• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben de yüzme havuzu aldım çok beğendim dayanamadım :) böyle boyuna geçirilen simiti de var:) yarın deneyeceğim ay inş sever bebişim.

tişörtün göğüslerini kesmek çok mantıklıymış yaa caanım bende yapcam ama süt akıyor ya o ne olacak?
Selam canım süt aktığını farkedince ben parmağımla bir kaö saniye bastırıyorum yavaş.
Öyle kesiliyor bebeğimin sütü boşuna gitmesin diye. Acaba doğru mu bilmiyorum da

Bugun bizde 2.ay asimizi olduk cok huzursuzlar ve uykuda bile agliyorlar bu gece uyku yok anlasildi zaten yoktu da en azından 2 saat bari uyuyodum
:(

Canım koldan yapılan verem aşısı. Biz 6 hafta önce yaptırdık. Çok yeni kızarmaya başladı. Kızarıp yara olup kabuk bağlayacak kabuk düşüp izi kalacakmış. 6-8 hafta içinde oluyor dedi dr. Sağlık ocağı 15 gün demişti. Ama bizim yeni kızarıyor. İz de kalmayabilir bu tutmadığını göstermez dedi. Tutup tutmadığını anlamak için verem savaşa gidip test yapılıyormuş. Ama bence gerek yok iz olmazsa da tekrar yaptırmayın dedi. Benim iz yok diye tekrar yapmışlar iki tane izim var.
Bizimki de süre vermedi hiç o yüzden bilemedim canım. Mesela bende de yok iz

Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Biz bugün 3. Ayimizi bitirdik çok şükür :) oyuncak olarak ne almaliyim neler dikkatlerini çekiyor şu aralar
Canım bizde yarın 3 ayı bitiriyoruz inşallah. Ama aslına bakarsan erken doğduğumuz için düzeltilmiş yaşımız 2 ay bitiyo oluyo. Ve biz son 1 aydır nerdeyse hergünümüzü park yatağımızın kendi dönencesi var ucunda ayıcıklar asılı onları izlemeyi çok seviyoruz. Hatta bazı sabahlar dönmüyolar diye kızarak çığlık atarak kendince uyanıyo :) bazı öğlen uykularınıda onları izleyerek uyuyo.

Merhaba kızlar
Benm oğlum 95 günlük. Yaklaşık 1 aydır sallanan anne kucağında asılı çıngıraklarıyla oynuyor bakıyor bağırıyor 10 gündür de elleriyle tutup ağzına götürmek istiyor ama beceremiyor. Benim işimi çok kolaylaştırdı. Mutfak ve diğer ev işlerini bu ana kucağı ve oyuncaklar sayesinde hallediyorum. Beğişine dönen müzikli oyuncak aldım şu yapmur ormanı konseptli olan. Ama bizimki onu sevmedi. Yaklaşık 200 tl verdim ama geri vercem üzerine de biraz para koyup baston puset tarzı araba alıcam.

Arkadas oyuncaklari sormus. Bende onu sormak icin girmistim guzel tevafuk oldu. Bir de kitap olarak ne okuyabliriz. Var mi arastiran? Bana daha ileri vadede oneride bulunabilirsiniz. (6 ay-1yas) Turkiyedyken almak istiyorum:)
Simdi oyuncklari tutamadklari icin hep bizim tutmamiz gerekiyo. Herlde en guzeli tepede donence tarzi

Birde benm bebis 10 gunde 1 kaka yapiyodu. Dr benden inek sutu yagi ve cikolatyi kesince normle dondu. Eger bu konuda sikinti yasayn olursa deneyeblr. Tabi ilk uc ay icin gecerli imis bu sadece

Kızlar mutlaka beni ödülle cezalandırma (Özgür BOLAT) okuyun derim çok önemli bilgiler var.

Birde benm bebis 10 gunde 1 kaka yapiyodu. Dr benden inek sutu yagi ve cikolatyi kesince normle dondu. Eger bu konuda sikinti yasayn olursa deneyeblr. Tabi ilk uc ay icin gecerli imis bu sadece
Benim oglum da yapamiyo canim ya haftada bir zorla yapiyo, tam olarak hangi yiyecekleri kestin?

Back