temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar 2. ay asisinda ates takibi kac gun yapiliyor? Sabahtan asi olduk oglum surekli sicak, 38 derece oldu, ates dusurucu verip uyuttum. Sabaha kadar surekli bakmam mi gerekir? Cok huysuzlandi bugun yazik bebeklere

Kizlar 2. ay asisinda ates takibi kac gun yapiliyor? Sabahtan asi olduk oglum surekli sicak, 38 derece oldu, ates dusurucu verip uyuttum. Sabaha kadar surekli bakmam mi gerekir? Cok huysuzlandi bugun yazik bebeklere
Canım saatte bir dudağınla bak en azından. Sıcak hissedersen ölçersin. Ateş biranda çıkıverir allah korusun. Ateş düşürücü verdiysen bir daha çıkacağını sanmıyorum ama eğer düşmezse kolundaki aşı yerine değdirmeden ıslak bezle sil vücudunu yine düşmezse götür dr a. Bizim de öyle çok huzursuz olmuştu. Zaten sonra bütün uyku düzeni değişmişti. Uyumamıştı pek. İnşallah alp etkilenmez.

Kızlar zamaninda gögüs ucu yara olan oldumu? Ne yaptiniz?bunun bi çaresi çözümü yokmu?bagıra bagıra aglaya aglaya emziriyorum,dayanamiyorumölecem acıdan

Canim iyice yaklasip bakiyor musun o zaman da mi kurmuyor? Ben konusunca beni dinliyor guluyor agzini acip sesler cikariyor ama bazen tavana falan bakiyor beni sallamiyor :) moduna gore degisiyor heralde
Evet yakınına gelsem de takmıyor ama bazen algıları açık okuyor o zaman göz TEMA'sı kürüyor onun dışında daha çok etrafı izliyor

Ayy cok zor bu aci yaa bende sıcak havlu koydum emzirdim rahatladim göğüs ucu hala kizarik acıyor ama :/

Ayy cok zor bu aci yaa bende sıcak havlu koydum emzirdim rahatladim göğüs ucu hala kizarik acıyor ama :/

Yarından sonra da bizim var cok korkuyorum bide iki bebek

Kızlar zamaninda gögüs ucu yara olan oldumu? Ne yaptiniz?bunun bi çaresi çözümü yokmu?bagıra bagıra aglaya aglaya emziriyorum,dayanamiyorumölecem acıdan
Ah canim gecmis olsun benim 66 gunluk bebegim ve hala yaram gecmedi. Dogru pozisyonda vermeye calis ve kahverengi yerin hepsini alsin agzina. One egilerek emzirme. Gecmesi icin ben bir cok krem kullandim en iyi fito geldi ama yikaman lazim emzirmeden once. Biraz iyilesince lanoline gecebilirsin. Ve gogsun acikta kalsin hic kapatma ben hala acik geziyorum. Bi tisortun gogus yerlerini kes oyle dolas.

Anneler ne alemdesiniz genel anlamda asi sonrası huysuzluk durumunu yaşıyoruz galiba hepimiz..

Benim su sıra daha büyük bi tedirginligim var kara kara düşünüyorum napcaz ne edicez diye.. Mesele Kış ve soğuk.. Evim şimdiden buz gibi çok soğuk oluyor kisin nasıl koruycam kızımı bilmiyorum.. Toplucaz piliyi pirtiyi oturma odasına yerlescez kapayacaz kapiyi doğalgaz sobası yakacaz simdilik görünen en iyi yöntem bu.. E kapılar kapalı olacak ben kızı nasıl duyacam is güç görürken? bunun için görüntülü bebek telsizi almayı düşünüyorum malum kizcagizim pek hareketli duymak yetmez bana... Sorum şu ki aranızda kullanan marka tavsiyesi verecek olan var mi.. Motorola bakıyorum su sıra pahalı da zıkkım ama alacam mecburum

Kızlar kakayı gün içinde kaç kez yapıyorlar bugün sabah da yaptı, biraz önce de yaptı şaşırdım :/ kıvamı cıvık sarı ve pütürlü, ishal olamaz dimi ya:/

Kızlar doğumdan sonra kolay olsun diye ve balık yemiş olmak için bimden ton balığı alıp yiyorum. Gerçekten süt yapıyor hepiniz deneyin. Pahalı değil zaten. Hem taze balık kadar olmasa da bence çok sağlıklı.

Kızlar kakayı gün içinde kaç kez yapıyorlar bugün sabah da yaptı, biraz önce de yaptı şaşırdım :/ kıvamı cıvık sarı ve pütürlü, ishal olamaz dimi ya:/

Benimki aksama kadar siciyor hunharca siciyor kuzum sicsin ne güzel sicamamasindan iyidir sıkıntı yok merak etme günde on sefere kadar normalmis.. İshal olsa benimki doğduğundan beri ishal demektir bi agzima sicmadigi kaldı veledin..

Ya cnm şimdi 3. Yü yaptı ama içinde pütürükler haricinde hafif kırmızılı mukuslu dışkı da vardı doktorumu aradım yarın getir bi test yapalım dedi. Ay bişey olmaz dimi ya (

Ya başına gelen var mı arkdaşlar ya hafif kırmızılı mukuslu ama diğer renk ve kıvamları iyiydi ay bilemedim geçer dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…