- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.701
Aynen iyiyim deme bebek iyi de deme sana da nazar değer.bana nazar değmişti çibanlar çıktı her yerimden.sabah onda Doğum yapıp öğlen üç gibi çıkınca ziyaretçilerin nazarı değdi bence,annem hep hasta gibi dur biraz dedi:) bebeğin kilosunu da hep üç buçuğa yakın dedik söylettirmedi annemEvet canim hastaneden cikarken 3580di ama bu kilo verimi ekstra oldu bi de 20 gunde ancak dogum kilosuna ulasabildi. Haklisin canim valla ya normalde disari cikinca pusetinde uslu uslu dururdu, herkese soyledim soyle uslu boyle uslu diye simdi hayati zindan ediyo disarda :)) kucaktan inmiyo, disarda esimle sirayla yemek yiyoruz o da bagris cigris, bi daha hicbi seye iyi demicem :)
Canım ben test yaptirdigimda doktor nasıl anlayabildin daha 1 haftalik falan anca demişti. Sana tavsiyem eczanelerde erken hamilelik testi var. Yanlış hatirlamiyorsam ilişkiden 5 gün sonra bile yapıldığı yazıyordu. Allah inşallah kalbindeki meleği versin sana daiyi geceler arkadaşlar 35 yaşındayım 10 yaşında bir oğlum var 2 yılı geçti 2. çocuğu istiyoruz olmadı 2. yılın sonunda hamile kaldım ama malesef 17 temmuzda 9 haflatiklti bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve zor hamile kaldığım için hiç korunmadim kürtajdan sonra 2 sefer adet gördüm ve ekimin 23 ünde adet olmam gerek ama 1 haftadır sağ ve sol kasigimda sürekli ağrı var biraz ayakta fazla kalayım ağrım çoğalıyor arada özel bölgemede aşağıdan sancı giriyo acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi bukadar erken belirtiler olabilirmi. birde birkaçgün önce bir tanidıga rastladım hamilemisin dedi seni görünce hamile oldugunu hissettim dedi çok ümitlenip hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum varmı bu tarz erken belirti yaşayanlar aranızda uzun oldu hakkınızı helal edin..
Evet canımCanım
tam anlamadım ne demek istediğini puset değil diğer büyük yatak şeklinde olanı mı diyorsun
şemsiyesi mi obzaten arkaya yatıyor bebek oturur pozisyondayken diğer bebek arabaları gibi aynıEvet canım
amin inşallah canımCanım ben test yaptirdigimda doktor nasıl anlayabildin daha 1 haftalik falan anca demişti. Sana tavsiyem eczanelerde erken hamilelik testi var. Yanlış hatirlamiyorsam ilişkiden 5 gün sonra bile yapıldığı yazıyordu. Allah inşallah kalbindeki meleği versin sana da
Sabah ilk idrarınla ya da 3-4 saatlik idrarla erken gebelik testlerinden yap canım. Benim normal testle adete 5 gün kala çıkmıştı. Varsa büyük ihtimalle çıkar. Ama sabah idrarı daha sağlıklı olur. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş.iyi geceler arkadaşlar 35 yaşındayım 10 yaşında bir oğlum var 2 yılı geçti 2. çocuğu istiyoruz olmadı 2. yılın sonunda hamile kaldım ama malesef 17 temmuzda 9 haflatiklti bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve zor hamile kaldığım için hiç korunmadim kürtajdan sonra 2 sefer adet gördüm ve ekimin 23 ünde adet olmam gerek ama 1 haftadır sağ ve sol kasigimda sürekli ağrı var biraz ayakta fazla kalayım ağrım çoğalıyor arada özel bölgemede aşağıdan sancı giriyo acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi bukadar erken belirtiler olabilirmi. birde birkaçgün önce bir tanidıga rastladım hamilemisin dedi seni görünce hamile oldugunu hissettim dedi çok ümitlenip hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum varmı bu tarz erken belirti yaşayanlar aranızda uzun oldu hakkınızı helal edin..
