temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım denemiştim ben onu başta bende de var ama nebiliyim ya Deniz onda acayip çekiuordu resmen ağzı süt doluyordu böyle az az gelmiyordu yani.
Hadi ya demek hizli cekince yine cok geliyor :) bu arada masallah azimlisin ben daha yuksek lisans tezimi yazamiyorum gerci bu ara hicbir seye vakit yok, doktorayi nasil yapicam bilmem.

Hadi ya demek hizli cekince yine cok geliyor :) bu arada masallah azimlisin ben daha yuksek lisans tezimi yazamiyorum gerci bu ara hicbir seye vakit yok, doktorayi nasil yapicam bilmem.
Ya çok uzattım cnm ben de ama fırsat bu fırsat bidaha izin alıp okula gidemem hem Deniz de büyüdükçe hepten yalan olur diye hiç olmazsa okul kısmı bitsin birtek yazıp raporlama kalsın istiyorum.

Nasıl dayandın canım. Çok zor geçmiştir. Benim oğlan 3 saat içmedi mi aç kalıyor diye endişeleniyorum :) önceden sık sık emzirirdim çok kusmasından dolayı doktor 2 saate bir emzir dedi. İlk zamanlar zorlanmıştım :) O sık sık içmeye alışık aç kalır diye :)

Bu arada sanırım ali Express den aldın oyuncağı fotoğrafını atar mısın siteden de olur bende arıyorum ordan ama bulamadım daha
Çok zor oldu canım zaten biz de soluğu dr da aldık. :olamaz: Bir ay sonra yine var napıcaz bakalım.
Çınarı uyutuyorum. Siteden buldum resim.
84D72721-190C-4F1D-BDCA-3A01B3485C21.png
1C06944F-0A18-4202-9D0B-2B4ACD7F2060.png

Canım 5dk aktif emiyor sonra oyuna başlıyor,cıkarıp tekrar alıyor agzına falan bi 5dk da öyle tutuyorum yavrum zevk alıyorsa dursun rahatlasın diye, bukadar canım
Ne kadarlık beş canım. Benimki iki buçuk aylık iki hafta içinde azaldı emme süresi 40dk emiyordu 30dk 25 20 dk derken tek memede şimdi 15 dk zor duruyor.doyuyor mudur bezleri bazen ıslak bazen dolu dolu

Kizlar 3. ayimiz dolmak uzere, rota asisi yaptiricaz ama doktorumuz ya da ebemiz bilgilendirmedi bizi, nerden alicaz, hangi marka, nasil oluyor, 3. ayda baska asi var mi bilginiz var mi? Ve 2. ay gibi ates olacak mi?
Eczaneden alıp aile hekimliğindeki ebe yapmıştı ağzından bir iki damla bişey veriyor. Yalnız eczane getirtiyor ilacı depoda durmak zorundaymış eczane rafında durmuyordu 20 dk filan bekledik fiyatında 175 liralık :KK54:

Kızlar ben doktora deneylerim içim okula gitmem lazım kv de de bir müddet kalacağın okuluma çok yakın oturuyor. 2 saat okul sonra ev 2 saat okul falan yapmak istiyorum ama herhalükarda biberon hazır olacak. Sizce biberona alışmaz dimi ya hemen memeye çok düşkün çocuk. Bi de lansinoh ve dr browns geniş ağız aldım hangisini kullansam acaba?
De browns kullanıyorum canım alışmadı hiç çok şükür zaten doğal akış biberonu olduğu için ters çevirdiğinde akmıyor bebek çekince geliyor anne memesi gibi

Bizde oldu canım. Ama yine de yaptırırdım ben. Ülkeye aşısız giren suriyelilerden çok fazla hastalık hortladı. Allah korusun hasta olmasındansa aşının yan etkileri daha iyi. 3. Ayda yaptırdık. 5. Ayda da tekrar yaptırıcaz.
Ya bana neden yaptırdın bu aşıyı diyip duruyorlar kuzum bende aynı senin gibi cevaplıyorum çok haklısın :KK52:

Ne zaman sünneti canım bugün mü
Evet canım çarşamba idi. Çok şükür yaptırdık. Ama ömrümun yarısı gitti sanırım. Çok tramvatik bir olay duygularımı anlatamiyorum. Ilk cisini yakarken bütün mahalle duydu cigliklarini.. gözlerimin içine baktı kurtar der gibi elimden hiç bir şey gelmedi. Ne sesi ne gözleri gidiyor aklımdan. Allahım acilarini gostermesin hiçbir anneye. Hele o sünnete girerken hemşirenin kucağımdan alıp gitmesi... Arkasindan baktım ameliyathaneye girene kadar sanki yaslandim 2 gündür üzüntüden. Allahım herkese kolayliklar versin acılarını gostermesin. Çok zormus inşallah atlatiriz hayırlısi ile dualarinizi bekliyorum

