• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya cnm şimdi 3. Yü yaptı ama içinde pütürükler haricinde hafif kırmızılı mukuslu dışkı da vardı doktorumu aradım yarın getir bi test yapalım dedi. Ay bişey olmaz dimi ya :KK43:(

He kirmiziliklara bişi diyemem kuzum puturlu şeyler normalde.. Bnmkinin renk skalasi genelde acik sarıdan yeşile doğru olduğu için.. Bizimki günde 5ten aşağı sicmiyor babası kılıklı günde 3 az bile bana gore de sn yinede götür bi doktora inşallah biseyi yoktur kuzunun... İçini ferah tut ama bişi olsa mizirdanir durmaz yerinde..

Canım alerji olunca oluyor diye biliyorum. Bugünlerde farklı bir besin tükettin mi? Belki süt ürünlerine alerjisi vardır.
Evet okudukça sanırım alerji gibi geliyor:/ çünkü bugün normalde hiç içmem süt içtim ve benim de midem ve karnım ağrıdı. Bir de çok gürültülü kaka yapıyor ve popo arası kızarık ben o kızarıklığı zaman zaman pişik diyenitelendirdim ama meğer okuduğum kadarıyla alerji söz konusu olduğunda kaka asidik olup tahriş edebiliyormuş :/

He kirmiziliklara bişi diyemem kuzum puturlu şeyler normalde.. Bnmkinin renk skalasi genelde acik sarıdan yeşile doğru olduğu için.. Bizimki günde 5ten aşağı sicmiyor babası kılıklı günde 3 az bile bana gore de sn yinede götür bi doktora inşallah biseyi yoktur kuzunun... İçini ferah tut ama bişi olsa mizirdanir durmaz yerinde..
Kıpkırmı değil de böyle mukusun rengi hafif turuncu gibiydi , sindirememiş oluyormuş bu şekilde:/

Ah canim gecmis olsun benim 66 gunluk bebegim ve hala yaram gecmedi. Dogru pozisyonda vermeye calis ve kahverengi yerin hepsini alsin agzina. One egilerek emzirme. Gecmesi icin ben bir cok krem kullandim en iyi fito geldi ama yikaman lazim emzirmeden once. Biraz iyilesince lanoline gecebilirsin. Ve gogsun acikta kalsin hic kapatma ben hala acik geziyorum. Bi tisortun gogus yerlerini kes oyle dolas.
Sadece gögüs ucunu degil hepsini agzına alıyor,hatta bazen agzına kahverengi yerle birlikte alamayinca sinirleniyor,garmastan kullaniyorum,fitoyuda alayim bari

Kızlar karma aşı kolda iz birakiyor ya benim oglumda kalmadi iz. Aradan 3 hafta falan geçti bir de. Bende de kalmamış iz. Sizde de var mi bu durum

Merhaba benim kızımın baş çevresi 35 ti 1 ay kontroldeyse 35 çıktı 2. ay 36.5 olmuş doktor az dedii nöroloğa gönderdi oda şuan için sorun yok ama takip edilmeli sesi. Algıları biraz zayıf sesi. Kendini anne karnında hissediyormuş hala . Bu ayki baş çevresi büyümesi önemliymiş ricam Dua edin kızlar bebeğimin başı bu ay 2 cm büyüsün İnşAllah .

çok ağlamayan çocuğum birden bire çığlık çığlığa ağlıyor ama 5.gun bu kdr normal mi huyu suyu değişti çocuğun böyle devam etmesinden korkuyorum
Aynı bizde senin bu yaşadıklarını yaşadık maalesef benimki huy yaptı nazlı oldu şimdi inşallah geçer

Anneler ne alemdesiniz genel anlamda asi sonrası huysuzluk durumunu yaşıyoruz galiba hepimiz..

