• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Geçmiş olsun canım. Çok fena salgın varmış her yerde 🙁 Bi acile gitsen iyi olur bebişi idare edecek kimse var mı.
Yok malesef kuzum. Benimki galiba göğsümdeki yaralardan, mastit gibi bişi oldum sanırım 🥺 parolla ayakta duruyorum

Kızlar ben pes ettim. Mamaya geçtim artık. Biberonla da veriyorum. Emdikten sonra 120 ml içiyor. Normal mi? Doktor sınır koymayın içsin dedi. Başka arkadaşıma da 60dan fazla vermeyin demiş kendi doktoru. Tok bebek uyuyor valla. Eskiden açlıktan ağlamaktan uyuyamıyordu.

Kızlar ben pes ettim. Mamaya geçtim artık. Biberonla da veriyorum. Emdikten sonra 120 ml içiyor. Normal mi? Doktor sınır koymayın içsin dedi. Başka arkadaşıma da 60dan fazla vermeyin demiş kendi doktoru. Tok bebek uyuyor valla. Eskiden açlıktan ağlamaktan uyuyamıyordu.
İyi yapmışsın canım. Aç mı kalacak çocuk mama da öcü değil vericez, büyüdükçe ihtiyacı olan miktar artıyor bir de. Benim doktor da sınır koymayanlardan tek dediği şey biberonda arta kalacak onu görene kadar ver. Doyunca bırakır o diyor. Benim de aklıma takılıyor bu durum ama öyle böyle yapıyorum veriyorum bazen bitiriyor, bazen biberonda kalıyor.

Bana da sınır koyma dedi, belli bi yerden sonra öğün az mama miktarı çok oluyor zaten. Sen yine emzirirsin ama bebeğini de aç bırakmamış olursun, mama ile komple beslenen kaç kişi var ya. Ne olacak

Ya bende avent var gerçekten çekim gücü iyi değil başka marka deneyimlemedim, ben de başka marka almak istiyorum. Dediğin markayı hiç duymadım ondan mı alsam acaba
Offf yani kapattım elle sağayım dedim inan daha çok çıkar. Gün içinde sağıp vermek durumunda olsam hiçbir işe yaramaz bu gerçekten çile gibi. Benim diğer makine bunun yanında makine yani gerçekten, canavar gibi. İkili elektrikli bir modeldi o, ikili sağınca daha da verimli oluyor tabii ki. Baktım fiyatına 10500 diyor. Uzun süreli kullanacağım, ben sağım yapıp vereceğim diyorsan alınır canım, ama artırmak için falansa lansinoh falan da alınabilir ya da hastane tipi kiralanabilir. Bu çok mıy mıy ama bununla ömür geçmez. İyi ki ilk tecrübem bu değil oturur ağlardım herhalde ama normali nasıl biliyorum.

İyi yapmışsın canım. Aç mı kalacak çocuk mama da öcü değil vericez, büyüdükçe ihtiyacı olan miktar artıyor bir de. Benim doktor da sınır koymayanlardan tek dediği şey biberonda arta kalacak onu görene kadar ver. Doyunca bırakır o diyor. Benim de aklıma takılıyor bu durum ama öyle böyle yapıyorum veriyorum bazen bitiriyor, bazen biberonda kalıyor.
Dimi ya öcü değil. Şunu bi kabul etmem lazım. Benim arkadaşım bebeği bir aylıkken 60 ml veriyordum diyor. Doktoru öyle demiş. Ben 120 veriyorum. Benim doktor da seninki gibi. Obez olmaz inşallah bebeklerimiz

Bana da sınır koyma dedi, belli bi yerden sonra öğün az mama miktarı çok oluyor zaten. Sen yine emzirirsin ama bebeğini de aç bırakmamış olursun, mama ile komple beslenen kaç kişi var ya. Ne olacakA doğru diyordun
Doğru diyorsun kuzum.gelişim çağında bebeği aç bırakmak hiç mantıklı değil. Kabullendim artık. Saçmalamıştım biraz.

Bende karacanın çay makinası var bikaç özellikli almıştım, mama suyu derecesi var. önce kaynatıyorum orada kalıyo hazır kaynamış suyum, mama yapacağımda 40 derece mama suyu ısıtma tuşuna basıp mamayı hazırlıyorum.

İyi yapmışsın canım, çok yıprattın kendini. Emzirirsin mama da verirsin hiçbir şey olmaz

Offf yani kapattım elle sağayım dedim inan daha çok çıkar. Gün içinde sağıp vermek durumunda olsam hiçbir işe yaramaz bu gerçekten çile gibi. Benim diğer makine bunun yanında makine yani gerçekten, canavar gibi. İkili elektrikli bir modeldi o, ikili sağınca daha da verimli oluyor tabii ki. Baktım fiyatına 10500 diyor. Uzun süreli kullanacağım, ben sağım yapıp vereceğim diyorsan alınır canım, ama artırmak için falansa lansinoh falan da alınabilir ya da hastane tipi kiralanabilir. Bu çok mıy mıy ama bununla ömür geçmez. İyi ki ilk tecrübem bu değil oturur ağlardım herhalde ama normali nasıl biliyorum.
Bunu duymak iyi geldi gerçekten. Zaten sütüm az sağmaya çalıştıkça moralim bozuluyor ekstra. Artırmak için istiyorum kiralayayım bari 10bin çok 🙁 valla doğurana kadar bi zor, doğurduktan sonra ekstra zor. Şikayet gibi olmasın ama çok yoruldum. Dün geceden beri uyumuyor benim bebiş. Çok yoruldum 😔

Bende bu bestlag damla geeçekten işe yaradı buarada. Bebebao ile ilk çekimde 40 cc falan çekmiştim bugün çektim 100 cc geldi. Etkili olacağını düşünmüyodum ama işe yaradı.

Bunu duymak iyi geldi gerçekten. Zaten sütüm az sağmaya çalıştıkça moralim bozuluyor ekstra. Artırmak için istiyorum kiralayayım bari 10bin çok 🙁 valla doğurana kadar bi zor, doğurduktan sonra ekstra zor. Şikayet gibi olmasın ama çok yoruldum. Dün geceden beri uyumuyor benim bebiş. Çok yoruldum 😔
benim bebeğimde uyumuyor dün geceden beri seninki kaç aylık

Dimi ya öcü değil. Şunu bi kabul etmem lazım. Benim arkadaşım bebeği bir aylıkken 60 ml veriyordum diyor. Doktoru öyle demiş. Ben 120 veriyorum. Benim doktor da seninki gibi. Obez olmaz inşallah bebeklerimiz
İnşallah olmaz bu konuda doktorlar farklı farklı düşünüyor maalesef 🙁 bizim doktordan özellikle bi ölçü istedim ortalama bişey söyleyin benim içim rahat etmiyor dedim ama söylemedi her çocuk farklı ben bişey diyemem ki dedi.

Back