Ay kuzum hatırladım yazmıştın o zamanlard bide erken geldi minnak maşallah.hepimizin Allah yardımcısı olsun. Bende sancım var diye hastaneye gidince 2cm açılma var dediler eee az diye tepki verdi eve mi gitsek dedi yaa sabah Doğum yapmıştım,önüne gelen herkese hemşire olduğunu söylüyor bazıları hiç tınlamıyor krize giriyorum
Sabah ilk idrarınla ya da 3-4 saatlik idrarla erken gebelik testlerinden yap canım. Benim normal testle adete 5 gün kala çıkmıştı. Varsa büyük ihtimalle çıkar. Ama sabah idrarı daha sağlıklı olur. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş.
inşallah vardır canımSabah ilk idrarınla ya da 3-4 saatlik idrarla erken gebelik testlerinden yap canım. Benim normal testle adete 5 gün kala çıkmıştı. Varsa büyük ihtimalle çıkar. Ama sabah idrarı daha sağlıklı olur. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş.
Canım allah yardımcınız olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Bizim de yaptırmamız gerek. Korkudan konusunu açmıyorum evde. Kolaylıkla atlatırsınız inşallahCanım kızlar bu saat oldu oğlum bile uyurken ben neden uyumuyorum soyliyim size. Çünkü öğlen çocuğum sünnet olacak stresten ağzım yara içinde dudagim ucukladi çok fena korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin lütfen hayirlisiyla kolayca atlatalim inşallah.
Canım neleri kestin yemeyiValla yaşadğm yerdeki doktrm 1 hafta norml dyodu. Benmki 10 günd çıkınca fitil veriydk artık. Snra kendi memlktmdeki doktrmuza gittik:) benden bişeyleri kesti tereyağı falan. Cocuk hergun yapmaya basladi cok sukur.
Hiç stres yapma canım benim abimin oğlu 3 aylıkken oldu ne ağrısı sizisi oldu ne bişey çok çabuk iyileşti maşallahCanım kızlar bu saat oldu oğlum bile uyurken ben neden uyumuyorum soyliyim size. Çünkü öğlen çocuğum sünnet olacak stresten ağzım yara içinde dudagim ucukladi çok fena korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin lütfen hayirlisiyla kolayca atlatalim inşallah.
Ben bi battaniye koyuyorum içine gomuluyor yoksaArkadaslar araba koltugu mu puset mi adi her neyse:) onun icine herhangi bisy koyuyor musunuz acaba? Koymk gerekli mi
Gricim sana tavsiyem geciktirme buyukken çocuğa eziyet oğlumun aglamalari gözümün önünde daha bilseydim bebekkrn yaptiriridim çok zor büyüyünce iyi bi doktor bulun iyice yöntemleri araştır.Geç kalmayın erkek anneleriCanım allah yardımcınız olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Bizim de yaptırmamız gerek. Korkudan konusunu açmıyorum evde. Kolaylıkla atlatırsınız inşallahbize de yaz bitince.
Benimki de 3 gunde 1 yapiyor canim basta ben de uzuluyodum her gun masaj yapiyorum ama olmuyo demek ki bagirsak duzeni oyle olustu. Huzursuz degilse sorun yoktur bence.Selam kızlar benım oğlan 3 gundur kaka yapmıyor ya tam düzene girdik derken başladı gene hergun kaka yapan Bı cocuk degıl 2 günde bir yapardı gene 3 gunu bulunca canım iyice sıkılmaya basladı öyle ıkınması huzursuzluğu yok pek fazla ama ıste takıyorum kafaya
Arzustokrasi canım beslenme saati arası çok açık değilmi bizimki biberon almıyor o yüzden 2 bazen 1 buçuk saatte emmek istiyor haftaya 3 aylık olacak
Bu yöntem hoşuma gitti ama beslenme az gibi geldi bana yada bizimki alışkanlık mi yaptı memeyi .kaç saatte bir besliyorsun sen bu şekilde mi
Benimki ayaklariyla destek alip belini ittiriyor kaldiriyor, bazen yana devriliyor bazen yapamiyor, yana devrilince de geri donemiyor, henuz bilincli donemiyo yani :)Kızlar bebisleriniz ne zaman dönmeye başladı