temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok sevindim bir uyku düzeni oluşturabildiğine şayet ben ilk günden beri uyutma problemi yaşayan kafaları yemek üzere biriyim, her yolu denemeye çalışıyorum, gündüzleri yarım saat uyuyan gece saat başı uyanan gece 11leri bulan yatma saaatleri, yani iş çığrından çıktı, şimdide senin yöntemini denemek istiyorum, tracy hogg kitabı mı var canım sende, varsa ismi, yoksa nereden takip ediyorsun ve hangi yöntemi kullanıyorsun bunları öğrenebilirmiyim, 84 günlük bebeğim umarım geç kalmamışımdır uyku eğitimi için , yardımcı olursan sevinirim

Yeni Annelere Mucize Çözümler ve
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler isimli kitapları bize uygun gibi geldi sendeki hangisi acaba

Yaptırıcam canım zaten bu iki ay içinde yaptırırız eb geç. Ben de hatırlamasını istemiyorum canım sağol.

Eki Görüntüle 2056583 hamile bayanlar lütfen bi bakin iyice incelemenizi istiyorum çok silik cizgi varmı lütfen iyice bakin
Tatlım resimde görünmüyor. Benim de dediğin gibi ışıkta tutunca zorla görünen bir çizgiydi. Ama benmadete 5 günüm vardı. İki gün geçtiyse daha belli çıkar. Yine de için rahat etmesi açısından telefonun flaşıyla bak. Bir de uygulamalardaki foto efektlerini ekleyerek bak. Siyah beyazda daha net görünür varsa. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Yeni Annelere Mucize Çözümler ve
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler isimli kitapları bize uygun gibi geldi sendeki hangisi acaba

Bende bu iki kitapta var canlar ikisinden de fayda gördüm yeni annelere olanda bebeklerinizin mizaciyla ilgili bi test var benim kızım nazlı bebek olarak geçiyor ve zor bi bebek aslında.. Ve zararın neresinden dönülse kardır mantığı var hic geç değil alıştırılabilir zaten bi çok şey üçüncü aydan sora tam hayata geciriliyo mesela yatır kaldır yöntemi normalde uç ay sorasinda uygunmus öncesinde sss pat yöntemi öneriyor.. Bn yatır kaldır yaptim surda ucvayanne kaldı diyip ise yaradı.. 4. Aydan sonrada 4 saatlik rutine gecicez insallah... Bebek bakım sorunlarinada sürekli ilk kitabından bahsediyor o yüzden her ikisinide almanızı tavsiye ederim.. Sakin bi ebeveyn olmanizada çok yardımcı oluyor bana sürekli çok rahat olduğumu söylüyorlar no panic bnde

Amin cnm insallah

Teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı oldu hergün banyo yaptiriyormusun peki benim evim soğuk yaptiramiyorum hergün bunun bi etkisi olurmu bide ayagimda sallıyorum ben nasıl biratirabilirim baya baya alıştı yataga koyunca ağlıyor denemeye deva efiyim mi aglasada alip sakinlestirip geri yatirmam mi gerekiyor

Kızlar aranızda bebişine uyku arkadaşı kullanan varmı yada alıştırmayı düşüneniniz ?

Yardımcı oldugun ıcın Tesekur ederım canım kaka rengi ıcın gideyim doktora
Cnm Denizin kaka rengi gün içinde bile değişiyor bi yeşil olduysa bi sarı oluyor mesela. ön süt son süt ayrımı renk değişimi yapabiliyor diye duymuştum. Ben öyle süreli süt vermediğim için ne zaman isterse veriyorum bu da bence renk değişimine neden olabiliyor mantıklı yani.

Canım bndr emzıremıyorum ama yorgunluk mama verıyorum ılk defa bu kadar uzun sürdü eger bu gece yapmasa artık doktora gıderım napım

Ben aldım canım ama şimdilik sadece başucunda yatıyor. Ne zaman sarılıp yatacak bilmiyorum. Senin bir fikrin var mı?
Bende bugün instadan sipariş verdim canım bi kaç güne gelir sanırım. 4.ay başlamak iyidir diye yazıyodu her yerde. Bizde bi süredir yakınındaki şeylere dokunarak tutarak uyuklama başlayınca alayım dedim. İşe yarar diye düşünüyorum. Bazen sevdiği şeyleri ufaksa boynunun altına büyükse kolunun elinin üzerine bırakıyorum belkide öyle alıştı, sende dokunacağı şekilde yatağında bırakırsan zamanla alışır sanırım. Başka bi fikrim yok maalesef :/

canım bu bilgiler nerden kitap mı aldın yoksa netten mi bakıyorsun ?

Bebeğin 11lerd euyuyorsa şükret benim kızım 79 günlük 12den 1 den önce gece uykusuna geçmiyor asla bazen 2yi bile buluyor, bu saatlerden önce uyuduğu her uykudan yarım saat sonra uyanıyor ama bu saatlerde yatınca sadece mama için uyanıyor içip tekrar uyuyor.Ne yaptımsa o saati aşşağı çekemedim, babasına çekmiş babasıda 3 - 4 den aşağı uyumaz geceleri

Kızlar kızım 3 gündür haki yeşil kaka yapıyor nedendir acaba

Au dun bide önceki aksam bnmkide ayni yaptı dun doktora goturduk kaka tahlili istedi ama yapamıyor benin uşak zir zir ağladı aci çeker gibi.. Bu kız uç dört seferden aşağı hayatta yapmadan durmazdi dun sadece tek sefer cıvık yeşil kaka yaptı karni davul..

Bnde hergun yaptiramiyorum vala ben kendim yapamiyom donuyo bi taraflarim kizcemede kiyamam yani.. Oynayıp oynayıp attığında da ayni sonuca ulasiyosun şart değil bnce.. Sallama mevzusuda istikrarlı olup ay bugun ugrasamicam ayağımda salliyim bu günlük bişi olmaz demedigin surece unutturulabilir.. Tracy hogg diyo ki bebeğinizin kucağınızda kendi yataginizda sallayarak vs vs. uyuttugunuzda artik uykuya dalmaya o şekilde alistigindan beşiğe yatirdiginizda isyan edermis "hey noluyo biz boyle ogrenmedikki beni derhal kucağına al"diyomus bebis.. Alıştırmak için devamlı yatır kaldır yapmayi oneriyo ve kesinlikle ağlamaya terketmek taraftarı değil ferber yöntemini acımasızca buluyor agladiginda kucağa alınıp sakinleşir sakinlesmez beşiğine yatircakmisin ve bunu belki 150 kere tekrerlayabilirmissin her seferinde biraz daha az tekrarla sonuca ulasilirmis.. Ve evet ulaşılıyor.. Ama iste yarıda bırakıp uyumuyor demicen devamlı yapıcan.. Sırtına siss pat yaparak sakinleşmesini sağlıyoruz.. Bu arada rahatsız olduklarında bi halta yaramıyor dun test ettim onayladim.. Nazar oldu uşak galiba sicamiyor

canım bu bilgiler nerden kitap mı aldın yoksa netten mi bakıyorsun ?

Kitaptan kuzum.. Canım tracymmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…