerden birini (garmastan,hametan,lansinoh) sürüp,üstüne aventin kalkanlarini takıyordum bi fayda etmedi,şu bi kaç gündür kremi sürüp gazlı bezle kapatiyorum,hangisi doğru bilmiyorum,varmı fikri olan??birde medela purelean kremi sipariş verip deneyecem,aranızda varmi deneyen?Allah aşkına bi yol gösterin,hergün ağlıyorum hüngür hüngür
Sut parasi icin nereye basvurdun canim ben hala basvurmadim da :) cocuk parasinin coktan yatmasi lazim pttye eger hemen basvurduysan.Biz de sünnet için gün aldık 28 ine. Doktor çok rahat konuştu içim ferahladı biraz, hadi bakalım işe başlamadan onu da halledelim bitsin gitsin. Bu arada süt param hesabıma yatmış yuppi :) bide bişey daha vardı İlk çocuk parası o ne zaman yatar ki acaba?
En fazla 5 dk oluyo bnmkiKızlar bebeğinizin emme süresi nasıl kaç dk emiyor ?
Benmkide öyle canım. Ama dr baktı 6-7 aya anca çıkar bununkiler dediKızlar benim bebiş ağzına elini çok hırsla sokuyo sinirleniyo diş çıkaracak olabilir mi?Kontrolümüze 2 hafta var daha
Braun kulaktan ölçer kullanıyorum ben canım.Kızlar çok acil temazsiz ateş ölçer önerisi olan varmı ya yardım edin bana
Hadi canim çok şükür atlattınız biz napcaz bakalım kurban olurum ya çok ağlamaz inşallah3tatlikardes ama sünnet yaptırma düşüncesi asamaindayken bende senin gibi rahat konuşuyordum düşünüyordum. Yaşayınca çok farklı. Çok şükür atlattik inşallah pansumanlarinda da mikrop falan kaptirmazsak bitecek inşallah canım
Canım benim oğlum da 3. Ayda öteki ayların yarısını aldıKizlar 3. ay kontrolunu olduk, bu ay 600 gr almis sadece, doktor mamayi kesme dedi. Iki ogun anne sutu bi ogun mama ver dedi. Bir de ben 90 cc veriyordum artir onu dedi istedigi kadar alsin dedi. Anne sutu diye cok direndim ama artik akisina birakiyorum olmayinca olmuyo demek ki :/
Hayırlı olsun canım. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız. Biz de 5. Ay kontrolünde yaptırıcaz bu ay unuttuk dr sormayı.Biz de sünnet için gün aldık 28 ine. Doktor çok rahat konuştu içim ferahladı biraz, hadi bakalım işe başlamadan onu da halledelim bitsin gitsin. Bu arada süt param hesabıma yatmış yuppi :) bide bişey daha vardı İlk çocuk parası o ne zaman yatar ki acaba?
Ben de cocuk parasi alirken ogrendim canim, 122 tlymis, babanin sgk ya basvurmasi gerekiyor dedi pttdeki gorevli ama neden baba dedi anlamadim, bazi arkadaslar kendileri basvurmus.Hayırlı olsun canım. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız. Biz de 5. Ay kontrolünde yaptırıcaz bu ay unuttuk dr sormayı.
Bu süt parası nedir tam olarak? Ben sadece 300 tl aldım ptt den. Çocuk parası sanırım o.