temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar emzik almayan bebek duydumda biberon duymamistim.. Haftaya calismaya baslicam sutumu bibeon kasik vs ile vermeye calisiyorum almiyor.. Ustelik bu egitime basladigimdan beri benide cok almiyor.. Zorla veriyorum kendimide.. Ne denemissek olmadi bensiz bu cocuk napcak:KK43:

Kizlar emzik almayan bebek duydumda biberon duymamistim.. Haftaya calismaya baslicam sutumu bibeon kasik vs ile vermeye calisiyorum almiyor.. Ustelik bu egitime basladigimdan beri benide cok almiyor.. Zorla veriyorum kendimide.. Ne denemissek olmadi bensiz bu cocuk napcak:KK43:

Ayni durum benim kızımda oldu canım. Çareyi Anne memesine benzeyen biberonla bulduk onu aldı bir tek ..avent ya da chico biberonlar var ağzı Anne memesi gibi yuvarlak onu dene bence ..

Kızlar bakıcı buldum sonunda kasımda başlayacak. yıllık iznimi Ve ücretsiz izin alıcam hiç olmazsa 2 ay kadın benim tarzıma alışır ben ve Deniz de kadına alışırız. İnş iyi olur dua ediyorum. bi yandan işe başlamayı deli gibi istiyorum bi yandan kuzudan o kadar saat ayrı kalmak nasıl olacak düşünemiyorum.

DR browns denedin mi

Doğduğu günden beri uğraşıyorum almiyor canım sanki etinden et kopariyorlar ağzına deyince biberon

Bebeğin 11lerd euyuyorsa şükret benim kızım 79 günlük 12den 1 den önce gece uykusuna geçmiyor asla bazen 2yi bile buluyor, bu saatlerden önce uyuduğu her uykudan yarım saat sonra uyanıyor ama bu saatlerde yatınca sadece mama için uyanıyor içip tekrar uyuyor.Ne yaptımsa o saati aşşağı çekemedim, babasına çekmiş babasıda 3 - 4 den aşağı uyumaz geceleri
Ayy hadi ya canım allah yardımcın olsun ne yapcas bu uykuları bilmiyorum, herkes 3 ay olumca düzelir diyo hahah hiç sanmıyorum ama bekliyoruz, bi yandan başka uyku yöntemleri bulmaya çalışıyorum, sende çözersen yaz burdan canım

Canim nasilsin bayadir goremiyorum seni, gecen aklimdaydin, 2 cimcimeyle hayat nasil gidiyor :)
Canım iyiyim çok şükür sayfayı takip ediyorum hep ama yazmak için pek fırsat olmuyor açıkçası..iyi güzel her şey de iki çocuk gerçekten zor. Küçük cimcime yoruyor biraz.:anne::KK200:
Sen de nasıl gidiyor

Kızlar bakıcı buldum sonunda kasımda başlayacak. yıllık iznimi Ve ücretsiz izin alıcam hiç olmazsa 2 ay kadın benim tarzıma alışır ben ve Deniz de kadına alışırız. İnş iyi olur dua ediyorum. bi yandan işe başlamayı deli gibi istiyorum bi yandan kuzudan o kadar saat ayrı kalmak nasıl olacak düşünemiyorum.
Canım hayırlı olsun bebişin kaç aylık olacak işe baslayınca nerde yaşıyorsunuz sorması ayıp alacagı ücret ne kadar olacak

Face de emzirme sanatı diye bir grup var. Senin durumundakilere alıştırma bardağı öneriyorlar canım. Hem meme reddine de neden olmuyormuş. İstersen üye olup post aç yardımcı olurlar sna hemen.

Canım iyiyim çok şükür sayfayı takip ediyorum hep ama yazmak için pek fırsat olmuyor açıkçası..iyi güzel her şey de iki çocuk gerçekten zor. Küçük cimcime yoruyor biraz.:anne::KK200:
Sen de nasıl gidiyor
Hep oyle diyorlar canim 1 cocuk hic cocukmus diye, ama ben onunla bile zor basediyorum :)) biz de iyiyiz sukur ama gecem gunduzum sasti aclik uykusuzluktan :kk77:

baldan_madam baldan_madam gricim bizim uyku arkadaşımız geldi ama ilk peluşumuz ne yapsam bilemedim. Sürekli yanında olacağı için acaba temizlemek gerekirmi ? Sen ne yapmıştın aldığında ? Kendi özel paketinden çıktı ama yinede üretim esnasında yeterince kiri tozu alıyodur diye düşünmeden edemedim. Yada fazla takmamakmı gerekir, baya arada kaldım :KK64:

Eklentiler

• D6673D77-3D0F-4D1A-AD2C-0AF7FDEF25FC.jpeg
    D6673D77-3D0F-4D1A-AD2C-0AF7FDEF25FC.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar 3. ayimiz dolmak uzere, rota asisi yaptiricaz ama doktorumuz ya da ebemiz bilgilendirmedi bizi, nerden alicaz, hangi marka, nasil oluyor, 3. ayda baska asi var mi bilginiz var mi? Ve 2. ay gibi ates olacak mi?

baldan_madam baldan_madam gricim bizim uyku arkadaşımız geldi ama ilk peluşumuz ne yapsam bilemedim. Sürekli yanında olacağı için acaba temizlemek gerekirmi ? Sen ne yapmıştın aldığında ? Kendi özel paketinden çıktı ama yinede üretim esnasında yeterince kiri tozu alıyodur diye düşünmeden edemedim. Yada fazla takmamakmı gerekir, baya arada kaldım :KK64:
Canım benim makine kurutmalı sterilizasyon programı var sıcak hava veriyor. Onda çalıştırdım tüm pelış çıngıraklarını falan attım. Biz çinden aldık. Paketli geldi ama yine de içime sinmedi dediğin gibi.

Kizlar 3. ayimiz dolmak uzere, rota asisi yaptiricaz ama doktorumuz ya da ebemiz bilgilendirmedi bizi, nerden alicaz, hangi marka, nasil oluyor, 3. ayda baska asi var mi bilginiz var mi? Ve 2. ay gibi ates olacak mi?
Canım biz geçen ay yaptırdık. İki marka var. Rotarix iyi olanıymış onu yaptırdık. Başka aşı yok o ay. 5. Ayda tekrarı var. Ateş yapmadı bizde ama çok zorlandık. Biberonu reddetti resmen. Ama dr normal zorlamayın. Acıktıkça istediği kadar besleyin dedi. Bir haftaya geçti huzursuzluğu da.

X