- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
- #26.101
Kızlar ben de yüzme havuzu aldım çok beğendim dayanamadım :) böyle boyuna geçirilen simiti de var:) yarın deneyeceğim ay inş sever bebişim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyorum ki. Eltimin oğlunun var tertemiz. Onu veriyim sana diyor sağolsun. Onunki çok güzel. Süngeri bayağı kalın. Onu alabilirimKarar veeremedim canim sen hangisini alcaksin
Selam canım süt aktığını farkedince ben parmağımla bir kaö saniye bastırıyorum yavaş.tişörtün göğüslerini kesmek çok mantıklıymış yaa caanım bende yapcam ama süt akıyor ya o ne olacak?
Bizimki de süre vermedi hiç o yüzden bilemedim canım. Mesela bende de yok izCanım koldan yapılan verem aşısı. Biz 6 hafta önce yaptırdık. Çok yeni kızarmaya başladı. Kızarıp yara olup kabuk bağlayacak kabuk düşüp izi kalacakmış. 6-8 hafta içinde oluyor dedi dr. Sağlık ocağı 15 gün demişti. Ama bizim yeni kızarıyor. İz de kalmayabilir bu tutmadığını göstermez dedi. Tutup tutmadığını anlamak için verem savaşa gidip test yapılıyormuş. Ama bence gerek yok iz olmazsa da tekrar yaptırmayın dedi. Benim iz yok diye tekrar yapmışlar iki tane izim var.
3 hafta oldu bizim 6-8 haftada oluşabiliyomus canım. Bende de iz kalmamışBenimkinde de kalmadı canım, niye kalmadı anlamadım. Hemşire yara olur, kabuk bağlar sonra da iz olur demişti.
O kader sürüyor muymuş çok şaşırdımKızlar yeğenimin 6 ayını bitirdi galiba geçen ay aşı izi çıktı.
Canım bizde yarın 3 ayı bitiriyoruz inşallah. Ama aslına bakarsan erken doğduğumuz için düzeltilmiş yaşımız 2 ay bitiyo oluyo. Ve biz son 1 aydır nerdeyse hergünümüzü park yatağımızın kendi dönencesi var ucunda ayıcıklar asılı onları izlemeyi çok seviyoruz. Hatta bazı sabahlar dönmüyolar diye kızarak çığlık atarak kendince uyanıyo :) bazı öğlen uykularınıda onları izleyerek uyuyo.Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Biz bugün 3. Ayimizi bitirdik çok şükür :) oyuncak olarak ne almaliyim neler dikkatlerini çekiyor şu aralar
İlk 3 aldı ama sütüm çok a olduğu için bırakmıştı.anne sütü alıyor muydu mama dışında ?
Amin çok saol canım İnşAllah.İnşallah her şey yolunda gider canım, Allah yardımcınız olsun.
Benim oglum da yapamiyo canim ya haftada bir zorla yapiyo, tam olarak hangi yiyecekleri kestin?Birde benm bebis 10 gunde 1 kaka yapiyodu. Dr benden inek sutu yagi ve cikolatyi kesince normle dondu. Eger bu konuda sikinti yasayn olursa deneyeblr. Tabi ilk uc ay icin gecerli imis bu sadece
Ne guzel iste. Bosuna masraf yapma baska bi ihtiyacini karsilarsin bebisinBende bilmiyorum ki. Eltimin oğlunun var tertemiz. Onu veriyim sana diyor sağolsun. Onunki çok güzel. Süngeri bayağı kalın. Onu alabilirim
Güzel hayırlı olsun. Peki alttaki süngeri nasıl sanki çok ince
Canim inek sutu ve tereyagi ve margarini bir de cikolatayi. Ben tereyagini cok tuketyordum. Kestim isteBenim oglum da yapamiyo canim ya haftada bir zorla yapiyo, tam olarak hangi yiyecekleri kestin?