temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cnm ben ergobaby aldım kullanamadım ya :/ bidaha gidicem aldığım yere yapamıyorum.

Canım face de babywearing diye bir grup var tavsiye ederim. Ben üyeyim. Sling aldım ordan neko. İkinci el. YouTube dan video izledim. İkinciye bağladım. Bir kere yapınca çok kolay. Kendin dene. Çınar çok sevdi içinde iki saat uyuyor gezerken. Sonra baktım sevdi aynı siteden bir de ergonomik kanguru aldım. Tula marka babysize. Üç gündür onu kullanıyorum öyle güzel ki. Resmen üç dk sürmüyor uyuması. Bugün avm ye gittik babasına taktım öyle mutlulardı ki hiç çıkarmadı çınar da hep uyudu. Ama bana çok rahat oldu. Heryere bebek arabası ile gitmek çok zordu. Kaldır et heryerde sürülmüyor eller hep meşgul birşey alamıyorsun bakamıyorsun. Çok özgürüm böyle. İkinci el satıyor herkes. Çok güzel ürünler var. Resim koyarsan bağlamana da yardımcı oluyorlar.

Cok tatliymis canim kanguru gule gule kullanin masallah ben de uyeyim ama hic incelememistim biseyler satiliyor mu falan diye, bir bakayim cok sagol. Ya dedigin gibi bebek arabasi hic pratik degil, tek basima kaldiramiyorum da zaten, merdiven olunca takilip kaliyosun. Alp zaten henuz 5 kilo rahat tasirim kucagimda diye dusunuyorum :)

Cok tatliymis canim kanguru gule gule kullanin masallah ben de uyeyim ama hic incelememistim biseyler satiliyor mu falan diye, bir bakayim cok sagol. Ya dedigin gibi bebek arabasi hic pratik degil, tek basima kaldiramiyorum da zaten, merdiven olunca takilip kaliyosun. Alp zaten henuz 5 kilo rahat tasirim kucagimda diye dusunuyorum :)

Sağol tatlım
20 kiloya kadar taşıyor çınar da 6,5 ama yük dağıldığı için hiç ağrı falan yapmadı bende.

Kızlar oyun matı almak istiyorum denize şu müzikli oyuncaklı olanlardan. alanlar var mı önerdiğiniz bişiler?

Ayyy maşallah oğluşuna. Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Çok tatlı, tam yemelik olmuş annesi :) öp bizim için

Canım, ben de sizler gibiyim. Bir hafta sonra 3 aylık olacaz biz de hiç denemedik. Ben de hem denemek istiyorum hem de acı falan hissederim de soğurum diye biraz daha zaman geçsin istiyorum. Eşim de sağolsun baskı yapmıyor bana, sen ne zaman dersen diyor. Biz de hamilelik sürecinde denemedik korktuğumuz için. Neredeyse bir yıl olacak, kanka kanka yaşıyoz evde :) inşallah kankalık uzun sürmez :)

İş derken canım iple mi dikiş attıkar sana

kızlar bebegini mama ile besleyen var mı .oğlum 4 aylık oldu düzeltilmiş 2 aylık ama hala 70 cc zor içiyor mamasını anne sütü de veriyorum .ama artık çok zorlanıyorum .bir bebek açıktığı için hiç mi ağlamaz vermesem 6 saat istemez hiç .mamasını değiştirdik ama olmuyor içmiyor içmesi zaten 1 saat sürüyor geceleri çok zor oluyor .
var mı bebeği benim ki iştahsız olan sizler ne yapıyorsunuz ?

Bebeğinin kilo alımı nasıl peki?
Eğer kilo alımı iyiyse mama alımını azaltabilir annesütüne yüklenebilirsin.
Benim oğlum da 3 aylık mamayı bıraktık sütüm artmaya başladı. İsteksizdi ve sadece emmek istiyordu. Kilo alını da iyiydi mamayı bıraktık. Her bebek aynı olmaz tabi. Sen prematüre annesisin belki erken doğmanın verdiği stres vardır bebekte. Dr gitsen eğer kilo alımı notmal sınırlardaysa sorun yok zorlama der eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…