- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #26.001
Benm de ara ara öyle oluyor. Dayanamıyorum ama iyi temizleyip göğsünü boşaltırsan ertesi gün ya da iki güne göğüs ucu iyileşince geçiyor. Temiz bakmazsan süt birikip iltihap olabilir. Ayrşlenirsin mastit diyorlar öyle olunca. Dikkat et. Acısa da emzir. Ya da pompa yap memene. Ucu yara olduğundaki acıyla ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum. Lansiloh göğüsucu kremi de sür temizledikten sonra süreci hızlandırıyor.Kizlar ya göğsüm cok sizliyo napsam bilemedim m oglum emerken agliyorum resmen ucu kirmizi ama gogsumun kendi de sizliyo
Benimkinin sebebini çözdüm kızlar. Boynunun altı pişmiş kızarmış onun acısına bağırmış yavrum. Aşı sonrasinda yikamayinca 3 gün hemen sicaklardan pişmiş orası. Şimdi zeytinyagi falan suriyorum epey düzeldiKızlar "bebeklerde büyüme atağı" "bebeklerde atak haftaları" diye netten araştırma yapabilirsiniz. Tavsiyem tek bi adreste okumayın, farklı sitelerde farklı uzmanların yorumlarını yazılarını okuyun.
Sav simplex kullaniyoruz bizde canim günde 4 kere 7ser damla demişti doktorumuzMerhabalar bizim gaz sorunumuza biogaia damla iyi gelmişti fakat yine ıkınmalarımız başladı doktor onun yanına bir de sabsimplex verdi ikisini bir arada kullanan var mo birde sabsimplex kaç damla veriliyor bilen varsa acil cvp yazar mı
Canım benim ilk bebeğimde 34 haftalık doğmuştu 15 cc anca içerdi. 45 cc içtiğinden 1 yaşındaydı nasıl mutlu olmuştuuk. Hala çok iştahlı bir çocuk değil ama kilosu boyu gelişimi yaşıtlarıyla aynı maşAllah.kızlar bebegini mama ile besleyen var mı .oğlum 4 aylık oldu düzeltilmiş 2 aylık ama hala 70 cc zor içiyor mamasınıanne sütü de veriyorum .ama artık çok zorlanıyorum .bir bebek açıktığı için hiç mi ağlamaz vermesem 6 saat istemez hiç .mamasını değiştirdik ama olmuyor içmiyor içmesi zaten 1 saat sürüyor geceleri çok zor oluyor .
var mı bebeği benim ki iştahsız olan sizler ne yapıyorsunuz ?
Canım Benimki bitek isime tepki vermiyor ama o da 3. Ay sonunda 4. Ay içerisinde olurmuş zaten. Bu aylarda yüz takiplerini oyuncak ve ses takibinden daha çok yaparlarmış diye biliyorum.Kızlar biz 60 günlük olduk benim kızım hala göz teması nadir kuruyor. Sizlerinkiler ismine tepki veriyor mu . Gülüyorlar mı. Göz temasları nasıl?
Ben 1. Ay kontrolünde yaptırmıştımKızlar kalça çıkıklığı testi ne zaman yapılıyor
Tam 75 günlükken gittim kafama göre ilk 3 ay da gidilebilir çünkü.Kızlar kalça çıkıklığı testi ne zaman yapılıyor
İsmine tepki vermesi yani ismine dönmesi için henüz çok küçükler bence benim bildiğim 4. Aydan sonra adını öğreniyorlar.Kızlar biz 60 günlük olduk benim kızım hala göz teması nadir kuruyor. Sizlerinkiler ismine tepki veriyor mu . Gülüyorlar mı. Göz temasları nasıl?
Bn 2.ayına girmeden yaptırdın cnm 45 gunluk fılandı genelde 2 aydan sonra yaptırılıyorKızlar kalça çıkıklığı testi ne zaman yapılıyor
1 ya da 2. ayda canim, biz 2. ayin icinde yaptirdik.Kızlar kalça çıkıklığı testi ne zaman yapılıyor
Canim iyice yaklasip bakiyor musun o zaman da mi kurmuyor? Ben konusunca beni dinliyor guluyor agzini acip sesler cikariyor ama bazen tavana falan bakiyor beni sallamiyor :) moduna gore degisiyor heraldeKızlar biz 60 günlük olduk benim kızım hala göz teması nadir kuruyor. Sizlerinkiler ismine tepki veriyor mu . Gülüyorlar mı. Göz temasları nasıl?
Nasil yani su an 1.5 saat mi izin sadece?Kızlar ise başlamıştım bugün kurum Komisyonu sözleşmeli memur olduğum için sadece yaşına kadar 1.5 saat süt iznim olduğunu başka hakkım olmadığını söyledi çok mutsuzum
Evet yaşına kadar sadece 1.5 saatmisNasil yani su an 1.5 saat mi izin sadece?
Canım işte bu saatlrri toplatıp gune cevrp iznini uZatabilirsinEvet yaşına kadar sadece 1.5 saatmis
Özelde yapılıyormuş Evet de memuriyette olabilecek mi emin değilimCanım işte bu saatlrri toplatıp gune cevrp iznini uZatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?