Evet canım çarşamba idi. Çok şükür yaptırdık. Ama ömrümun yarısı gitti sanırım. Çok tramvatik bir olay duygularımı anlatamiyorum. Ilk cisini yakarken bütün mahalle duydu cigliklarini.. gözlerimin içine baktı kurtar der gibi elimden hiç bir şey gelmedi. Ne sesi ne gözleri gidiyor aklımdan. Allahım acilarini gostermesin hiçbir anneye. Hele o sünnete girerken hemşirenin kucağımdan alıp gitmesi... Arkasindan baktım ameliyathaneye girene kadar sanki yaslandim 2 gündür üzüntüden. Allahım herkese kolayliklar versin acılarını gostermesin. Çok zormus inşallah atlatiriz hayırlısi ile dualarinizi bekliyorum
Bende bu aralar yaptırmayı düşünüyorum ama bu kadar korkunç mu gerçekten? Tabiki üzülürüz bende çok ağlar diye endişeleniyorum ama senin kadar takmıyorum kendine zarar verme Allah ın izniyle geçecek mecburdunuz. İnşallah hemen geçer geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım küçükken daha kolay benim oğlum her cis yapmada ortalığı yıktı bilseydim erken yaptirirdim çok çabuk iyileşir küçük olduğu için rabbim şifa versin kuzuya

Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım bizde yarın sünnet yaptiricaz tavsiyen varmı özel hastanede mi oldu yanına giriyormuyuz sünnet olurken. Neden o kadar ağladı idrarini yaparken ilk idrar yakıyor o da lokal anestezi varken hiç bilmeden yapar sonra aglamiyor dediler bana

Kizlar 3. ayimiz dolmak uzere, rota asisi yaptiricaz ama doktorumuz ya da ebemiz bilgilendirmedi bizi, nerden alicaz, hangi marka, nasil oluyor, 3. ayda baska asi var mi bilginiz var mi? Ve 2. ay gibi ates olacak mi?
Biz salı günü yaptırdık rota aşısı, markası rotarix fiyatı 170 tl ağızdan verilen bi ilaç iğne yok yani. aşı olacağı gün sağlık ocağına giderken almalısın çünkü soğuk muhafaza edilmesi gerek. Hiç ateş olmadı sadece biraz huysuzluk yaptı ve çok erken uyudu akşam. Gerçi biz de 2. Ay da ateş olmadı biraz bebeğin bünyesiyle alakalı sanırım. Aşılardan önce 1 çay kaşığı calpol verdim doktorun tavsiyesiyle kolay atlattık. Tabi konu ilaç olunca tercih meselesi oluyo, her anne vermek istemeyebilir.

T Titizz1 çok geçmiş olsun. Biz de yaptıracağız ama gözüm korktu biraz. Ameliyathaneye almamaları kötüymüş. Bazı yerlerde alıyorlar.
Küçükken yapılması daha iyi üzülme. Bir tanıdığımızın çocuğu 6 yaşında korkudan bir gün tuvaletini yapmamıştı acıyacak diye sünnetten sonra.

35 gun oldu gögüs ucum hala iyileşmedi,önceden kremlerden birini (garmastan,hametan,lansinoh) sürüp,üstüne aventin kalkanlarini takıyordum bi fayda etmedi,şu bi kaç gündür kremi sürüp gazlı bezle kapatiyorum,hangisi doğru bilmiyorum,varmı fikri olan??birde medela purelean kremi sipariş verip deneyecem,aranızda varmi deneyen?Allah aşkına bi yol gösterin,hergün ağlıyorum hüngür hüngür

Ne kadarlık beş canım. Benimki iki buçuk aylık iki hafta içinde azaldı emme süresi 40dk emiyordu 30dk 25 20 dk derken tek memede şimdi 15 dk zor duruyor.doyuyor mudur bezleri bazen ıslak bazen dolu dolu
Canım 86günlük bugün itibari ile, aslında bıraksam dakikalarca durur ama ben bıraktırıyorum, cunku aktif emmiyor oyun oynuyor memede uyukluyor seviyor durmayı, ama canım merak etme büyüdükleri için emme güçleri arttı 5 dk da memeyi boşaltıyorlar zaten suan 15 dk cok iyibence

35 gun oldu gögüs ucum hala iyileşmedi,önceden kremlerden birini (garmastan,hametan,lansinoh) sürüp,üstüne aventin kalkanlarini takıyordum bi fayda etmedi,şu bi kaç gündür kremi sürüp gazlı bezle kapatiyorum,hangisi doğru bilmiyorum,varmı fikri olan??birde medela purelean kremi sipariş verip deneyecem,aranızda varmi deneyen?Allah aşkına bi yol gösterin,hergün ağlıyorum hüngür hüngür
Gümüş kapak dene istersen kesin çözüm. Hiç yara olmadım ben

X