Benim su sıra daha büyük bi tedirginligim var kara kara düşünüyorum napcaz ne edicez diye.. Mesele Kış ve soğuk.. Evim şimdiden buz gibi çok soğuk oluyor kisin nasıl koruycam kızımı bilmiyorum.. Toplucaz piliyi pirtiyi oturma odasına yerlescez kapayacaz kapiyi doğalgaz sobası yakacaz simdilik görünen en iyi yöntem bu.. E kapılar kapalı olacak ben kızı nasıl duyacam is güç görürken? bunun için görüntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum malum kizcagizim pek hareketli duymak yetmez bana... Sorum şu ki aranızda kullanan marka tavsiyesi verecek olan var mi.. Motorola bakıyorum su sıra pahalı da zıkkım ama alacam mecburum :KK43:
Canım letgodan falan ikinci el al çok uygun oluyor

cnm inanir misin sadece ıh ıh yapan çocuk uzun uzun aglamalara başladı ve de bir türlü uykuya dalamıyor uykusuzluktan mahfolsa bile
Hiç sorma. Hafta sonu annem ve kayınvalidemlere gittik asla durmadı sürekli ağladı. Huy yaptı geçer inşallah ya.

Nasılsınız anneler bebeğimin derdine hiç giremedim herkes ağlamadan şikayetçi bizimkide öyle bır aylık oldu ağlama nöbetler ı geçiriyor hiç bir bebek derdi olmadan ağlamaz benim yavrumun da gaz problemi var kolik aranızda kolik bebeği olan var mı nelere dikkat ediyor sunuz

Çok şükür hiçbirşeyi yokmuş sabah yaptığı bezi getirdim test bile istemedi yediklerinden olur dedi. Zaten sabahki kakası normaldi. Buarada gürültülü yapmadı da normalmiş. Çok şükür.

Kızlar karma aşı kolda iz birakiyor ya benim oglumda kalmadi iz. Aradan 3 hafta falan geçti bir de. Bende de kalmamış iz. Sizde de var mi bu durum
Canım koldan yapılan verem aşısı. Biz 6 hafta önce yaptırdık. Çok yeni kızarmaya başladı. Kızarıp yara olup kabuk bağlayacak kabuk düşüp izi kalacakmış. 6-8 hafta içinde oluyor dedi dr. Sağlık ocağı 15 gün demişti. Ama bizim yeni kızarıyor. İz de kalmayabilir bu tutmadığını göstermez dedi. Tutup tutmadığını anlamak için verem savaşa gidip test yapılıyormuş. Ama bence gerek yok iz olmazsa da tekrar yaptırmayın dedi. Benim iz yok diye tekrar yapmışlar iki tane izim var.

Bir anda ağlayarak uyanmak bizim de sorunumuz. Dün uyurken nefesi kesilircesine katıla katıla ağlamaya başladı. Bir de mama yerken bi ağlama tutturuyor ne mama yiyor ne sakinliyor. Millet üçüncü ayda meme reddi yaşar biz biberon reddi yaşıyoruz :olamaz:

Kıpkırmı değil de böyle mukusun rengi hafif turuncu gibiydi , sindirememiş oluyormuş bu şekilde:/

O rengi hic görmedim iste ben.. Bu ara benim kızında popo arası kizarmaya başladı gecen gün çiğköfte yedim acaba o mu yaktı kızımın poposunu simdik bi içim parçalandı hee yazık napmisim ben yavruma..:KK61: gürültülü sicmadada problem yok ama kuzum normal bişi senfoni eşliğinde yapıyor çoğu bebek zaten :KK70:

Canım letgodan falan ikinci el al çok uygun oluyor

Ay du bi bakayim.. Amazon filan gibi sitelere baktım oralardada baya uygun ama gelir mi işte o var.. Bide hangisinden almalı weewell yada Motorola arasında kaldim..

Bir anda ağlayarak uyanmak bizim de sorunumuz. Dün uyurken nefesi kesilircesine katıla katıla ağlamaya başladı. Bir de mama yerken bi ağlama tutturuyor ne mama yiyor ne sakinliyor. Millet üçüncü ayda meme reddi yaşar biz biberon reddi yaşıyoruz :olamaz:
Biseyden korkuyo olabilir mi canim? Gecen alp de birden aglayarak uyandi ben de hemen kucagima aldim dudagini buze buze agliyodu, esim de disardan kamyon korna sesi geldi ona uyandi dedi, ben duymamistim, korkmus yavrum meger. Bi kere daha bi sesten dolayi aglayarak uyanmisti. Bazen ruyasinda da mi korkuyo nedir arada yapiyo oyle.

Back