• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar ya göğsüm cok sizliyo napsam bilemedim m oglum emerken agliyorum resmen ucu kirmizi ama gogsumun kendi de sizliyo

Kizlar ya göğsüm cok sizliyo napsam bilemedim m oglum emerken agliyorum resmen ucu kirmizi ama gogsumun kendi de sizliyo
Benm de ara ara öyle oluyor. Dayanamıyorum ama iyi temizleyip göğsünü boşaltırsan ertesi gün ya da iki güne göğüs ucu iyileşince geçiyor. Temiz bakmazsan süt birikip iltihap olabilir. Ayrşlenirsin mastit diyorlar öyle olunca. Dikkat et. Acısa da emzir. Ya da pompa yap memene. Ucu yara olduğundaki acıyla ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum. Lansiloh göğüsucu kremi de sür temizledikten sonra süreci hızlandırıyor.

Kızlar "bebeklerde büyüme atağı" "bebeklerde atak haftaları" diye netten araştırma yapabilirsiniz. Tavsiyem tek bi adreste okumayın, farklı sitelerde farklı uzmanların yorumlarını yazılarını okuyun.
Benimkinin sebebini çözdüm kızlar. Boynunun altı pişmiş kızarmış onun acısına bağırmış yavrum. Aşı sonrasinda yikamayinca 3 gün hemen sicaklardan pişmiş orası. Şimdi zeytinyagi falan suriyorum epey düzeldi

Zehna67 Zehna67 canım ya nasıl verdin kilolari ne yapıyorsun ne yiyorsun beslenmen nasıl anlatır mısın. Ben ilk hafta 8 kilo verdim sonrası kaldi bende hatta belkide üstü ne aldim daha çok üzülüyorum:(

Merhabalar bizim gaz sorunumuza biogaia damla iyi gelmişti fakat yine ıkınmalarımız başladı doktor onun yanına bir de sabsimplex verdi ikisini bir arada kullanan var mo birde sabsimplex kaç damla veriliyor bilen varsa acil cvp yazar mı
Sav simplex kullaniyoruz bizde canim günde 4 kere 7ser damla demişti doktorumuz

kızlar bebegini mama ile besleyen var mı .oğlum 4 aylık oldu düzeltilmiş 2 aylık ama hala 70 cc zor içiyor mamasını :KK43: anne sütü de veriyorum .ama artık çok zorlanıyorum .bir bebek açıktığı için hiç mi ağlamaz vermesem 6 saat istemez hiç .mamasını değiştirdik ama olmuyor içmiyor içmesi zaten 1 saat sürüyor geceleri çok zor oluyor .
var mı bebeği benim ki iştahsız olan sizler ne yapıyorsunuz ?
Canım benim ilk bebeğimde 34 haftalık doğmuştu 15 cc anca içerdi. 45 cc içtiğinden 1 yaşındaydı nasıl mutlu olmuştuuk. Hala çok iştahlı bir çocuk değil ama kilosu boyu gelişimi yaşıtlarıyla aynı maşAllah.

Kızlar biz 60 günlük olduk benim kızım hala göz teması nadir kuruyor. Sizlerinkiler ismine tepki veriyor mu . Gülüyorlar mı. Göz temasları nasıl?

Kızlar biz 60 günlük olduk benim kızım hala göz teması nadir kuruyor. Sizlerinkiler ismine tepki veriyor mu . Gülüyorlar mı. Göz temasları nasıl?
Canım Benimki bitek isime tepki vermiyor ama o da 3. Ay sonunda 4. Ay içerisinde olurmuş zaten. Bu aylarda yüz takiplerini oyuncak ve ses takibinden daha çok yaparlarmış diye biliyorum.

İsmine tepki vermesi yani ismine dönmesi için henüz çok küçükler bence benim bildiğim 4. Aydan sonra adını öğreniyorlar.
Benim oğlum 79 günlük maşallah.
Daha 10 gündür gülüyor. 2 haftadır flan gözlerime bakıyor. Ve etrafta iş yaparken beni izliyor. Her bebeğin gelişimi farklı kafana takma. Nadir diyorsun yavaşnyavaş çoğalır. Zaten hep öyle olur. Gülmesi falan bile git gide çoğalır

Bir de bebekler her gün büyüyor bir bakıyorsun bir saat önce yapamadığını şimdş yapıyor öğrenmiş :)

Kızlar ise başlamıştım bugün kurum Komisyonu sözleşmeli memur olduğum için sadece yaşına kadar 1.5 saat süt iznim olduğunu başka hakkım olmadığını söyledi çok mutsuzum :KK43:

Canim iyice yaklasip bakiyor musun o zaman da mi kurmuyor? Ben konusunca beni dinliyor guluyor agzini acip sesler cikariyor ama bazen tavana falan bakiyor beni sallamiyor :) moduna gore degisiyor heralde

Back