• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Iki tane serum yedim.bugün.simdi de mide.agrisindan duramiyorum.bunun üstüne retroda evlenip de bosanan ünlüler postu cikti niyw yani niye 🥴
Ah çok geçmiş olsun salgın varmış :(

Bu arada bir arkadaşım hediye etmişti astrologla görüşme. Biz eşimle retroda tanışmışız, retroda evlendik. Bize iyi geldi retro 😅(onu boğmak istediğim zamanlar hariç)
O yönden iyiymiş de bana cay makinesi seklinde olanı lazım. İnceleyemedim de markayı. Eltimin oğlu hastanede yatıyor. Ona koşturdum bugun hep
Çok geçmiş olsun kuzum. Arkadaşımın oğlu da kusma ateş vs hastanede, salgın var dikkat edin demişler

Ben de manyak bir titizlik var.robot süpürgenin arkasindan bir de ben süpürüyorum evi,begenmiyorum onun süpürdügünü.hee vakit bol da mi yapiyorum yook iste temiz ev seviyorum,ev de her gün evimi temizleyen yardimcim olsa keske 😁 hangi modele bakiyor,fikir versin,submarine dusunuyorim ben islak kuru olanindan
Ya robot süpürgeye de hazırlık lazım o daha da yoruyor beni. Sandalyeleri kaldır, ortalıkta bişe olmasın vs onu yapana kadar süpürüyorum zaten. Submarine güzel bu arada hem ıslak hem kuru, şuanda almayacağım bendeki eski model kablolu dyson ama alsam ıslak kuru yapsın şeklinde düşünürdüm

Ah çok geçmiş olsun salgın varmış :KK43:

Bu arada bir arkadaşım hediye etmişti astrologla görüşme. Biz eşimle retroda tanışmışız, retroda evlendik. Bize iyi geldi retro 😅(onu boğmak istediğim zamanlar hariç)

Çok geçmiş olsun kuzum. Arkadaşımın oğlu da kusma ateş vs hastanede, salgın var dikkat edin demişler
Saol canim 🙏 esim getiriyor,kizima geciyor ondan bana.bakalim.ne zamana kadar devam edecek bu hastaliklar.aşkla evlendik biz,ay hala da cok seviyorum,bebekten sonra tartismalar olunca bir de üstüne bunu gorünce sinirlerim bozuldu 😂

Ya robot süpürgeye de hazırlık lazım o daha da yoruyor beni. Sandalyeleri kaldır, ortalıkta bişe olmasın vs onu yapana kadar süpürüyorum zaten. Submarine güzel bu arada hem ıslak hem kuru, şuanda almayacağım bendeki eski model kablolu dyson ama alsam ıslak kuru yapsın şeklinde düşünürdüm
Kesinlikle öyle ortadaki her seyi kaldiriyorum.bir de adamakilli süpürmüyor illa köselerde kenarlar da kaliyor,arkasini topluyorum 😁 submarine aldim bir daha bu fiyata bulamam diye 😄 dusunen kacirmasin valla hb dyson satiyor ayakli ünite de hwdiye.26.999 a dusuyor

Ben de manyak bir titizlik var.robot süpürgenin arkasindan bir de ben süpürüyorum evi,begenmiyorum onun süpürdügünü.hee vakit bol da mi yapiyorum yook iste temiz ev seviyorum,ev de her gün evimi temizleyen yardimcim olsa keske 😁 hangi modele bakiyor,fikir versin,submarine dusunuyorim ben islak kuru olanindan
Robot süpürge tabi kendi süpürdüğümüz gibi değil sma her gün her yeri süpürüyor, bazen günde 2 kere. Ben o kadar yapamam. Onun dışında normal süpürgeyle de haftada bir süpürüyorum, yeter.
İnan neye bakıyor bilmiyorum. Bence gereksiz pahalı.

Kizlar biraz önce calpol verdim.calpolun ardindan mama verdim.oksürük baslayinca aç karna vermemeli miydim acaba diye düsündürdü.bir sey olms mudur ya hic dusunemedim ac tok karna.mamadan sonra uyku moduna gecer veremem diye önce vermistim

Kizlar bana da eve ihlas sulu supurge tanitimi icin geldiler. Muthis toz topluyor tozu hava akimi cikisindan tekrar disari atmiyor evde yorgan yastik battaniye ne varsa vakumla supuruyor koltuk hali yikiyor toz disari cikmadigi icin viledaya gerek kalmiyor cok cok begendim ama henuz kapsamli bakmadim takmasi yerine yerlestirmesi zor diyen var evde yine %20toz olacak illa diyor %80 3 ay icinde bitiriyor . Evde dyson v 11 var onla supurdum arkasindan ihlasla supurdu bir kağnı toz. 45 50 bin arasi. Ama iste evde robotta var philipsin yillar evvel aldigim kablolu da var

