• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bizde yarın 3 ayı bitiriyoruz inşallah. Ama aslına bakarsan erken doğduğumuz için düzeltilmiş yaşımız 2 ay bitiyo oluyo. Ve biz son 1 aydır nerdeyse hergünümüzü park yatağımızın kendi dönencesi var ucunda ayıcıklar asılı onları izlemeyi çok seviyoruz. Hatta bazı sabahlar dönmüyolar diye kızarak çığlık atarak kendince uyanıyo :) bazı öğlen uykularınıda onları izleyerek uyuyo.
Bende bugün hem cingirakli hem diş kasiyici ses çıkaran bi pelus aldım elinde tutamiyor yavrum sanırım beşige bi dönence alacağız bizde. Bir de benim oğlan tv yi keşfetti bu aralar. Odada tv ye ters yatirdigim halde gözlerini yukari doğru cevirip yukardan bakmaya çalışıyor. Aman allahim nasıl koruyacagiz bu çocukları bu tür seylerden bilmiyorum

Hic beslenemiyorum canim ya oglum gunduz hic uyumuyor yemek yapmaya firsat olmuyor, esim aksam 8.30 da geliyor o zamana kadar ac duruyorum resmen :KK43: gece de 2 saatte 1 uyaniyor. Ise baslayinca nasil olcak bilmiyorum simdiden pestilim cikiyo.
Ah canım yaa:KK43: benimki uyuduğu halde bile çok yoruyor bazen seninki hiç uyumıyomuş halinin olmaması çok normal bişey de yiyemiyormuşsun sütün de azalır.Sana yardımcı olabilecek biri yok mu annen filan?Ben de doğumdan sonra ancak dün kuaföre gidebildim.Saçlarımı kestirip fön çektirdim kuş gibi hafifledim ohh yaşadığımı hissettim yeniden.Tabi bebişim ağlamadan eve yetişeyim diye nasıl hızlı geldim orası ayrı:KK70:ahh annelik ne zormuş:KK51:

Bende bugün hem cingirakli hem diş kasiyici ses çıkaran bi pelus aldım elinde tutamiyor yavrum sanırım beşige bi dönence alacağız bizde. Bir de benim oğlan tv yi keşfetti bu aralar. Odada tv ye ters yatirdigim halde gözlerini yukari doğru cevirip yukardan bakmaya çalışıyor. Aman allahim nasıl koruyacagiz bu çocukları bu tür seylerden bilmiyorum
Benim salonumla mutfağım birarada, ve alışkanlık hep tv açık olurdu, şimdilerde dediğin şey bizdede oluyor, anakucağında yatarken gözler sürekli ekranda. Bunun tek çözümü komple kapalı tutmak sanırım :/

Bunu düşünmeniz için çok erken. Boşyere stres yapmayın derim. Kız kardeşimin bebeği 36-37 haftalarda döndü. Hmede dr u dönmez dediği halde :KK66:
Canım ilkinde böyle bir sorun yaşamadım doktor sezaryn falan dedi çok korktum ya inşallah döner erken daha

Benim salonumla mutfağım birarada, ve alışkanlık hep tv açık olurdu, şimdilerde dediğin şey bizdede oluyor, anakucağında yatarken gözler sürekli ekranda. Bunun tek çözümü komple kapalı tutmak sanırım :/
Aynen canım :(

Sezeryandan sonra kemik ağrısı çeken arkadaşlar. Doktorumla konuştum kalsiyum eksikliği normal dedi ve bi vitamin ilacı verdi bana. Sizde konuşun derim

Aynen benmkide oyle yapiyor. Benm kendi evimde yok tv zaten. Annemlerdeym arada aciyor kardesim benmki hemen gozleri dikiyor:)) valla ne kadar uzak tutabiliyorsm tutmaya caliscam ama tabi ister istemez o da baslick bisylere:) malum simdilerde cocuklar birbirle degil tabletlerle oynuyor.

Oğlumu uyutmak için kırk takla atıp emzirirken esneyip o uyuyunca tavana bakıp duruyorum. Elimde telefon gözlerim bozulcak çocuk telden uzak tutmak istiyorum ama çok sıkılıyorum. Nette gezmek baya sardı beni. Radyasyondan etkilenmeyiz umarım

Oğlumu uyutmak için kırk takla atıp emzirirken esneyip o uyuyunca tavana bakıp duruyorum. Elimde telefon gözlerim bozulcak çocuk telden uzak tutmak istiyorum ama çok sıkılıyorum. Nette gezmek baya sardı beni. Radyasyondan etkilenmeyiz umarım

E bebekte bi tulum var kuzum radyasyon onluyormus kap ondan bi tanede sen :KK70: ben rengini beğenip almıştım dışarı çıkarken serin havalarda giydirmeye diye çok güzel kumaşı filan tavsiye ederim hani radyasyon pek sanmıyorum engellediğini ama sapkasida var ondanda alacam :rolleyes: hep elimde telefon benimde ya hakkaten çok mu zarar veriyoruz acaba onlara üzülüyorum da sonradan ama çok sikildim artik tek eğlencem bu..:KK43:

Ah canım yaa:KK43: benimki uyuduğu halde bile çok yoruyor bazen seninki hiç uyumıyomuş halinin olmaması çok normal bişey de yiyemiyormuşsun sütün de azalır.Sana yardımcı olabilecek biri yok mu annen filan?Ben de doğumdan sonra ancak dün kuaföre gidebildim.Saçlarımı kestirip fön çektirdim kuş gibi hafifledim ohh yaşadığımı hissettim yeniden.Tabi bebişim ağlamadan eve yetişeyim diye nasıl hızlı geldim orası ayrı:KK70:ahh annelik ne zormuş:KK51:
Aksama dogru sut kalmiyo zaten :( ah keske olsa canim benim ailem baska ilde esiminkiler de baska ilde, burda kimse yok, arada arkadaslarim geliyo ama onlar varken de dinlenemiyorum zaten :) aynen cok zormus disari 5 dkligina ciksak bile aklimiz bebislerde kaliyo.

Benimki de 70 gunluk oldu tvyi resmen izliyo dun sok oldum. Emzirmeye calisiyorum kafasini tvden bana cevirmiyo. Evde ses olsun diye aciyodum ama kapaticam sanirim artik, alisicaklar yoksa.

Back