- 26 Ekim 2016
- 190
- 182
- 37
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.721
Kolaylikla atlatirsiniz canim insallah icini ferah tut bize de haber ver, ben de korkumdan erteliyorum hep :/ acibademde mi yaptircaksin canim?Canım kızlar bu saat oldu oğlum bile uyurken ben neden uyumuyorum soyliyim size. Çünkü öğlen çocuğum sünnet olacak stresten ağzım yara içinde dudagim ucukladi çok fena korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin lütfen hayirlisiyla kolayca atlatalim inşallah.
Canım nasilsiniz sünneti nasıl olacak lokal anestezi mi bizde yaptırmayı düşünüyoruz endişeliyimCanım kızlar bu saat oldu oğlum bile uyurken ben neden uyumuyorum soyliyim size. Çünkü öğlen çocuğum sünnet olacak stresten ağzım yara içinde dudagim ucukladi çok fena korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin lütfen hayirlisiyla kolayca atlatalim inşallah.
Benim kızım rn fazla 10 dakika kalıyor memede canım sonra oynamaya başlıyor bende alıyorum memedenİlk banada çok gibi geldi zira benim kız yaka süsü gibi sutyene sıkıştırıp gezsem yeriydi yani.. Saat başı meme ama 5 6 dakika böle keyif memesiydi acikma değil.. Tracy hogg bu şekilde beslenen bebeklere atistirmaci diyor ve 3 buçuk kilonun üstündeki bebek 3 saat dayanabirmis hatta gece 6 7 saat dayanabirmis (deliksiz uyku oh yeah).. Ya zaten rutini uyguladığında anliyosun herşey o kadar düzenli bi sıralamayla gidiyoki aciktigini anliyosun çünkü uykudan uyanmış oluyo şuan uyandı kızım mesela 6da uyandik bir saat emdi(ben uyuyakalmisim) bir surede oynadik altini degistik 8e ceyrek kala filan ancak uyudu 9bucuktada uyanmis ben baktigimda siritiyordu.. Ve ac olduğunu biliyorum su durumda emdik keyfimiz yerinde ama uyuyor iste emerken bi bunu halledemedim uyanık tutamiyorum isi bitince uyandiriyorum artik zorla..
Benim kızım rn fazla 10 dakika kalıyor memede canım sonra oynamaya başlıyor bende alıyorum memeden
Belirli bi saatin varmı besleme için tani acikmadanda veriyormusun meme yoksa 3 saatte bir mi
Anladim canım teşekkür ederim:)Ş
şemsiyesi mi obzaten arkaya yatıyor bebek oturur pozisyondayken diğer bebek arabaları gibi aynı
Teşekkür ederim canım inşallah sizde sorunsuz şekilde atlatirsinzCanım allah yardımcınız olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Bizim de yaptırmamız gerek. Korkudan konusunu açmıyorum evde. Kolaylıkla atlatırsınız inşallahbize de yaz bitince.
Inşallah dediginiz gibi olur canım ya. Şimdiden ağlama sesi aklima geliyor gözlerim doluyor :)Hiç stres yapma canım benim abimin oğlu 3 aylıkken oldu ne ağrısı sizisi oldu ne bişey çok çabuk iyileşti maşallah
Ben oğlumu 6 yaşında yaptırdım çok çektim 10 gun çocuk acı çekti en iyisini yapıyorsun rabbim kolaylik versin rahat ol
Yok canım yunus emre de yaptırıcam. Yazarim mutlaka sağol canım. Bize tam zamani şu an demişti acibademdeki doktorumuzKolaylikla atlatirsiniz canim insallah icini ferah tut bize de haber ver, ben de korkumdan erteliyorum hep :/ acibademde mi yaptircaksin canim?
Evet canım lokal. Bende endiseliyim çok insallah güzel geçerCanım nasilsiniz sünneti nasıl olacak lokal anestezi mi bizde yaptırmayı düşünüyoruz endişeliyim
Eki Görüntüle 2056583 hamile bayanlar lütfen bi bakin iyice incelemenizi istiyorum çok silik cizgi varmı lütfen iyice bakin
Canm güzel dileklerin icin cok sagol ama var sanki görüyorum iyice incelesen mi acabaÜzgünüm ama ben göremedim tatlım.. Bak bu kadar bekleyiş içinde olma grubun polyannasi benim burda hemen gokkusagimi sana uzatiyorum sincik.. Ne kadar beklenti içinde olursan o kadar geri tepiyor maalesef sal kendini serbest bırak herşey güzel olacak buna inan hayırlı zamanda Rabbim nasip edecek inşallah elbet o güzel çizgiyi göreceksin belki bu ay belki bidaki ay kendini kasma ve olumlu olumsuz ne biseye çok sevin nede çok üzül herşey Allahtan..
Canm güzel dileklerin icin cok sagol ama var sanki görüyorum iyice incelesen mi acaba
Gecikti adetim canm ama var çok silik uzaktan bakınca belli oluyorFotoğrafta gözükmüyor canım.. Hani belki yakından daha bellidir bilemem.. Adetin gecikti mi.. İnan bnde o çizgiyi var sanki diye defalarca bakmisimdir sora kimi kandiriyon len deyip çöpe atmisimdir sora bida copten alıp bakmisimdir.. Çoğumuz yapmisizdir bunu.. Bn hamileligimi acilde adetim gecikti belim cok agriyo söktürücü bişi yapsana diye gittiğimde öğrendim.. Adete iki gün kala test yapmıştım bişi çıkmamıştı bide.. Her zaman bu testlerde de çıkmıyor bak..
Gecikti adetim canm ama var çok silik uzaktan bakınca belli oluyor
Yarın gidicem ilk isim o olucak inan okadar yiprandimmkiKan testi yaptır madem kuzum onda kesin çıkar..