Kizlar bana da eve ihlas sulu supurge tanitimi icin geldiler. Muthis toz topluyor tozu hava akimi cikisindan tekrar disari atmiyor evde yorgan yastik battaniye ne varsa vakumla supuruyor koltuk hali yikiyor toz disari cikmadigi icin viledaya gerek kalmiyor cok cok begendim ama henuz kapsamli bakmadim takmasi yerine yerlestirmesi zor diyen var evde yine %20toz olacak illa diyor %80 3 ay icinde bitiriyor . Evde dyson v 11 var onla supurdum arkasindan ihlasla supurdu bir kağnı toz. 45 50 bin arasi. Ama iste evde robotta var philipsin yillar evvel aldigim kablolu da var
Biz dysona pahali diyorduk naptin sen 😁 ama bu cok özellikli hali yikama falan ondan sanirim bu fiyat.dyson v11 nasil bilmiyorum tabi dysondan daha iyi temizliyorsa vay dedirtti,bu konuda herkes dysoni övüyor o yüzden diyorum.ama senin süpürge durumuna bakinca gereksiz masraf olur gibi,sadece keyif icin almis olacaksin.

Kizlar biraz önce calpol verdim.calpolun ardindan mama verdim.oksürük baslayinca aç karna vermemeli miydim acaba diye düsündürdü.bir sey olms mudur ya hic dusunemedim ac tok karna.mamadan sonra uyku moduna gecer veremem diye önce vermistim
ilacı içip hemen yersen aç karnına olmuyor. Sorun yok.

Sağolasın kuzumm. Bunun öyle bir şey değil. Gene keşke öyle olsaydı. Alerjik astımı var tıkanıyor hep. Yaz kış. Tıkanıyor, satürasyonu düşüyor yatış yapılıyor kısır döngü.. 😕

ikizi var bir de😍 Biri 580 gr, biri 600 gr doğmuş iki kardeş. Şimdi ikisi de obez ama 😄bu hastane olayları ikizlerle çok daha zor gerçekten. İkisi de hasta olsa bir dert, olmasa ayrı bir dert. Ona da insan gerekiyor bakmaya ekstradan yani. İkizi, üçüzü olanlara Allah yardım etsin. Hiç kolay değil gerçekten 😕

Biz dysona pahali diyorduk naptin sen 😁 ama bu cok özellikli hali yikama falan ondan sanirim bu fiyat.dyson v11 nasil bilmiyorum tabi dysondan daha iyi temizliyorsa vay dedirtti,bu konuda herkes dysoni övüyor o yüzden diyorum.ama senin süpürge durumuna bakinca gereksiz masraf olur gibi,sadece keyif icin almis olacaksin.
Evet koyacak yer bile yok
Ya dyson almazdim simdiki aklim olsa sulu da supuren sarjli olirdim dyson v 11 agir tetik tusu basili supuruluyor ve ince temizlik yapnazsan performans dusuyor ha gunluk pratik mi pratik

Ya dyson almazdim simdiki aklim olsa sulu da supuren sarjli olirdim dyson v 11 agir tetik tusu basili supuruluyor ve ince temizlik yapnazsan performans dusuyor ha gunluk pratik mi pratik
Ya aynı sorun evde koyacak yer yok, eve birşey daha alsam benim ya da kocamın evden taşınması demek 😅 bebemi evden atamayız sanırım mecbur ben giderim 😂. Dyson ya da philipsin hava temizleme aletini istiyor kocam ama nereye koyacağız. Sırf yer kaplamasın diye globber yerine doona tike aldık bisiklet olarak. Çantası içinde saklanabiliyor.

Ya aynı sorun evde koyacak yer yok, eve birşey daha alsam benim ya da kocamın evden taşınması demek 😅 bebemi evden atamayız sanırım mecbur ben giderim 😂. Dyson ya da philipsin hava temizleme aletini istiyor kocam ama nereye koyacağız. Sırf yer kaplamasın diye globber yerine doona tike aldık bisiklet olarak. Çantası içinde saklanabiliyor.
Inan aldiklarimi bile eliyorum ev kira depolama alanim yok vestiyer yok kiler yok koltuk takimi alti yok yok da yok neyse canimiz sag olsun genis ev nasip etsin amin insallah

Annemde var ihlasın ondan aldım kullandım çok iyi temizliyor gerçekten ama çok ağır süpürürken zor oluyor. Halı yıkadım onu da iyi yıkıyor ama normal halı yıkamış gibi yoruldum belimi çok ağrıttı. Detay temizlikte iyi ama bel sorunu olan insan için kullanışlı değil.

Fiyatını da çok fazla söylemişler sana anlamadım

ilacı içip hemen yersen aç karnına olmuyor. Sorun yok.
Götürdüm doktora bugün calpola devam,buhar makinesiyle buhar verin 2-3 saatte bir dedi.bakalim umarim cabuk toparlariz.ihlamur nane limon icebilir dedi.baska da bir sey önermiyor.uykusu icin bitkisel takviye alsam mi eczaneden falan diyorum yok diyor

Ben aldiktan sonra dysoni kötülemeyin 😂😂😂

O yönden iyiymiş de bana cay makinesi seklinde olanı lazım. İnceleyemedim de markayı. Eltimin oğlu hastanede yatıyor. Ona koşturdum bugun hep
Canim sen miydin karacanin çaycısından almak isteyen? Ben de alicam uzun zamandir karaca aklimda.ama sanirim cam olanlari kalmis hep.son cikan wifi baglantili olani bulamadim ben.naptin sen?

Back