temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Belki çocuktan çocuğa degisiyordur canım. Ya da kişiden kişiye. Ben fazla hassasim belki de

3tatlikardes ama sünnet yaptırma düşüncesi asamaindayken bende senin gibi rahat konuşuyordum düşünüyordum. Yaşayınca çok farklı. Çok şükür atlattik inşallah pansumanlarinda da mikrop falan kaptirmazsak bitecek inşallah canım

De browns kullanıyorum canım alışmadı hiç çok şükür zaten doğal akış biberonu olduğu için ters çevirdiğinde akmıyor bebek çekince geliyor anne memesi gibi
Geniş ağızlı kolik önleyici diye geçiyor dimi ben onu aldım , seninki de o mu?

Geçmiş olsun canım küçükken daha kolay benim oğlum her cis yapmada ortalığı yıktı bilseydim erken yaptirirdim çok çabuk iyileşir küçük olduğu için rabbim şifa versin kuzuya
Aynen öyle canım ilk cisinde yikti ortalığı sonra sadece pansumanlarda ağladı ama dün çok fazla ağrısı vardı acile gittik iltihap falan var mi diye sabah 5ti geldik eve çok şükür temiz çıktı

Biz de sünnet için gün aldık 28 ine. Doktor çok rahat konuştu içim ferahladı biraz, hadi bakalım işe başlamadan onu da halledelim bitsin gitsin. Bu arada süt param hesabıma yatmış yuppi :) bide bişey daha vardı İlk çocuk parası o ne zaman yatar ki acaba?

Devlette yaptırdım canım yanina almadılar önce iğne yapıyorlar geri verdiler çocuğu sonra uyusunca aldılar tam 3 dk sürdü. Evet ilk cisi yakıyor. Ben hemen eve getirdim direk emzirdim dediğin gibi iğne etkisi geçmeden yapsın hissetmesin istedim ama sanırım geçmişti etkisi mahalleden komşular bile duydu çığlığıni. Inşallah sizinki daha güzel geçer ne diyim

Yapmamasi daha sikiniymis canım morarma falan oluyor o zaman. Allah yardimcimizolsun hepimizin

Canim tamamen acikta birak bence ne kalkan ne gazli bez fayda etmedi bana, daha once de soylemistim sana sanirim, benim 3 aylik oldu oglum ve gogsumun birindeki yara hala gecmedi. Vucudun hassassa ondan uzun suruyordur.

Sut parasi icin nereye basvurdun canim ben hala basvurmadim da :) cocuk parasinin coktan yatmasi lazim pttye eger hemen basvurduysan.

Kizlar 3. ay kontrolunu olduk, bu ay 600 gr almis sadece, doktor mamayi kesme dedi. Iki ogun anne sutu bi ogun mama ver dedi. Bir de ben 90 cc veriyordum artir onu dedi istedigi kadar alsin dedi. Anne sutu diye cok direndim ama artik akisina birakiyorum olmayinca olmuyo demek ki :/

Hadi canim çok şükür atlattınız biz napcaz bakalım kurban olurum ya çok ağlamaz inşallah

Canım benim oğlum da 3. Ayda öteki ayların yarısını aldı

kizlar ben bundan kullanıyorum sonra da krem sürüp bunlarla geziyorum ama sütümü sizdiriyo ped koyuyorum oda islanip akiyo koymâsam göğüs ucum sizliyor ne yâpcagimi bilemedim var mi önerisi olan

Selam anneler, herkes iyi inşallah, ise başlayınca malesef fazla göz atamaz oldum, üç aylık olduk bile 61 cm 5700 gr olmuşuz herşey güzel şimdilik agular kahkahalar yan dönmeler hatta nerdeyse yüzüstü dönecek oluyor doktor da çok hareketli yalnız bırakma artık dedi doktorun sedyesinde tepinip yana döndü kattı birbirine örtüsünü falan . Donenceyi çok seviyo çığlık atıp gülüyor oyuncaklariyka :))) çalışmak yorucu süt yetiştirmek zor ek gıdaya geçene kadar maraton devam

Hayırlı olsun canım. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız. Biz de 5. Ay kontrolünde yaptırıcaz bu ay unuttuk dr sormayı.
Bu süt parası nedir tam olarak? Ben sadece 300 tl aldım ptt den. Çocuk parası sanırım o.

Ben de cocuk parasi alirken ogrendim canim, 122 tlymis, babanin sgk ya basvurmasi gerekiyor dedi pttdeki gorevli ama neden baba dedi anlamadim, bazi arkadaslar kendileri basvurmus.
Biz daha almadik o yuzden esim henuz basvurmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…