2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Iki tane serum yedim.bugün.simdi de mide.agrisindan duramiyorum.bunun üstüne retroda evlenip de bosanan ünlüler postu cikti niyw yani niye 🥴
Ah çok geçmiş olsun salgın varmış :KK43:

Bu arada bir arkadaşım hediye etmişti astrologla görüşme. Biz eşimle retroda tanışmışız, retroda evlendik. Bize iyi geldi retro 😅(onu boğmak istediğim zamanlar hariç)
O yönden iyiymiş de bana cay makinesi seklinde olanı lazım. İnceleyemedim de markayı. Eltimin oğlu hastanede yatıyor. Ona koşturdum bugun hep
Çok geçmiş olsun kuzum. Arkadaşımın oğlu da kusma ateş vs hastanede, salgın var dikkat edin demişler

Ben de manyak bir titizlik var.robot süpürgenin arkasindan bir de ben süpürüyorum evi,begenmiyorum onun süpürdügünü.hee vakit bol da mi yapiyorum yook iste temiz ev seviyorum,ev de her gün evimi temizleyen yardimcim olsa keske 😁 hangi modele bakiyor,fikir versin,submarine dusunuyorim ben islak kuru olanindan
Ya robot süpürgeye de hazırlık lazım o daha da yoruyor beni. Sandalyeleri kaldır, ortalıkta bişe olmasın vs onu yapana kadar süpürüyorum zaten. Submarine güzel bu arada hem ıslak hem kuru, şuanda almayacağım bendeki eski model kablolu dyson ama alsam ıslak kuru yapsın şeklinde düşünürdüm

Ah çok geçmiş olsun salgın varmış :KK43:

Bu arada bir arkadaşım hediye etmişti astrologla görüşme. Biz eşimle retroda tanışmışız, retroda evlendik. Bize iyi geldi retro 😅(onu boğmak istediğim zamanlar hariç)

Çok geçmiş olsun kuzum. Arkadaşımın oğlu da kusma ateş vs hastanede, salgın var dikkat edin demişler
Saol canim 🙏 esim getiriyor,kizima geciyor ondan bana.bakalim.ne zamana kadar devam edecek bu hastaliklar.aşkla evlendik biz,ay hala da cok seviyorum,bebekten sonra tartismalar olunca bir de üstüne bunu gorünce sinirlerim bozuldu 😂

Ya robot süpürgeye de hazırlık lazım o daha da yoruyor beni. Sandalyeleri kaldır, ortalıkta bişe olmasın vs onu yapana kadar süpürüyorum zaten. Submarine güzel bu arada hem ıslak hem kuru, şuanda almayacağım bendeki eski model kablolu dyson ama alsam ıslak kuru yapsın şeklinde düşünürdüm
Kesinlikle öyle ortadaki her seyi kaldiriyorum.bir de adamakilli süpürmüyor illa köselerde kenarlar da kaliyor,arkasini topluyorum 😁 submarine aldim bir daha bu fiyata bulamam diye 😄 dusunen kacirmasin valla hb dyson satiyor ayakli ünite de hwdiye.26.999 a dusuyor

X