temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar 3. ayimiz dolmak uzere, rota asisi yaptiricaz ama doktorumuz ya da ebemiz bilgilendirmedi bizi, nerden alicaz, hangi marka, nasil oluyor, 3. ayda baska asi var mi bilginiz var mi? Ve 2. ay gibi ates olacak mi?
Canim bugün 2. Ay aşısı yapıldı ebemiz 3 ayda istersrn getir yapalım dedi 2 diz olanı öneriyorum dedi

Canım hayırlı olsun bebişin kaç aylık olacak işe baslayınca nerde yaşıyorsunuz sorması ayıp alacagı ücret ne kadar olacak
Canım İstanbul Erenköy de oturuyorum, açıkçası ücreti önümüzdeki hafta görüşücez ama tahminen 1,5 falan ister heralde. İşe başladığımda tam 5. Ay dolmuş olacak.

Tmm canım çok sağol, makineden dolayı aynısını yapamasamda sıcak hava güzel fikir, bi yöntem deneyeyim bende şimdi

Kızlar ben doktora deneylerim içim okula gitmem lazım kv de de bir müddet kalacağın okuluma çok yakın oturuyor. 2 saat okul sonra ev 2 saat okul falan yapmak istiyorum ama herhalükarda biberon hazır olacak. Sizce biberona alışmaz dimi ya hemen memeye çok düşkün çocuk. Bi de lansinoh ve dr browns geniş ağız aldım hangisini kullansam acaba?

Tmm canım çok sağol, makineden dolayı aynısını yapamasamda sıcak hava güzel fikir, bi yöntem deneyeyim bende şimdi
Canim doktorlar pelüş oyuncakların bi poşete koyup buzluga koyup bir gece bekletilirse miktopların kırılcagini söylüyorlar pelus oyuncakları temizleminin yöntemi buymus

Kızlar rota aşısının yan etkileri oldu mu? Ben yaptırmayı düşünüyorum.

Kızlar rota aşısının yan etkileri oldu mu? Ben yaptırmayı düşünüyorum.
Bizde oldu canım. Ama yine de yaptırırdım ben. Ülkeye aşısız giren suriyelilerden çok fazla hastalık hortladı. Allah korusun hasta olmasındansa aşının yan etkileri daha iyi. 3. Ayda yaptırdık. 5. Ayda da tekrar yaptırıcaz.

Ne gibi yan etkiler oldu cnm? Ebet bence de yaptırmak mantıklı gibi doktorum önerdi zaten.

Canim 3-4 ay civari meme reddi sık goruluyor o yuzden ben de endiseliyim acikcasi gunde 3 kere biberonla mama veriyorum cunku. Bende lansinoh var ama ben medela calma aldim. Farkli bi sistemi var biberonun, ugrasarak cekince geliyo. Denemek istersin belki.

Öğrenci misin :)

Merak etme sanırım seninde bebeğin üç aylık gibiydi.
2 saatte acıkmaz. Ben sık sık emzirirdim çok kusmasından dolayı doktorun demesiyle 2 saatte bir veriyorum ama bemce 3 saatte dayanırlar. Büyüdüler maşallah.

Ne gibi yan etkiler oldu cnm? Ebet bence de yaptırmak mantıklı gibi doktorum önerdi zaten.
Ağlama nöbetleri oldu. Mama yemedi. 16-18 saati 80 cc ile geçirdi dr gittik aşının etkileri normal dedi. Zorlamayın yemeye acıktıkça talep ettikçe verin dedi. Bir hafta falan iştahsız ve huzursuz geçirdik sonra geçti.

Nasıl dayandın canım. Çok zor geçmiştir. Benim oğlan 3 saat içmedi mi aç kalıyor diye endişeleniyorum :) önceden sık sık emzirirdim çok kusmasından dolayı doktor 2 saate bir emzir dedi. İlk zamanlar zorlanmıştım :) O sık sık içmeye alışık aç kalır diye :)

Bu arada sanırım ali Express den aldın oyuncağı fotoğrafını atar mısın siteden de olur bende arıyorum ordan ama bulamadım daha

Kızlar benim bebiş ağzına elini çok hırsla sokuyo sinirleniyo diş çıkaracak olabilir mi?Kontrolümüze 2 hafta var daha

Canım denemiştim ben onu başta bende de var ama nebiliyim ya Deniz onda acayip çekiuordu resmen ağzı süt doluyordu böyle az az gelmiyordu yani.

Ya canım benimki çok sık emiyor öyle 2 saatte bir 3 saatte bir meme ile zor gibi durması. Belki biberonla iyice besleyip 3 saat durabilir haklısın 3 saat sonra da ben gider emziririm :/ hem çalışıyorum ama bir yandan doktorayı tamamlamaya çalışıyorum :)

Kızlar benim bebiş ağzına elini çok hırsla sokuyo sinirleniyo diş çıkaracak olabilir mi?Kontrolümüze 2 hafta var daha
Benimki de öyle canım hatta 2 elini Birden sokmaya çalışıyor şapur şupur sesler çıkıyor kaşır gibi yapıyor ve inanılmaz tükürüklü salya akıtıyor. Ben de merak içindeyim.

Canım denemiştim ben onu başta bende de var ama nebiliyim ya Deniz onda acayip çekiuordu resmen ağzı süt doluyordu böyle az az gelmiyordu yani.
Hadi ya demek hizli cekince yine cok geliyor :) bu arada masallah azimlisin ben daha yuksek lisans tezimi yazamiyorum gerci bu ara hicbir seye vakit yok, doktorayi nasil yapicam bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…